• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Dé rijschool in Born, dat is NXXT rijschool Born. Wil jij nooit meer in de stampvolle bus of trein naar school of naar je werk? Dat kan binnen een paar maanden realiteit zijn met autorijlessen. Kies een NXXT rijschool in Born of omgeving om binnen enkele dagen al te starten. Onze rijinstructeurs zijn deskundig, enthousiast en hebben ervaring zodat jij zo snel mogelijk je rijbewijs haalt. Wie wil dat nou niet?!

Dé rijschool in Born

Bij NXXT rijschool Born werkt onze rijinstructeur Roy. Hij (en al onze andere rijinstructeurs bij onze andere rijscholen door heel Nederland) is geselecteerd op zijn deskundigheid. Hij rijdt met veel plezier rond in de lesauto’s en maakt van elke les wat leuks. Een goede klik met je instructeur is immers belangrijk. Naast gezellig zijn de lessen ook ontzettend leerzaam. Roy weet precies hoe hij jou het beste kan begeleiden. Voor je het weet ben je helemaal klaar voor je examen!

Tijdens je autorijlessen kom je langs de mooiste wijken en plekjes in Born. Je rijdt bijvoorbeeld over de Julianalaan naar de Parkweg waarbij je wellicht nog een glimps opvangt van Kasteelpark Born. Via de Aldenhofweg rijdt je vervolgens de wijk Buchten in en oefent hier verder met de verkeersregels en pakt een paar bijzondere verrichtingen mee. Als je dat onder de knie hebt, mag je ook op de snelwegen rondom Born gaan oefenen. Deze snelwegen leiden naar plaatsen als Sittard, Geleen, Heerlen, Roermond, Maastricht, Brunssum, Weert en Venlo

Waarom NXXT rijschool Born?

Dé rijschool in Born - dat is NXXT. Naast een hoog slagingspercentage en leuke, leerzame rijlessen hebben we namelijk nog veel meer voordelen.

  • Gratis proefrijles; Jouw eerste rijles bestaat uit een proefrijles. Tijdens deze les kijken wij hoe jij het autorijden ervaart en hoe jij met onze aanwijzingen omgaat. Op deze manier schatten wij in hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben.
  • Geen wachttijden; Wil jij snel beginnen met lessen? Dat kan! Bij NXXT rijschool Born zijn er namelijk geen wachttijden.
  • Beste rij-instructeurs; NXXT rijschool Born heeft voor jou de beste rijinstructeurs geselecteerd. Op deze manier heb jij zo snel mogelijk je rijbewijs op zak.
  • Slipcursus; Geslaagd? Gefeliciteerd! Je mag nu ook onze slipcursus volgen voor slechts € 79,-. Zo ga jij ook met slecht weer veilig de weg op.

Geen rijschool in Born maar in een andere omgeving nodig? Check al onze NXXT rijscholen en kies er één bij jou in de buurt.

Van bijzondere verrichtingen tot de snelweg

Born is een uitstekende omgeving om jouw rijlessen te volgen. Onze instructeurs bereiden je goed voor op de verschillende verkeerssituaties die je tegen kan komen. Je oefent veel op voorrangssituaties en bijzondere verrichtingen, zoals parkeren, straatje keren en helling trekken. Ook oefen je met veilig inhalen, in- en uitvoegen en het verkeer inschatten tijdens het rijden op de snelwegen rondom Born. Samen met de instructeur werk je er aan om vol zelfvertrouwen te kunnen beginnen aan het rijexamen.

Gratis proefles inplannen

Wij beginnen bij NXXT altijd met een gratis proefles. Een proefles in Born kan je gemakkelijk aanvragen door het aanmeldformulier in te vullen. Na ontvangst nemen we contact met je op om de proefles zo snel mogelijk in te plannen. Als je vandaag het formulier invult, kan je volgende week waarschijnlijk al beginnen! Gedurende de proefles kijkt de instructeur hoe behendig je bent met de auto en hoe goed je de verkeersregels al kent. Op deze manier kunnen wij schatten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt om in 1x het praktijkexamen te halen.

Rijschool Utrecht

Lespakketten bij NXXT

Iedere leerling leert op zijn of haar eigen manier en tempo. Daarom hebben we bij NXXT verschillende pakketten samengesteld, zodat er voor iedereen een passend lespakket beschikbaar is. Er zijn meerdere opties om uit te kiezen: een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket. Bekijk al onze lespakketten hier of neem contact op om te overleggen welk pakket het beste bij jou past.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoord graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.