• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Woon jij in het mooie Beusichem? Kies dan voor een rijschool van NXXT! Onze deskundige rijinstructeurs leren jou binnen de kortste keren alle kneepjes van het autorijden. De rijlessen zijn leuk en leerzaam tegelijk waardoor jij als een speer gaat. Binnen no-time heb jij jouw rijbewijs op zak. Dat betekent dat jij de vrijheid krijgt om te gaan en staan waar je maar wil. Een leuk dagje weg of op je gemak naar school reizen zonder op de bus te moeten wachten, alles wordt leuker wanneer jij een rijbewijs hebt. Wacht niet langer! Ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

De leukste rijlessen volg je bij NXXT

In Beusichem werken Gerrit-Jan en Remco met veel plezier voor onze rijschool. Dagelijks zijn zij te vinden in de lesauto om veel verschillende leerlingen te begeleiden. Dankzij onze deskundige en ervaren instructeurs leer jij op een leuke manier autorijden. Aan de enthousiaste manier van lesgeven merk je echt dat onze instructeurs passie hebben voor dit vak. Tijdens de rijlessen bij NXXT rijschool Beusichem ga je oefenen met de verkeersregels, bijzondere verrichtingen en het rijden op de snelweg. In dat laatste geval rijd je bijvoorbeeld naar Tiel, Gorinchem, Utrecht of Veenendaal. In deze mooie en afwisselende omgeving kun jij leren autorijden als de beste.

Waarom NXXT rijschool Beusichem

  • Gratis proefles: Twijfel jij of NXXT rijschool Beusichem iets voor jou is? Goed nieuws, je mag bij onze rijschool altijd vrijblijvend een gratis proefles volgen. Dit is jouw kans om eens een rijles uit te proberen en te ervaren of het bij jou past.
  • Geen wachttijden: Wanneer je helemaal overtuigd bent tijdens de gratis proefles hoef je niet lang te wachten. In Beusichem werken wij namelijk niet met wachttijden waardoor je snel aan de beurt bent om te starten met rijlessen.
  • Beste rijinstructeurs: Je kunt bij rijschool Beusichem met een gerust gevoel in de lesauto stappen. Wij selecteren onze rijinstructeurs op hun kennis en ervaring. Zo weet jij zeker dat je goede rijlessen zult krijgen.
  • Slipcursus: Het is zo ver, je bent geslaagd voor je examen en hebt je rijbewijs op zak! Dan hebben wij nog een cadeautje voor jou. Voor slechts €79,- mag je onze slipcursus volgen. Daar leer je vaardigheden die erg goed van pas komen op de weg.
  • Flexibele planning: Heb jij het ook altijd zo druk? Geen probleem, wij bieden altijd flexibele planningsopties aan. Daardoor kun je rijlessen volgen wanneer het jou uitkomt. 
  • Moderne lesvoertuigen: Al onze lesauto’s voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en functies. Dat zorgt ervoor dat jij op een veilige manier onze rijlessen kunt volgen. 

Rijles in Beusichem

Wat leer je nu eigenlijk allemaal tijdens je rijlessen bij onze rijschool in Beusichem? Wij vertellen het jou vast. Dan weet jij wat je kunt verwachten, wel zo prettig. Zodra je van start gaat met de rijlessen begin je met de basis. Je leert de stoel en spiegels juist instellen en de auto bedienen. Daar horen gas geven, remmen, schakelen en sturen bij. Als jij dat al best goed onder de knie hebt ga je oefenen in de verschillende straten van Beusichem. Daar leer je alles over verkeersregels en voorrangssituaties. Je gaat hier ook oefenen met de bijzondere verrichtingen. Daaronder vallen parkeren, achteruit rijden, fileparkeren, helling trekken en omkeren. Gaat dat ook al goed? Dan ga je tijdens de lessen ook op de snelweg rijden. Je leert daar goed het verkeer inschatten, in- en uitvoegen en veilig inhalen. Na onze rijlessen ben jij helemaal klaar voor je examen!

Tijd voor het examen

Op het moment dat jij het autorijden goed onder de knie hebt, is het tijd voor je examen. Zorg dat je het theorie-examen al behaald hebt, zodat je in één keer door kunt naar je rijexamen. Tijdens de rijlessen bereiden de instructeurs je goed voor op het examen, zodat je niet zenuwachtig hoeft te zijn. Wil je toch extra goed voorbereid zijn? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, wat voor veel leerlingen prettig kan zijn. 

De tussentijdse toets

Ga je graag voor extra zekerheid? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zodat je weet hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. Deze toets biedt jou de mogelijkheid om je rijvaardigheden te testen en te verbeteren voordat je examen doet. Tijdens de tussentijdse toets wordt je beoordeeld op diverse verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Dit geeft niet alleen inzicht in je vooruitgang, maar biedt ook de kans om eventuele zwakke punten aan te pakken. Bovendien geeft de tussentijdse toets jou een voorproefje van de examenervaring, wat kan helpen om zenuwen te verminderen. 

Bekijk onze reviews

Bij onze rijschool in Beusichem streven we naar maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs en daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid staan voorop! 

Gratis proefles inplannen

Zou jij graag een gratis proefles volgen bij onze rijschool in Beusichem? Het is geheel vrijblijvend. Een mooie manier om erachter te komen of onze rijlessen iets voor jou zijn. Geef je op via het aanmeldformulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak te maken. Vaak kan dat al binnen een week, op een moment dat het jou uitkomt. Als het zo ver is, wordt je thuis opgehaald door de instructeur. Tijdens de proefles kunnen jullie goed kennismaken met elkaar. Het is belangrijk dat je een goede klik hebt met je instructeur. Daarnaast kun je erop letten of je de manier van lesgeven prettig vindt. Zit dat allemaal goed? Bespreek dan na de proefles welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Zodra je een lespakket gekozen hebt, kun je snel van start met de rijlessen.

Lespakketten bij NXXT

Zoals je kon lezen zijn er veel verschillende lespakketten bij NXXT rijschool Beusichem. Wij begrijpen namelijk dat iedere leerling op zijn eigen manier en tempo leert. De een gaat graag razendsnel terwijl de ander liever alle tijd neemt en extra begeleiding kan gebruiken. Door het lespakket te kiezen wat bij jou past kun je rijlessen volgen op jouw manier. Daardoor zijn de lessen leuker en leer je makkelijker autorijden. Dat wil jij toch ook?

Meer weten?

Heb jij toch nog wat vragen of twijfel je welk lespakket bij jou past? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al jouw vragen en helpen je snel verder.