• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

De beste rijschool van Born, waar vind je die? Wij begrijpen dat je niet over één nacht ijs gaat wanneer je een rijschool gaat uitkiezen. Daarom leggen wij jou graag uit waarom NXXT rijschool Born de beste keuze is. Ons geheim: rijlessen die zowel leuk als leerzaam zijn! Onze deskundige instructeur Roy weet precies hoe jij het beste begeleid kunt worden. Voor je het weet ben jij klaar voor je examen. Met een rijbewijs op zak kun je gaan en staan waar je maar wil. Lijkt jou dat ook heerlijk? Ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

Roy werkt met veel plezier bij NXXT rijschool Born. Dagelijks rijdt hij rond in de lesauto om veel verschillende leerlingen te begeleiden. In de enthousiaste manier van uitleggen zie jij de passie terug die hij voor dit vak heeft. Jij zult je direct op je gemak voelen in de lesauto. Wanneer je net begint met de rijlessen oefen je in de straten van Born met de verkeersregels en bijzondere verrichtingen. Zodra jij er klaar voor bent ga je ook de snelweg op. Dan rijd je bijvoorbeeld naar Heerlen, Maastricht of Roermond. Op die manier doe jij veel ervaring op met het autorijden.

Waarom NXXT rijschool Born

 • Gratis proefles: Twijfel jij nog steeds? Geen probleem, bij onze rijschool in Born mag je altijd een gratis proefles volgen. Dit is jouw kans om vrijblijvend een autorijles uit te proberen. Zo kom je er snel achter of het iets voor jou is.
 • Geen wachttijden: Ben je na de proefles helemaal enthousiast? Dan kun je snel van start gaan met de rijlessen. Bij NXXT rijschool Born werken wij namelijk niet met wachttijden. Daarom zul jij altijd snel aan de beurt zijn.
 • Beste rijinstructeurs: Bij onze rijschool in Born werkt een deskundige rijinstructeur. Bij NXXT selecteren wij onze instructeurs op hun kennis en ervaring. Zo weet jij zeker dat je altijd rijles krijgt van een top instructeur.
 • Slipcursus: Ben je geslaagd voor je examen? Gefeliciteerd! Met je rijbewijs op zak mag jij nog eens terugkomen bij onze rijschool in Born voor een leuke slipcursus! Dit kost je slechts €79,- wanneer jij jouw rijlessen bij ons gevolgd hebt.

Rijles in Born

Tijdens je rijlessen bij onze rijschool in Born leer je precies wat er allemaal komt kijken bij autorijden. Wij zullen jou alvast wat onderwerpen die aan bod zullen komen verklappen. Je begint natuurlijk bij de basis. Je leert gas geven, remmen, schakelen en sturen. Wanneer jij de auto goed onder controle hebt wordt het tijd om deel te nemen aan het verkeer. Daar leer je omgaan met allerlei situaties op de weg. Ook ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen zoals achteruit rijden, parkeren, helling trekken en keren in smalle straten. Wanneer de instructeur ziet dat jij er klaar voor bent mag je ook de snelweg op. Daar leer je alles over in- en uitvoegen, ritsen, file rijden, veilig inhalen en meer. Op deze manier leer jij stap voor stap alles wat je moet weten. Na onze rijlessen ben jij helemaal klaar om met vlag en wimpel te slagen voor je examen.

Gratis proefles inplannen

Zie jij het wel zitten om vrijblijvend een gratis proefles te volgen bij NXXT rijschool Born? Volg dan ons stappenplan:

 • Stap 1: Meld je aan
  Geef je op via ons aanmeldformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een moment af te spreken voor de proefles. Dit kan vaak al binnen een week, op een dag en tijd dat het jou uitkomt.
 • Stap 2: Volg je gratis proefles
  Het is zo ver! De instructeur haalt jou thuis op voor de proefles. Tijdens de les kun je rustig kennismaken met elkaar. Een goede klik met je instructeur is belangrijk om van je rijlessen een succes te maken. Daarnaast kun je erop letten of je de aanwijzingen begrijpelijk en prettig vindt. Na de proefles weet jij precies hoe een rijles werkt.
 • Stap 3: Kies een lespakket en ga van start
  Na de proefles kun jij met de instructeur bespreken welk lespakket goed bij jou zou kunnen passen. Nadat je een lespakket gekozen hebt kun je snel starten met de rijlessen. Bij onze rijschool in Born werken wij namelijk niet met wachttijden.

Lespakketten bij NXXT

Zoals je kon lezen zijn er verschillende lespakketten waar je uit kunt kiezen. Als je met rijlessen wil starten bij NXXT rijschool Born mag je eerst één van onze lespakketten uitkiezen. Voor iedere leerling is er wel een passend pakket. Wil je graag heel snel gaan of juist alle tijd nemen en gebruik maken van een tussentijdse toets? Alles is mogelijk. Kies jouw lespakket en ga direct van start met de rijlessen. Heb je nog wat vragen voor ons of weet je niet goed welk lespakket bij jou past? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. Wij staan voor jou klaar en helpen je graag op weg.