• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Wil jij op een snelle, goedkope maar vooral ook leuke manier je rijbewijs halen? Bij NXXT rijschool Beek snappen we dat! Er zijn meerdere rijscholen in de regio van Beek en allemaal zonder wachttijden. Zo kun je altijd snel starten met autorijlessen. Door onze samengestelde lespakketten weet je daarnaast altijd waar je financieel aan toe bent.

De rijinstructeurs van NXXT rijschool Beek beschikken over een flinke bak ervaring en doen er dan ook alles aan om je zo snel mogelijk aan jouw rijbewijs te helpen. Naast de leerzame en veelzijdige rijlessen is er ook altijd ruimte voor een gezellig praatje. Wil je op voorhand toch even kennis maken met onze rijinstructeurs? Vraag een gratis proefles aan!

WAAROM RIJSCHOOL BEEK?

Rijles in Beek volgen bij NXXT biedt je veel voordelen, namelijk:

  • Gratis proefrijles; Je start bij NXXT altijd met een gratis proefles. Tijdens deze proefles zal de instructeur kijken hoe jij het autorijden al ervaart. Aan de hand hiervan zal hij een inschatting maken hoeveel rijlessen hij denkt dat jij nodig hebt om jouw rijbewijs te behalen. Bovendien is dit een goed moment om je instructeur alvast wat beter te leren kennen!
  • Geen wachttijden; Start jij ook liever vandaag dan morgen? Bij NXXT rijschool Beek snappen we dat! Zo heeft onze rijschool geen wachttijden.
  • Beste rijinstructeurs; NXXT rijschool Beek heeft voor jou de beste rijinstructeurs geselecteerd! Vol motivatie gaan zij met jou aan de slag om binnen de kortste keren jouw rijbewijs binnen te halen.
  • Slipcursus; Heb jij ook altijd al een slipcursus willen volgen? Reserveer via NXXT direct jouw slipcursus. Nu voor slechts € 79,- in plaats van 129,95. Tijdens deze slipcursus leer je de auto onder controle houden in gevaarlijke situaties op de weg.

Rijles in Beek

Onze rijinstructeurs Math, Jos, Roy en Ed kijken er naar uit om je te leren kennen. Iedereen leert op zijn eigen manier en daarom worden de rijlessen hier ook op afgestemd. Daarnaast is er ook voor iedereen een passend lespakket. Zo weet je zeker dat jij vol zelfvertrouwen jouw praktijk examen in kan gaan. Tijdens jouw rijlessen in Beek en omgeving maak je kennis met de verschillende aspecten van het autorijden. Zo begin je natuurlijk met de basis waaronder het gas geven, remmen en schakelen. Daarnaast leer je ook anticiperen op de verschillende verkeerssituaties en -regels en ga je aan de slag met het oefenen van de bijzondere verrichtingen. Zodra je dit voldoende onder de knie hebt zul je de snelweg op gaan en rij je naar steden zoals Sittard en Heerlen.

Gratis proefles inplannen

Bij onze NXXT rijschool in Beek start je altijd met een gratis proefles. Een proefles in Beek plan je gemakkelijk in door het aanmeldformulier in te vullen. Zodra we jouw aanvraag binnen hebben gekregen, nemen we contact op om de proefles in te plannen. Wanneer jij je vandaag nog aanmeldt, kun je waarschijnlijk volgende week al starten! In de proefles kijkt de instructeur hoe behendig je met de auto bent. Heb je al rijervaring? Beheers je verkeersregels al goed? Na de rijles geeft de instructeur aan hoeveel rijlessen jij waarschijnlijk nodig hebt om het examen in 1x te halen.

Lespakketten bij NXXT

NXXT heeft voor iedereen een passend lespakket om zijn of haar rijbewijs te halen. Er zijn verschillende opties om uit te kiezen: een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket. Bekijk al onze lespakketten.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoord graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.