• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Wordt het nu écht tijd om je rijbewijs te halen? Kies dan voor onze rijschool in Wessem! NXXT helpt jou op een snelle én leuke manier aan je rijbewijs. De gezellige en leerzame rijlessen zorgen ervoor dat jij binnen de kortste keren alle kneepjes van het autorijden onder de knie hebt. Met een rijbewijs op zak krijg je de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt. Nooit meer wachten op de bus of trein! Wil jij dat ook? Lees meer over onze rijschool in Wessem of boek direct een gratis proefles.

In Wessem rijdt Monique met veel plezier rond in de lesauto. Dagelijks helpt zij veel verschillende leerlingen een stapje dichter bij hun rijbewijs. Ze zorgt ervoor dat jij in no-time klaar bent voor je examen én maakt ook nog eens iets leuks van de rijlessen. Wanneer je net begint met de rijlessen, oefen je in de straten van Wessem. Je leert alles over de verkeersregels, situaties op de weg en de bijzondere verrichtingen. Denk bijvoorbeeld aan achteruit rijden, helling trekken, keren en (file)parkeren. Wanneer je er klaar voor bent mag je ook de snelweg op. Je rijdt dan bijvoorbeeld naar Echt, Born, Roermond of Weert.

Waarom NXXT rijschool Wessem

  • Gratis proefles: Vraag jij je af of onze rijschool in Wessem iets voor jou is? De beste manier om daarachter te komen is een gratis proefles! Volg de proefles geheel vrijblijvend om te ervaren hoe onze rijlessen eraan toe gaan.
  • Geen wachttijden: Ben jij overtuigd na de proefles en wil je direct starten met je rijlessen? Geen zorgen, bij onze rijschool in Wessem werken we niet met wachttijden. Daardoor ben jij altijd snel aan de beurt.
  • Beste rijinstructeurs: Wil jij rijlessen van de beste rijinstructeurs? Dan zit je bij NXXT rijschool Wessem goed! Al onze instructeurs zijn geselecteerd op hun kennis, ervaring en enthousiasme. Dat geeft een gerust gevoel.
  • Slipcursus: Ben je geslaagd voor je examen? Gefeliciteerd! Je mag ook nog eens onze slipcursus volgen voor slechts €79,-. Tijdens de cursus leer je allerlei handige vaardigheden die goed van pas komen op de weg.

Rijles in Wessem

Wat leer je eigenlijk allemaal bij onze rijschool in Wessem? Zodra je aan je rijlessen begint, leg je eerst de basis. Je krijgt grip op vaardigheden zoals gas geven, remmen, schakelen en sturen. Op die manier krijg je controle over de auto. Zodra je die vaardigheden beheerst, word je klaargestoomd voor deelname aan het verkeer. Hier leer je veel over de verkeersregels en situaties op de weg. Je zult ook gaan oefenen met de bijzondere verrichtingen, zoals achteruit rijden, keren, helling trekken en (file)parkeren. Wanneer je voldoende rijlessen hebt gevolgd, wordt het ook tijd om de snelweg op te gaan. Hier krijg je alles te weten over invoegen, uitvoegen, veilig inhalen, omgaan met files, correct ritsen en meer. Voordat je het weet, ben je klaar voor je examen!

Gratis proefles inplannen

Ben je enthousiast over een gratis proefles? Maak gebruik van ons handige aanmeldformulier om je aan te melden voor een proefles bij onze rijschool in Wessem. Zodra de proefles begint, komt de instructeur je thuis ophalen. Tijdens de rijles krijgen jullie de kans om elkaar goed te leren kennen. Het is belangrijk om een goede klik te hebben met je rijinstructeur, zodat je rijlessen succesvol kunnen verlopen. Tijdens de proefles kun je ervaren hoe een autorijles eruit ziet. Let goed op of je de instructies van de instructeur prettig en duidelijk vindt. Als alles goed gaat, bespreek dan na de proefles met de instructeur welk rijlespakket het beste bij jou past. Zodra je een pakket hebt gekozen, kun je snel beginnen met de rijlessen bij onze rijschool in Wessem.

Lespakketten bij NXXT

Bij NXXT rijschool Wessem kun je kiezen uit verschillende lespakketten. Onze instructeurs weten als geen ander dat iedere leerling op zijn eigen manier en tempo leert. Daarom kun jij altijd een pakket kiezen wat bij jou past. Ga voor het start, actie, top, spoed of master pakket en volg rijlessen op jouw manier! Heb je vragen of twijfel je welk lespakket bij jou past? Neem gerust contact op met onze medewerkers. Zij helpen jou graag verder.