• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Woon jij in Tegelen en sta je vaak te wachten op de bus, trein of een lift? Wij begrijpen wel dat je dit een keer zat wordt. Tijd om je rijbewijs te halen! Kom rijlessen volgen bij NXXT rijschool Tegelen en leer met plezier autorijden. Onze ervaren en deskundige rijinstructeurs begeleiden jou in no-time naar je examen toe. Geslaagd? Gefeliciteerd! Met een rijbewijs op zak krijg je de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt. Ontdek meer over onze rijlessen of geef je direct op voor een gratis proefles.

De beste rijinstructeurs

In Tegelen werken instructeurs Hen, Tovik, Ed en Leon met veel plezier voor onze rijschool. Dagelijks rijden zij rond in de lesauto’s om veel verschillende leerlingen een stapje dichter bij hun rijbewijs te helpen. Wij selecteren al onze instructeurs op hun kennis, ervaring en enthousiasme. Zo weet jij zeker dat je leuke rijlessen zult krijgen van een deskundige rijinstructeur. Wanneer je net begint met de lessen, oefen je in de straten van Tegelen met de verkeersregels, situaties op de weg en bijzondere verrichtingen. Als je er klaar voor bent mag je de snelweg op en rijd je bijvoorbeeld naar Roermond, Horst, Venray of Deurne.

Waarom NXXT rijschool Tegelen

  • Gratis proefles: Wil jij liever eerst een rijles uitproberen? Dat kan bij onze rijschool in Tegelen. Je mag een gratis proefles volgen, zonder verplichtingen. Op die manier kun jij eens een rijles uitproberen en ervaren hoe dat in zijn werk gaat.
  • Geen wachttijden: Ben je enthousiast na je proefles? Bij NXXT rijschool Tegelen werken wij niet met wachttijden. Dat betekent dat jij snel aan de beurt bent om te starten met je rijlessen.
  • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT werken alleen de beste rijinstructeurs. Door hun professionaliteit en ervaring kan jij zeker zijn van goede lessen. Jij kunt met een vertrouwd gevoel de lesauto in stappen.
  • Slipcursus: Geslaagd voor je rijbewijs? Gefeliciteerd! Je mag direct ook de slipcursus volgen bij onze rijschool in Tegelen voor maar €79,-. Daar leer je veel handige vaardigheden die goed van pas komen op de weg.
  • Flexibele planning: Heb jij het ook zo druk? Het inplannen van rijlessen kan dan lastig zijn. Daarom hebben we bij onze rijschool flexibele planningsopties, zodat je de rijlessen kunt volgen wanneer het jou uitkomt. 
  • Moderne lesvoertuigen: Bij onze rijschool in Tegelen maken we gebruik van moderne lesvoertuigen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Ze zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en functies. Wel zo veilig! 

Rijles in Tegelen

Wat ga jij allemaal leren tijdens je autorijlessen? Bij onze rijschool in Tegelen leer je alles wat nodig is om met vlag en wimpel te slagen voor je examen. Natuurlijk begin je bij de basis, namelijk het onder controle houden van de auto. Je leert waar alle knopjes in de auto voor zijn en hoe jij de spiegels en je stoel goed instelt. Daarna ga je leren om gas te geven, te remmen, te sturen en te schakelen. Als jij dat goed onder de knie hebt, wordt het tijd om deel te nemen aan het verkeer. In de verschillende straten van Tegelen leer jij alle verkeerssituaties en -regels kennen. In rustige straten kun je mooi oefenen met de bijzondere verrichtingen. Daaronder vallen onder andere achteruit rijden, parkeren, helling trekken en keren. Als jij er klaar voor bent mag je ook de snelweg op. Daar leert onze instructeur jou alles over veilig in- en uitvoegen, inhalen, ritsen, file rijden, en meer. Voor je het weet ben jij een top chauffeur en ben je helemaal klaar voor je examen.

Het rijexamen

Heb je genoeg rijlessen gevolgd bij NXXT rijschool Tegelen? Dan is het tijd om examen te doen! Als je het theorie-examen al behaald hebt, kun je meteen door met het rijexamen. Je hoeft niet zenuwachtig te zijn, wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent. Het rijexamen begint met een voertuigcontrole, waarbij je moet laten zien of je de basisfuncties van de auto begrijpt. Daarna ga je de weg op en wordt je rijvaardigheid beoordeeld. Denk bijvoorbeeld aan het toepassen van verkeersregels, het nemen van beslissingen in het verkeer en het uitvoeren van de bijzondere verrichtingen. 

Eerst nog even oefenen?

Wil jij graag extra goed voorbereid zijn? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zodat je weet hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. Deze toets biedt jou de mogelijkheid om je rijvaardigheden te testen en te verbeteren voordat je examen doet. Tijdens de tussentijdse toets wordt je beoordeeld op verschillende verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Dit geeft niet alleen inzicht in je vooruitgang, maar biedt ook de kans om eventuele zwakke punten aan te pakken. Bovendien weet je na de tussentijdse toets hoe het examen er ongeveer aan toe gaat, zodat je minder zenuwachtig hoeft te zijn. 

Goede reviews

Bij onze rijschool in Tegelen streven we naar maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs en daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jij staat centraal bij NXXT!

Gratis proefles inplannen

Zie jij het wel zitten om gratis en vrijblijvend een proefles te volgen bij onze rijschool in Tegelen? Dat kan! Vul ons handige aanmeldformulier in om je op te geven. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met jou op. We maken dan meteen een afspraak voor de proefles. Vaak kan dat al binnen een week, op een moment dat het jou uitkomt. Zodra de proefles begint kun je kennismaken met je instructeur. Het is belangrijk dat jullie een goede klik hebben. Onze instructeur zal er alles aan doen om jou op je gemak te stellen. Let ook goed op of jij de manier van lesgeven prettig vindt. Zit dat allemaal goed? Bespreek dan na afloop van de proefles meteen met je instructeur welk lespakket geschikt zou kunnen zijn voor jou. Wanneer je een lespakket gekozen hebt kun je snel starten met je rijlessen.

Lespakketten bij NXXT

Zoals je kon lezen zijn er veel verschillende lespakketten beschikbaar bij onze rijschool in Tegelen. Iedere leerling leert op zijn eigen manier en tempo. Daarom kun je bij NXXT een lespakket kiezen wat bij jou past. Ga je graag heel snel of neem je liever alle tijd en maak je gebruik van een tussentijdse toets? Alles is mogelijk. Kies het lespakket wat bij jou past zodat je snel kunt beginnen met je autorijlessen. Wij kijken ernaar uit om jou te mogen begeleiden!

Meer weten?

Heb jij nog vragen? Wil je met ons overleggen over de lespakketten? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor jou klaar en helpen je snel verder.