• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Westerhoven is een mooi dorp in Brabant, waar je vast met veel plezier woont. Maar zeg nu zelf, jij wil toch meer van de wereld zien? Laat dat nu eens een stuk makkelijker zijn wanneer je een rijbewijs op zak hebt! Je stapt voor de deur de auto in en kunt gaan en staan waar je maar wilt. Familie bezoeken in Friesland of een weekendje weg naar Parijs? Geen probleem! Reizen naar werk of school wordt ook nog eens een stuk eenvoudiger. Wil jij dit ook? Lees alles over onze rijlessen of boek direct een gratis proefles bij onze rijschool in Westerhoven.

De beste rijinstructeurs

In Westerhoven werken enthousiaste instructeurs voor onze rijschool. Bij NXXT werken alleen ervaren, deskundige rijinstructeurs met passie voor hun vak. Dit merk je terug in de enthousiaste manier van lesgeven. Hierdoor wordt iedere rijles net zo leuk als leerzaam! Je zult zien dat je als een speer leert autorijden. Voor je het weet, weet jij alles over de verkeersregels, situaties op de weg en bijzondere verrichtingen. Onder dat laatste vallen bijvoorbeeld achteruit rijden, (file)parkeren, helling trekken en keren in smalle straten. Als je genoeg rijlessen gevolgd hebt ga je ook de snelweg op en rijd je bijvoorbeeld naar Eindhoven, Weert of Helmond.

Waarom NXXT rijschool Leusden

  • Gratis proefles: Wij begrijpen dat jij eerst wil ervaren hoe een rijles eraan toe gaat. Daarom mag je bij onze rijschool in Westerhoven altijd een gratis proefles volgen. Dit is jouw kans om vrijblijvend een rijles uit te proberen.
  • Geen wachttijden: Zie jij het helemaal zitten na het volgen van de gratis proefles? Goed nieuws, bij NXXT rijschool Westerhoven kun je altijd snel van start met de rijlessen. Wij werken namelijk niet met wachttijden!
  • Beste rijinstructeurs: Bij onze rijschool in Westerhoven kun je met een gerust gevoel in de lesauto stappen. Wij selecteren al onze instructeurs op hun kennis en ervaring. Zo weet jij zeker dat je écht goede rijlessen zult krijgen.
  • Slipcursus: Ben jij geslaagd voor je examen? Wat een mooie prestatie! Als verrassing mag je ook nog eens onze slipcursus volgen. Dit kost jou slechts €79,- wanneer je onze rijlessen gevolgd hebt!
  • Flexibele planning: Heb jij het ook zo druk? Geen probleem, we bieden altijd flexibele planningsopties aan. Bij NXXT volg je rijlessen wanneer het jou uitkomt.
  • Moderne lesvoertuigen: Al onze lesauto’s voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. Wel zo veilig! 

Rijscholen Westerhoven

Rijles in Westerhoven

Ben jij benieuwd wat je allemaal gaat leren tijdens de rijlessen bij NXXT rijschool Westerhoven? Je begint natuurlijk bij de basis. Denk aan gas geven, remmen, schakelen en sturen. Jij leert om de auto onder controle te houden. Lukt dat al goed? Dan ga je ook deelnemen aan het verkeer. Daar leer je alles over de verkeersregels, situaties op de weg en bijzondere verrichtingen. Zodra jij er klaar voor bent mag je ook op de snelweg gaan oefenen. De instructeur leert jou dan alles over veilig inhalen, in- en uitvoegen, ritsen en file rijden. Voor je het weet ben jij helemaal klaar voor je examen.

Tijd voor het examen

Ben je na onze rijlessen klaar voor je examen? Als je het theorie-examen al gehaald hebt, kun je meteen door met het rijexamen. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent, dus je hoeft niet zenuwachtig te zijn! Ga je toch liever voor extra zekerheid? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, dan weet je meteen hoe het echte examen er ongeveer uit zal zien. 

Tevreden leerlingen

Bij onze rijschool in Westerhoven gaan we voor maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs. Daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid staan voorop! 

Gratis proefles inplannen

Heb jij interesse in de rijlessen bij onze rijschool in Westerhoven? Dan wordt het hoog tijd voor een gratis proefles! Geef je snel op via het aanmeldformulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op om een afspraak te maken voor de proefles. Vaak kan dit al binnen een week, op een dag en tijd dat het jou goed uitkomt. Zodra de proefles begint haalt de instructeur jou thuis op. Tijdens de proefles kun je goed kennismaken met de instructeur. Het is belangrijk dat jij op je gemak bent in de lesauto. Daarnaast kun je ook eens ervaren of je de manier van lesgeven prettig vindt. Na afloop van de proefles kun je met de instructeur bespreken welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Zie jij het helemaal zitten? Kies een lespakket en ga snel van start met je rijlessen.

Lespakketten bij NXXT

Maak jouw keuze uit een van onze lespakketten. Iedere leerling leert op zijn eigen manier. Misschien ga jij graag heel snel en wil je zo snel mogelijk je examen doen? Doe jij liever rustig aan en maak je gebruik van een tussentijdse toets? Alles is mogelijk. Kies het lespakket wat bij jou past en ga al met een voorsprong van start met jouw rijlessen bij onze rijschool in Westerhoven.

Heb je vragen? 

Wil je liever nog wat vragen stellen? Overleggen over de lespakketten? Wij staan graag voor je klaar. Neem gerust contact met ons op, dan helpen we je snel verder.