• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Het is eindelijk zo ver! Je eerste autorijles. Voor de meeste leerlingen is dat leuk en spannend tegelijk. Wanneer de instructeur jou thuis ophaalt wordt jij meteen op je gemak gesteld. Daardoor kan jij ontspannen de lesauto in stappen. Wanneer de les eenmaal begint zul je merken dat de instructeur duidelijke aanwijzingen geeft. De rijlessen bij NXXT rijschool Oud-Beijerland zijn zowel leuk als leerzaam. Er is altijd plaats voor een gezellig praatje. De deskundige rijinstructeurs weten door hun ervaring ook precies hoe ze jou het beste kunnen begeleiden. Voor je het weet ga jij als een speer en heb je een rijbewijs op zak. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

Bij onze rijschool in Oud-Beijerland werken instructeurs Hans, Monique, Hans Pieter en Sonja. Zij helpen dagelijks met plezier veel verschillende leerlingen. Onze instructeurs hebben passie voor hun vak en dat is terug te merken in de lessen. Door de enthousiaste uitleg kun jij snel leren. Wanneer je door de straten van Oud-Beijerland rijdt is er alle ruimte om te oefenen met de verkeersregels en bijzondere verrichtingen. Je komt door wijken als Oosterse Gorzenwijk, Croonenburghwijk, Zeeheldenwijk en Poortwijk. Wanneer jij genoeg rijlessen gevolgd hebt ga je ook op de snelweg oefenen. Dan rijd je bijvoorbeeld naar Roosendaal, Dordrecht, Rotterdam of Den Haag.

Waarom NXXT rijschool Oud-Beijerland

  • Gratis proefles: Zie jij een gratis proefles bij onze rijschool in Oud-Beijerland wel zitten? Dat kan geheel vrijblijvend. Een mooie kans om eens een rijles te proberen.
  • Geen wachttijden: Ben jij helemaal enthousiast na je proefles? Dan hoef je niet lang te wachten en mag je snel beginnen met je rijlessen. Geen wachttijden!
  • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT rijschool Oud-Beijerland werken alleen de allerbeste instructeurs. Wij selecteren de instructeurs op hun kennis, ervaring en enthousiasme.
  • Slipcursus: Wanneer jij je rijbewijs op zak hebt mag je ook nog onze slipcursus volgen voor maar €79,-. Daar leer jij vaardigheden die goed van pas komen!

Rijles in Oud-Beijerland

Tijdens de rijlessen bij onze rijschool in Oud-Beijerland ga jij veel verschillende dingen leren. Wij snappen dat jij nieuwsgierig bent. Daarom vertellen wij jou alvast een aantal dingen die je kan verwachten. Wanneer je begint met de rijlessen start je met de basis. Je leert gas geven, remmen, schakelen en sturen. Wanneer jij de auto goed onder controle hebt mag je ook deelnemen aan het verkeer. Daar leer je alles over de voorkomende verkeerssituaties en geldende regels. In de verschillende wijken van Oud-Beijerland leer je ook de bijzondere verrichtingen uitvoeren. Denk daarbij aan achteruit rijden, parkeren, helling trekken en omkeren. Wanneer je er klaar voor bent mag je op de snelweg gaan oefenen. Daar leer je alles over file rijden, in- en uitvoegen, veilig inhalen, ritsen, en nog veel meer. Na de lessen bij onze rijschool in Oud-Beijerland ben jij helemaal klaar voor je examen.

Gratis proefles inplannen

Zie jij het wel zitten om gratis en vrijblijvend een proefles te volgen? Volg ons stappenplan:

  • Gebruik ons aanmeldformulier om je op te geven voor de proefles bij onze rijschool in Oud-Beijerland. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op. Er kan vaak al binnen een week een afspraak gemaakt worden op een moment dat het jou uitkomt.
  • Wanneer de proefles begint haalt onze instructeur jou thuis op. Jullie kunnen eens kennismaken met elkaar. Een goede klik tussen leerling en instructeur helpt om van je rijlessen een succes te maken. Onze instructeur zal jou altijd op je gemak stellen.
  • Vind je proefles helemaal top? Bespreek dan achteraf direct met de instructeur welk rijlespakket bij jou zou kunnen passen. Wanneer je een pakket gekozen hebt kun je snel starten met de rijlessen. Je hoeft nooit lang te wachten bij NXXT.

Lespakketten bij NXXT

Bij onze rijschool in Oud-Beijerland kun je kiezen uit verschillende lespakketten. Bijvoorbeeld ons start, actie, top, spoed of master pakket. Kies het pakket wat bij jou past zodat je al met een voorsprong van start kunt gaan met je rijlessen. Wij begrijpen dat iedere leerling uniek is en op zijn eigen manier en tempo leert. Daarom is er voor iedereen wel een passend pakket.

il jij graag met ons overleggen of wat vragen stellen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan graag voor jou klaar en helpen je snel verder.