• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

Natuurlijk raak jij niet uitgekeken op het gezellige Brabantse dorp Sint Anthonis. Maar eerlijk is eerlijk, je wil ook wel eens op pad om andere plaatsen in Nederland te bezoeken. Dan is een rijbewijs wel zo handig! Maar hoe vind je de beste rijschool? Geen zorgen, NXXT staat voor jou klaar. Onze ervaren en deskundige rijinstructeurs leren jou binnen de kortste keren alle kneepjes van het autorijden. De rijlessen zijn naast leerzaam, ook nog eens heel leuk! Geef je op voor een gratis proefles of lees verder voor meer informatie.

Ben je benieuwd van wie je rijles zal krijgen in Sint Anthonis? Sjors en Hendrik staan voor jou klaar! Ze werken met veel plezier voor onze rijschool en hebben echt passie voor het vak. Dit merk jij terug in de enthousiaste manier van lesgeven. Tijdens de eerste rijlessen ga je oefenen met het onder controle houden van de auto, de verkeersregels, situaties op de weg en de bijzondere verrichtingen. Wanneer je er klaar voor bent ga je ook de snelweg op. Dan rijd je bijvoorbeeld naar Nijmegen, Veghel of Helmond. Zo leer jij alle kneepjes van het autorijden!

Waarom NXXT rijschool Sint Anthonis

 • Gratis proefles: Ben je benieuwd of het klikt met de rijschool die je op het oog hebt? Dan raden wij zeker aan om een gratis proefles te volgen. Dit is mogelijk op elke NXXT rijschool locatie.
 • Geen wachttijden: Is de proefles geslaagd? Dan snappen wij dat je zo snel mogelijk met de rijlessen wilt beginnen. Goed nieuws: bij NXXT werken wij niet met wachttijden! Je kunt direct beginnen.
 • Beste rijinstructeurs: Bij onze rijschool in Sint Anthonis kun jij met een gerust gevoel in de lesauto stappen. Al onze instructeurs zijn geselecteerd op hun kennis en ervaring. Zo weet jij zeker dat je de allerbeste begeleiding krijgt tijdens je rijlessen.
 • Slipcursus: Ben je geslaagd? Gefeliciteerd! Je hebt de kans om de slipcursus bij NXXT rijschool Sint Anthonis te volgen. Voor jou kost dit slechts €79,-, aangezien je de lessen bij ons gevolgd hebt. Tijdens de cursus zul je veel handige vaardigheden leren.

Rijles in Sint Anthonis

Je bent eruit, je gaat rijlessen volgen bij onze rijschool in Sint Anthonis. Leuk! Wij ontmoeten jou graag in de lesauto. Maar wat ga je precies leren? Wij begrijpen dat jij daar nieuwsgierig naar bent. Daarom vertellen we alvast de belangrijkste punten die aan bod zullen komen. Je begint natuurlijk bij de basis. Je leert de auto onder controle te houden door middel van gas geven, remmen, schakelen en sturen. Als je er klaar voor bent, mag je deelnemen aan het verkeer. Daar leer je alles over de situaties op de weg en de verkeersregels. Ook ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen zoals achteruit rijden, (file)parkeren, keren in smalle straten en helling trekken. Uiteindelijk mag je ook de snelweg op. Daar leert de instructeur jou alles over in- en uitvoegen, veilig in halen, ritsen, file rijden en nog veel meer. Voor je het weet slaag jij met vlag en wimpel voor je examen!

Gratis proefles inplannen

Zie jij het wel zitten om vrijblijvend een gratis proefles te volgen bij NXXT rijschool Sint Anthonis? Volg dan ons stappenplan:

 • Stap 1: Meld je aan
  Geef je op via ons aanmeldformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een moment af te spreken voor de proefles. Dit kan vaak al binnen een week, op een dag en tijd dat het jou uitkomt.
 • Stap 2: Volg je gratis proefles
  Het is zo ver! De instructeur haalt jou thuis op voor de proefles. Tijdens de les kun je rustig kennismaken met elkaar. Een goede klik met je instructeur is belangrijk om van je rijlessen een succes te maken. Daarnaast kun je erop letten of je de aanwijzingen begrijpelijk en prettig vindt. Na de proefles weet jij precies hoe een rijles werkt.
 • Stap 3: Kies een lespakket en ga van start
  Na de proefles kun jij met de instructeur bespreken welk lespakket goed bij jou zou kunnen passen. Nadat je een lespakket gekozen hebt kun je snel starten met de rijlessen. Bij onze rijschool in Sint Anthonis werken wij namelijk niet met wachttijden.

Lespakketten bij NXXT

Bij NXXT rijschool Sint Anthonis kun je kiezen uit veel verschillende lespakketten. Wij begrijpen dat iedere leerling op zijn eigen tempo en manier leert. Misschien wil jij heel snel gaan en voor ons spoed pakket kiezen. Het is ook mogelijk om juist alle tijd te nemen en gebruik te maken van een tussentijdse toets. Denk rustig na over het juiste lespakket voor jou. Door een goede keuze te maken ga je meteen goed van start met je rijlessen! Heb jij nog wat vragen voor ons? Neem gerust contact op met onze medewerkers. Zij geven jou graag alle informatie die je nodig hebt. Dan kun jij snel van start met je rijlessen.