• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Wat een prachtig weer, tijd voor een uitje! Maar rijden de treinen wel op tijd en kom je met de bus wel op je plaats van bestemming? Reizen met het openbaar vervoer kan soms best lastig zijn. Zou het niet heerlijk zijn om de vrijheid te hebben om te gaan en staan waar je maar wilt? Voor de deur in de auto stappen en naar je plaats van bestemming rijden. Dat wordt mogelijk wanneer jij een rijbewijs op zak hebt. Klinkt goed, toch? Volg vrijblijvend een gratis proefles bij onze rijschool in Grubbenvorst of geef je direct op voor de rijlessen.

Enthousiaste en ervaren instructeurs

In Grubbenvorst zul jij rijles krijgen van Hen, Ed of Leon. Onze instructeurs hebben passie voor het vak en dat merk je terug in de enthousiaste manier van lesgeven. Met de leuke en leerzame lessen van onze rijschool zul jij als een speer gaan! Je leert in no-time alle kneepjes van het autorijden. Tijdens de rijlessen oefen je in de straten van Grubbenvorst met de verkeersregels en bijzondere verrichtingen. Als je er klaar voor bent mag je ook de snelweg op en rijd je bijvoorbeeld naar Roermond, Weert, Venray, Helmond of Eindhoven. Voor je het weet ben jij helemaal klaar voor je examen.

Waarom NXXT rijschool Grubbenvorst

  • Gratis proefles: Weet je niet zeker of de rijlessen bij onze rijschool in Grubbenvorst iets voor jou zijn? Geen probleem, je mag bij ons altijd vrijblijvend een gratis proefles volgen. Dit is jouw kans om eens een rijles uit te proberen.
  • Geen wachttijden: Grote kans dat jij razend enthousiast bent na de gratis proefles! Wij begrijpen dat als geen ander. Daarom werken wij bij NXXT rijschool Grubbenvorst niet met wachttijden. Jij kunt altijd snel van start gaan met de rijlessen.
  • Beste rijinstructeurs: Bij onze rijschool in Grubbenvorst kun jij met een vertrouwd gevoel in de lesauto stappen. Onze instructeurs zijn door een strenge selectie gegaan. Daardoor kun jij zeker zijn van deskundige begeleiding door een ervaren instructeur.
  • Slipcursus: Zodra jij je rijbewijs op zak hebt mag je ook nog eens onze slipcursus volgen voor slechts €79,-! Tijdens deze leuke cursus leer jij allerlei handige vaardigheden die erg goed van pas zullen komen op de weg.
  • Flexibele planning: Vind je het lastig om rijlessen te plannen door je drukke agenda? Om dit probleem op te lossen bieden we flexibele planningsopties aan, zodat je de mogelijkheid hebt om de rijlessen te volgen wanneer het jou uitkomt. 
  • Moderne lesvoertuigen: Bij NXXT maken we gebruik van moderne lesvoertuigen. Ze voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en functies. 

Rijles in Grubbenvorst

Tijdens de rijlessen bij onze rijschool in Grubbenvorst leer jij allerlei verschillende vaardigheden. Uiteindelijk heb jij het autorijden perfect onder de knie en ben je helemaal klaar voor je examen. Maar we beginnen natuurlijk bij het begin. Je leert eerst om de auto onder controle te houden. Daar horen gas geven, remmen, sturen en schakelen allemaal bij. Wanneer dat goed gaat mag je deelnemen aan het verkeer. Daar leer je omgaan met alle voorkomende situaties op de weg. Ook ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen zoals achteruit rijden, parkeren, helling trekken en keren in smalle straten. Als je genoeg lessen hebt gevolgd mag je ook de snelweg op. Je leert daar onder andere in- en uitvoegen, file rijden, ritsen en veilig inhalen. Na de lessen bij onze rijschool in Grubbenvorst ben jij helemaal klaar voor je examen!

Het rijexamen

Heb je genoeg rijlessen gevolgd bij NXXT rijschool Grubbenvorst? Dan is het tijd voor je examen! Als je het theorie-examen al behaald hebt, kun je meteen door met het rijexamen. Je hoeft je geen zorgen te maken, want wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent. Het rijexamen begint met een voertuigcontrole, waarbij je moet laten zien of je de basisfuncties van de auto begrijpt. Daarna ga je de weg op en wordt je rijvaardigheid beoordeeld. Denk bijvoorbeeld aan het toepassen van verkeersregels, het nemen van beslissingen in het verkeer en het uitvoeren van de bijzondere verrichtingen. 

Tussentijdse toets

Wil jij graag extra goed voorbereid zijn? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool in Grubbenvorst. Dit is een soort oefenexamen, zodat je weet hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. Deze toets biedt jou de mogelijkheid om je rijvaardigheden te testen en te verbeteren voordat je examen doet. Tijdens de tussentijdse toets wordt je beoordeeld op verschillende verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Dit geeft niet alleen inzicht in je vooruitgang, maar biedt ook de kans om eventuele zwakke punten aan te pakken. Na de tussentijdse toets weet je hoe het examen er ongeveer aan toe gaat. 

Bekijk de reviews

Bij onze rijschool in Grubbenvorst streven we naar maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs en daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Dankzij onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service heeft onze rijschool niet voor niets goede reviews. Jouw succes en tevredenheid staan voorop!

Gratis proefles inplannen

Klinkt een gratis proefles jou als muziek in de oren? Gebruik dan ons handige aanmeldformulier om je op te geven voor een proefles bij onze rijschool in Grubbenvorst. Zodra de proefles begint haalt de instructeur jou thuis op. Tijdens de rijles kunnen jullie goed kennismaken met elkaar. Een goede klik met je rijinstructeur is belangrijk om van je rijlessen een succes te kunnen maken. Tijdens de proefles ervaar jij hoe een autorijles eraan toe gaat. Let goed op of jij de aanwijzingen van de instructeur prettig en begrijpelijk vindt. Zit het helemaal goed? Bespreek dan na de proefles met de instructeur welk rijlespakket bij jou zou kunnen passen. Zodra jij een pakket gekozen hebt kun je snel starten met de rijlessen bij onze rijschool in Grubbenvorst.

Lespakketten bij NXXT

Zoals je kon lezen zijn er verschillende lespakketten waar je uit kunt kiezen. Als je met rijlessen wil starten bij NXXT rijschool Grubbenvorst mag je eerst één van onze lespakketten uitkiezen. Voor iedere leerling is er wel een passend pakket. Wil je graag heel snel gaan of juist alle tijd nemen en gebruik maken van een tussentijdse toets? Alles is mogelijk. Kies jouw lespakket en ga direct van start met de rijlessen.

Wij staan voor je klaar

Liever nog wat vragen stellen over de rijschool in Grubbenvorst? Weet je niet goed welk lespakket bij jou past? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor jou klaar en helpen je graag snel verder.