• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Woon jij in Reusel en kun je niet wachten om je rijbewijs te halen? Dan staat NXXT voor jou klaar! Onze enthousiaste rijinstructeurs leren jou binnen no-time én op een leuke manier autorijden. Bij onze rijschool is iedere rijles een feestje. Voor je het weet heb jij een rijbewijs op zak. Dat geeft jou de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt. Klinkt goed, toch? Volg meteen een gratis proefles of lees verder om meer te weten te komen over onze rijlessen.

De beste instructeurs staan voor jou klaar

Bij onze rijschool in Reusel werken ervaren, deskundige en enthousiaste rijinstructeurs. Dagelijks helpen zij met veel plezier allerlei verschillende leerlingen een stapje dichter naar hun rijbewijs. Wanneer je net begint met de rijlessen leer je om de auto onder controle te houden. Ook helpt de instructeur jou om te oefenen met de verkeersregels en bijzondere verrichtingen. Gaat dat allemaal vlot? Dan mag je ook op de snelweg gaan oefenen. Je rijdt dan bijvoorbeeld naar Eindhoven of Tilburg. Dankzij de afwisselende omgeving kun jij leren autorijden als de beste!

Waarom NXXT rijschool Reusel

  • Gratis proefles: Zou jij wel rijlessen willen gaan volgen bij onze rijschool in Reusel maar twijfel je nog een beetje? Volg dan vrijblijvend een gratis proefles. Dit is jouw kans om te ervaren hoe een rijles eraan toe gaat.
  • Geen wachttijden: Ben jij helemaal enthousiast na de proefles? Dan hebben wij goed nieuws, je kan snel van start met de rijlessen! Bij onze rijschool in Reusel werken wij namelijk niet met wachttijden.
  • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT rijschool Reusel werken alleen de allerbeste rijinstructeurs. Wij selecteren de instructeurs op hun kennis en ervaring. Dat zorgt ervoor dat jij met een gerust gevoel in de lesauto kunt stappen.
  • Slipcursus: Wanneer je rijlessen gevolgd hebt bij onze rijschool in Reusel zul je snel een rijbewijs op zak hebben. Als het zover is mag je ook nog eens onze slipcursus volgen voor slechts €79,-. Van deze cursus zul je veel opsteken!
  • Flexibele planning: Heb jij ook zo’n drukke agenda? Geen probleem, we bieden altijd flexibele planningsopties aan. Bij NXXT volg je rijlessen wanneer het jou goed uitkomt. Zo zullen de rijlessen altijd goed in jouw planning passen. 
  • Moderne lesvoertuigen: Al onze lesauto’s voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. Hierdoor kunnen onze leerlingen met een veilig gevoel de rijlessen volgen. 

Rijscholen Reusel

Rijles in Reusel

Ben jij al nieuwsgierig naar de rijlessen? Vraag jij je af wat je allemaal gaat leren? Wij kunnen alvast wat meer verklappen over de inhoud van onze rijlessen. Wanneer je net begint bij onze rijschool in Reusel leer je de auto onder controle te houden. De eerste lessen staan in het teken van gas geven, remmen, schakelen en sturen. Zodra je de auto goed onder controle hebt, mag je deelnemen aan het verkeer. In de straten van Reusel leer je alles over de verkeersregels, voorkomende situaties op de weg en de bijzondere verrichtingen. Bijzondere verrichtingen? Daarmee bedoelen we bijvoorbeeld achteruit rijden, keren in smalle straten, helling trekken en (file)parkeren. Als je genoeg rijlessen gevolgd hebt mag je ook de snelweg op. Daar leer je in- en uitvoegen, veilig inhalen, ritsen, file rijden en nog veel meer. Voor je het weet ben jij helemaal klaar voor je examen!

Het examen 

Als je genoeg rijlessen gevolgd hebt, is het tijd voor je examen! Na het behalen van je theorie-examen kun je meteen door met het examen. Je hoeft niet zenuwachtig te zijn, want wij zorgen dat je goed voorbereid bent. Ga je toch liever voor extra goede voorbereiding? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zo weet je wat je ongeveer kunt verwachten tijdens het echte examen. 

Tussentijdse toets

Wil jij graag extra goed voorbereid zijn? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool in Reusel. Dit is een soort oefenexamen, zodat je weet hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. Deze toets biedt jou de mogelijkheid om je rijvaardigheden te testen en te verbeteren voordat je examen doet. Tijdens de tussentijdse toets wordt je beoordeeld op verschillende verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Dit geeft niet alleen inzicht in je vooruitgang, maar biedt ook de kans om eventuele zwakke punten aan te pakken. Na de tussentijdse toets weet je hoe het examen er ongeveer aan toe gaat. 

Goede reviews 

Bij onze rijschool in Reusel gaan we voor maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs. Daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid staan voorop! 

Gratis proefles inplannen

Kiezen voor een rijschool is niet gemakkelijk. Daarom mag je bij NXXT rijschool Reusel altijd een gratis proefles volgen. Dit is de perfecte manier om vrijblijvend te ervaren hoe onze rijlessen eraan toe gaan. Geef je op via het aanmeldformulier, wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met jou op. We maken dan een afspraak voor de proefles. Dit kan vaak al binnen een week, op een moment dat het jou goed uitkomt. Zodra de proefles begint, haalt de instructeur jou thuis op. Tijdens de proefles kunnen jullie rustig kennismaken. Een goede klik met je instructeur is belangrijk. Ook is het van belang dat jij de aanwijzingen begrijpelijk en prettig vindt. Zit het helemaal goed? Bespreek dan na de proefles met je instructeur welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Kies een pakket en start snel met je rijlessen!

Lespakketten bij NXXT

Zoals je kon lezen kun je bij onze rijschool in Reusel kiezen uit verschillende lespakketten. Iedere leerling leert op zijn eigen manier en tempo. Bij NXXT kun je leren autorijden op jouw manier. Kies het lespakket wat bij jou past, dan ga je al met een voorsprong van start met je rijlessen.

Heb je vragen?

Heb je vragen of weet je niet welk lespakket je moet kiezen? Neem gerust contact op met ons. Wij helpen jou graag en zorgen ervoor dat je snel kunt starten met je rijlessen.