• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Wordt het nu echt tijd om je rijbewijs te halen? Kies dan voor NXXT! De instructeurs van onze rijschool in Teteringen staan vol enthousiasme klaar om jou te begeleiden. Tijdens de leuke en leerzame rijlessen leer je alle kneepjes van het autorijden. Voor je het weet ben jij klaar voor je examen. Geslaagd? Met een rijbewijs op zak kun je gaan en staan waar je maar wilt. Met die vrijheid kun jij bijvoorbeeld op vakantie met je vrienden, familie bezoeken aan de andere kant van het land of naar dat leuke evenement. Wachten op de trein of bus is er dan niet meer bij. Dat wil jij toch ook?

In Teteringen werken instructeurs Glenn en John met veel plezier voor onze rijschool. Elke dag helpen zij veel verschillende leerlingen een stapje dichter bij hun rijbewijs. Onze instructeurs maken van iedere rijles een feestje. Zo kun jij met plezier leren autorijden. Als je van start gaat met de rijlessen, oefen je eerst in de straten van Teteringen met de verkeersregels, situaties op de weg en bijzondere verrichtingen. Gaat dat goed? Dan mag je ook de snelweg op. Je rijdt dan bijvoorbeeld naar Tilburg, Waalwijk of Roosendaal. Na onze rijlessen kun jij straks alle situaties in het verkeer aan!

Waarom NXXT rijschool Teteringen

  • Gratis proefles: Wil jij weleens een rijles bij onze rijschool in Teteringen uitproberen? Volg dan vrijblijvend een gratis proefles. Je kunt kennismaken met je instructeur en ervaren hoe een rijles in zijn werk gaat.
  • Geen wachttijden: Enthousiast na je proefles? Dan hoef je niet lang te wachten en mag je direct beginnen met je rijlessen. Dit komt doordat wij niet met wachttijden werken bij onze rijschool in Teteringen.
  • Beste rijinstructeurs: Wij hebben de allerbeste rijinstructeurs voor jou geselecteerd zodat jij met een gerust gevoel de lesauto in kan stappen. Door hun enthousiasme weten de instructeurs van iedere rijles iets leuks en leerzaams te maken.
  • Slipcursus: Rijbewijs gehaald? Gefeliciteerd! Je mag meteen onze slipcursus volgen voor maar €79,-. Daar leer je handige vaardigheden die van pas komen op de weg.

Rijles in Teteringen

Ben jij nieuwsgierig naar wat je allemaal gaat leren tijdens je rijlessen bij onze rijschool in Teteringen? Wij vertellen jou alvast over de hoofdpunten die sowieso aan bod zullen komen:

  • De basis is waar het allemaal begint. Je leert waar alle knopjes in de auto voor zijn en hoe je de stoel en spiegels juist afstelt. Daarna ga je leren gas geven, remmen, schakelen en sturen. Je leert de auto onder controle te houden.
  • Deelnemen aan het verkeer is de volgende stap. Je gaat in de verschillende straten van Teteringen oefenen met alle voorkomende situaties. Ook ken jij na onze rijlessen alle verkeersregels. Tot slot oefen je ook met de bijzondere verrichtingen. Daaronder vallen bijvoorbeeld parkeren, helling trekken, achteruit rijden en keren. Allemaal belangrijke vaardigheden om onder de knie te krijgen.
  • Op de snelweg rijden komt aan bod wanneer jij er klaar voor bent. De instructeur zal jou alles leren over in- en uitvoegen, veilig inhalen, ritsen, file rijden en meer. Na onze autorijlessen ben jij een top chauffeur en kun je iedere situatie op de weg aan!

Gratis proefles inplannen

Een gratis proefles bij onze rijschool in Teteringen, zie jij dat wel zitten? Het is geheel vrijblijvend! Maak gebruik van ons handige aanmeldformulier om je op te geven. Wij nemen snel contact met jou op om de proefles in te plannen. Vaak kan dat al binnen een week op een moment dat het jou uitkomt. Als de proefles begint komt de instructeur jou thuis ophalen. Tijdens de proefles kunnen jullie rustig kennismaken met elkaar. Het is belangrijk dat je een goede klik hebt met je instructeur. De instructeurs bij onze rijschool in Teteringen zullen er alles aan doen om jou op je gemak te stellen. Tijdens de proefles kun je er ook op letten of je de aanwijzingen van de instructeur begrijpelijk vindt. Zit dat allemaal goed? Dan kun je na afloop van de proefles met je instructeur bespreken welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Zodra je een pakket gekozen hebt, kun je snel van start met je rijlessen.

Lespakketten bij NXXT

Zoals je kon lezen zijn er veel verschillende lespakketten bij NXXT rijschool Teteringen. Wij begrijpen namelijk dat iedere leerling op zijn eigen manier en tempo leert. De een gaat graag razendsnel terwijl de ander liever alle tijd neemt en extra begeleiding kan gebruiken. Door het lespakket te kiezen wat bij jou past kun je rijlessen volgen op jouw manier. Daardoor zijn de lessen leuker en leer je makkelijker autorijden. Dat wil jij toch ook? Heb jij nog wat vragen? Twijfel je welk lespakket bij jou zou kunnen passen? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al jouw vragen en helpen je snel verder.