• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Het is zover. Je kunt eindelijk gaan beginnen met autorijlessen. Bij NXXT rijschool Boskoop snappen we dat je dan zo snel mogelijk wilt beginnen. Doordat we bij onze rijscholen geen wachtlijsten hebben kun jij al binnen een week starten rijlessen. Daarnaast hebben we verschillende lespakketten samengesteld en weet je van te voren financieel gezien waar je aan toe bent.

Onze rijinstructeurs Robin en Stefan kijken er naar uit om jou te leren kennen. Toch liever even van te voren kennis maken? Met onze gratis proefles kun jij gelijk ervaren hoe het lessen bij onze rijschool in Boskoop er aan toe gaat. Daarnaast kun je ook een gezellig praatje maken met de instructeur om te kijken of er een klik is. Het is natuurlijk belangrijk dat jij jouw rijlessen als prettig ervaart. Zo leer je immers het beste. Bij NXXT rijschool Boskoop nemen we daar de tijd voor.

WAAROM NXXT RIJSCHOOL BOSKOOP?

Rijles in Boskoop volgen bij NXXT biedt jou veel voordelen, namelijk:

  • Gratis proefrijles; Je start bij NXXT altijd met een gratis proefles. Tijdens deze proefles zal de instructeur kijken hoe jij het autorijden al ervaart. Aan de hand hiervan zal hij een inschatting maken hoeveel rijlessen hij denkt dat jij nodig hebt om je rijbewijs te behalen. Bovendien is dit een goed moment om jouw instructeur alvast wat beter te leren kennen!
  • Geen wachttijden; Start jij ook liever vandaag dan morgen? Bij NXXT rijschool Boskoop zijn er geen wachttijden.
  • Beste rijinstructeurs; NXXT rijschool Boskoop heeft voor jou de beste rijinstructeurs geselecteerd! Vol motivatie gaan zij met je aan de slag om binnen de kortste keren jouw rijbewijs binnen te halen.
  • Slipcursus; Heb jij ook altijd al een slipcursus willen volgen? Reserveer via NXXT direct jouw slipcursus. Nu voor slechts € 79,- in plaats van 129,95. Tijdens deze slipcursus leer jij de auto onder controle houden in gevaarlijke situaties op de weg.

Rijles in Boskoop

Boskoop en omgeving hebben alles in huis om jouw rijlessen veelzijdig en leerzaam te maken. Of het nu gaat om bijzondere verrichtingen, in- en uitvoegen op de snelweg of anticiperen op de verschillende verkeerssituaties. Alles komt aan bod tijdens jouw rijlessen bij onze rijschool in Boskoop. Zo zorgen onze rijinstructeurs er tijdens jouw rijlessen voor dat jij vol zelfvertrouwen jouw praktijkexamen in kan gaan.

Gratis proefles inplannen

Bij onze NXXT rijschool in Boskoop start je altijd met een gratis proefles. Een proefles in Boskoop plan je gemakkelijk in door het aanmeldformulier in te vullen. Zodra we jouw aanvraag binnen hebben gekregen, nemen we contact op om de proefles in te plannen. Wanneer jij je vandaag nog aanmeldt, kun je waarschijnlijk volgende week al starten! In de proefles kijkt de instructeur hoe behendig je met de auto bent. Heb je al rijervaring? Beheers je verkeersregels al goed? Na de rijles geeft de instructeur aan hoeveel rijlessen jij waarschijnlijk nodig hebt om het examen in 1x te halen.

Lespakketten bij NXXT

NXXT heeft voor iedereen een passend lespakket om zijn of haar rijbewijs te halen. Er zijn verschillende opties om uit te kiezen: een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket. Bekijk al onze lespakketten.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoord graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.