Klanten beoordelen ons met een 9,0!
Hoog slagingspercentage
Gratis herexamen
10.000+ tevreden geslaagden
Grootste rijschool van Nederland!

Ben jij op zoek naar een professionele autorijschool in Beusichem? Bij NXXT ben je aan het juiste adres! De beste rijschool met de beste rijinstructeurs bij jouw in de buurt. Onze rijschool NXXT in Beusichem zorgt er samen met jou voor dat het roze pasje zo snel mogelijk binnen is!

Rijschool NXXT Beusichem

Een van onze instructeurs in de regio van Beusichem is Gerrit-Jan Hegh. Gerrit-Jan heeft jarenlange ervaring als instructeur, lesgeven is zijn passie en hij heeft een rustig, sociaal en vriendelijk karakter. 

Jij als cursist staat centraal bij NXXT. Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij het autorijden. Daarom heb je een vaste rijinstructeur. Die kan jouw voortgang goed in de gaten houden. Tijdens de rijlessen in Beusichem wordt je voor de deur opgehaald en ook weer thuis afgezet. We bieden daarnaast een lespakket aan dat volledig is afgestemd op jou. Op die manier is het halen van je rijbewijs bij NXXT een fluitje van een cent!

Proefles aanvragen bij NXXT in Beusichem

Wil je zo snel mogelijk starten met het volgen van rijlessen, zodat jij binnenkort ook dat roze pasje in je portomonee hebt? Meld je vandaag nog aan voor een proefles bij Gerrit-Jan! Zodra wij je aanvraag hebben ontvangen, nemen we contact met je op om de proefles zo snel mogelijk in te plannen. De proefles wordt ingepland op de dag die voor jou het beste uitkomt. Wil je meer weten over de mogelijkheden die NXXT jou biedt in Beusichem? Neem contact met ons op! 

  • Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,0
  • Start deze week nog met rijlessen