• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

Moet jij altijd lang op de trein wachten? Reizen met een propvolle bus? Een lift regelen bij bekenden? Dat is verleden tijd zodra jij een rijbewijs op zak hebt. Dat geeft jou de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil. Wij begrijpen dat jij daarom niet kan wachten om van start te gaan met autorijlessen. Als je op zoek bent naar de beste rijschool ben je bij NXXT rijschool Wijk bij Duurstede aan het juiste adres. Onze ervaren en deskundige rijinstructeurs weten precies hoe zij jou het beste kunnen begeleiden. Bovendien maken ze van iedere les iets leuks. Voor je het weet ga jij als een speer en slaag jij voor je examen. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

Bij onze rijschool in Wijk bij Duurstede werkt instructeur Gerrit-Jan. Hij rijdt dagelijks met veel plezier rond in de lesauto. Zijn enthousiasme zorgt ervoor dat iedere rijles een feestje is. Daarnaast heeft hij veel kennis en ervaring zodat jij veel kunt leren tijdens de rijlessen. Op die manier leer jij op een snelle en leuke manier autorijden. Wijk bij Duurstede is bovendien een mooie stad in Utrecht waar je goed kan leren autorijden. Je gaat oefenen in de verschillende straten van Wijk bij Duurstede. Wanneer je ook de snelweg op mag rijd je bijvoorbeeld naar Doorn, Zeist, Veenendaal, Rhenen, Tiel, Geldermalsen, Vianen, Nieuwegein of Utrecht. Door de afwisselende omgeving leer jij met alle verkeerssituaties omgaan.

Waarom NXXT rijschool Wijk bij Duurstede

 • Gratis proefles: Wil jij een keer een rijles uitproberen bij onze rijschool in Wijk bij Duurstede? Dat kan door gratis een vrijblijvende proefles te volgen.
 • Geen wachttijden: Enthousiast na je proefles? Dan mag je direct van start met je rijlessen. Wij werken niet met wachttijden waardoor je snel aan de beurt bent.
 • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT rijschool Wijk bij Duurstede werken alleen de allerbeste instructeurs. Jij kunt met een vertrouwd gevoel de lesauto in stappen.
 • Slipcursus: Geslaagd voor je examen? Gefeliciteerd! Volg ook nog onze slipcursus voor maar €79,-. De kennis die je daar opdoet komt goed van pas op de weg.

Rijles in Wijk bij Duurstede

Wat ga jij allemaal leren tijdens je rijlessen bij onze rijschool in Wijk bij Duurstede? Wij begrijpen dat jij nieuwsgierig bent. Daarom vertellen wij alvast in grote lijnen wat je kunt verwachten. Tijdens de rijlessen komt er natuurlijk nog veel meer aan bod. Wanneer je van start gaat met je rijlessen leer je eerst de basis van het autorijden. Je leert de stoel en spiegels juist instellen en de auto onder controle houden. Daar horen gas geven, remmen, schakelen en sturen allemaal bij. Wanneer je dat aardig onder de knie hebt ga je ook oefenen in de verschillende straten van Wijk bij Duurstede. Daar leer je alle verkeerssituaties en -regels kennen. Ook ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen. Daaronder vallen bijvoorbeeld achteruit rijden, parkeren, helling trekken en keren. Wanneer je er klaar voor bent ga je ook op de snelweg oefenen. Daar leer je alles over invoegen, file rijden, ritsen, inhalen en meer. Na onze rijlessen ben jij helemaal klaar voor het examen!

Gratis proefles inplannen

Zou jij graag een gratis proefles volgen bij onze rijschool in Wijk bij Duurstede? Volg dan ons stappenplan.

 • Stap 1: Geef je op
  Gebruik ons handige aanmeldformulier om je aan te melden voor de gratis proefles. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met jou op. Vaak is het mogelijk om al binnen een week een afspraak te maken, op een moment dat het jou uitkomt.
 • Stap 2: Volg de gratis proefles
  Op het afgesproken moment komt de instructeur jou thuis ophalen. Je kunt eerst kennismaken met elkaar. Een goede klik met je instructeur zorgt ervoor dat de rijlessen leuk zijn. Daarnaast kun je bekijken of je de manier van lesgeven fijn vindt.
 • Stap 3: Voelt het goed?
  Zie jij het helemaal zitten na je proefles? Dan kun je direct met de instructeur bespreken welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Na het kiezen van een pakket kun je snel beginnen met je rijlessen bij NXXT rijschool Wijk bij Duurstede.

Lespakketten bij NXXT

Met onze lespakketten is de mogelijkheid ontstaan om op jouw eigen manier rijlessen te volgen. Ga jij graag heel snel en heb je het liefst morgen al je rijbewijs op zak? Ga je liever op je eigen tempo en maak je gebruik van een tussentijdse toets? Alles is mogelijk! Kies het lespakket wat bij jou past en ga snel van start met je rijlessen bij onze rijschool in Wijk bij Duurstede.

Heb jij toch nog wat vragen? Wij helpen jou graag verder. Neem gerust contact met ons op.