• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

Ben jij het ook zat om op de bus te moeten wachten? In propvolle treinen te moeten reizen? Altijd iemand moeten regelen voor een lift? Dat wordt snel verleden tijd wanneer jij je rijbewijs haalt! Bij NXXT rijschool Culemborg kunnen wij jou helpen. Onze deskundige en ervaren rijinstructeurs maken van iedere les iets leuks. Daardoor ga jij als een speer en heb jij voor je het weet je rijbewijs op zak. Dat geeft jou de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil. Zie jij dat wel zitten? Lees meer over onze rijschool in Culemborg.

De leukste en leerzaamste rijlessen

Een enthousiaste en professionele rijinstructeur is heel belangrijk om zeker te kunnen zijn van goede rijlessen. Met Gerrit-Jan, Berry en Remco zit dat wel goed! Zij rijden dagelijks met veel plezier in Culemborg rond met de lesauto’s. Door hun ervaring kunnen ze jou direct op je gemak stellen. Ze weten precies hoe jij het beste begeleid kan worden. Dat zorgt ervoor dat jij snel en op een leuke manier kan leren. Tijdens je lessen bij onze rijschool in Culemborg kom je door mooie wijken zoals de Oude Binnenstad en Oude Buitenwijken. Als je al wat verder bent met de rijlessen ga je ook op de snelweg oefenen en rijd je naar plaatsen als Vianen, Nieuwegein, Utrecht, Doorn, Wijk bij Duurstede, Tiel of Gorinchem. Genoeg afwisseling onderweg zorgt ervoor dat jij met alle verkeerssituaties leert omgaan. 

Waarom NXXT rijschool Culemborg

 • Gratis proefles: Volg een gratis proefles bij onze rijschool in Culemborg. Een ideale kans om vrijblijvend een rijles uit te proberen.
 • Geen wachttijden: Enthousiast na je proefles? Dan mag je direct starten met de rijlessen, je hoeft niet lang te wachten bij NXXT rijschool Culemborg. 
 • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT werken alleen de allerbeste rijinstructeurs waardoor jij met een vertrouwd gevoel in de lesauto van onze rijschool in Culemborg kan stappen.
 • Slipcursus: Na het behalen van je rijbewijs mag je ook nog onze slipcursus volgen bij NXXT rijschool Culemborg voor maar €79,-. De kennis die je daar opdoet kan altijd van pas komen op de weg.
 • Flexibele planning: Ook wanneer je het erg druk hebt, kun je onze rijlessen volgen. Wij bieden altijd flexibele planningsopties aan. Volg je rijlessen volgen wanneer het jou uitkomt! 
 • Moderne lesvoertuigen: Al onze lesauto’s voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en functies. Daardoor kun jij veilig de rijlessen volgen. 

Rijles in Culemborg

Wat ga jij allemaal leren tijdens de lessen bij onze rijschool in Culemborg? Wij hebben het op een rijtje gezet:

 • Je begint bij de basis en leert de auto onder controle te krijgen. Spiegels afstellen, gas geven, schakelen, remmen en sturen horen daar allemaal bij.
 • Daarna mag je deelnemen aan het verkeer en leer je alles over verkeerssituaties en -regels. Je gaat ook oefenen met de bijzondere verrichtingen, zoals parkeren, helling trekken en achteruit rijden.
 • Als jij al wat verder bent met je rijlessen ga je ook op de snelweg oefenen. Daar leer je in- en uitvoegen, veilig inhalen, filerijden, het verkeer inschatten, ritsen, en meer.
 • Na onze rijlessen met jij een top chauffeur en slaag jij met vlag en wimpel voor je examen!

Tijd voor je examen!

Nadat je genoeg rijlessen gevolgd hebt, is het tijd voor je examen! Zorg dat je het theorie-examen al behaald hebt, zodat je direct door kunt met je examen. Zenuwachtig zijn is niet nodig, wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent. Ga je liever voor maximale voorbereiding? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zo weet je wat je ongeveer kunt verwachten tijdens het echte examen. 

Tevreden leerlingen 

Bij onze rijschool in Culemborg streven we naar maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs en daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid staan voorop! 

Gratis proefles inplannen

Zou jij wel een gratis proefles willen volgen bij onze rijschool in Culemborg? Dat is jouw ideale kans om vrijblijvend een rijles uit te proberen. Volg ons stappenplan:

 • Stap 1: Meld je via het aanmeldformulier aan voor onze gratis proefles.
 • Stap 2: Wij nemen contact met jou op en maken een afspraak op een moment dat het jou uitkomt.
 • Stap 3: Jouw rijinstructeur haalt jou op het afgesproken moment thuis op. Jullie kunnen eerst eens kennis maken. Het is belangrijk dat jij op je gemak bent en met plezier de rijles kunt volgen. Ook moet je de instructies van de instructeur begrijpelijk vinden.
 • Stap 4: Na de proefles mag jij met de instructeur afspreken of je verder wilt gaan met de lessen. Kies een lespakket dat bij jou past en ga snel van start met de rijlessen.

rijschool-culemborg

Lespakketten bij NXXT

Onze verschillende lespakketten zijn ideaal voor jou. Je kunt bij onze rijschool in Culemborg altijd een pakket kiezen wat bij jou past. Daardoor kun je op jouw eigen manier en tempo leren. Kies uit ons start, actie, top, spoed of master pakket en profiteer van de voordelen. Door juist te kiezen ga jij al direct met een voorsprong van start met je rijlessen. Wie wil dat nu niet?

Meer weten?

Wil jij liever nog even met ons overleggen over de verschillende lespakketten? Heb je nog vragen over onze rijschool in Culemborg? Neem gerust contact met ons op zodat wij jou snel verder kunnen helpen.