• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Start jij met rijlessen bij NXXT Rijschool Breskens? Dan ben je verzekerd van deskundige, leerzame en leuke rijlessen. De rijinstructeurs van NXXT Rijschool Breskens hebben passie voor hun vak, zij vinden het leuk om samen te werken aan jouw rijvaardigheid en doen er alles aan om je zo snel mogelijk te laten slagen! Start nu met rijles in Breskens en je hebt binnen enkele maanden je rijbewijs op zak!

WAAROM NXXT RIJSCHOOL BRESKENS? 

Rijles in Breskens volgen bij NXXT biedt jou veel voordelen, namelijk:

  • Gratis proefrijles: Je start de rijlessen in Breskens met een gratis proefles. Jij leert de rijinstructeur kennen en de rijinstructeur kijkt naar hoe jij het autorijden ervaart. Ook kijkt hij naar hoe jij omgaat met de aanwijzingen van de rijinstructeur. Is de proefrijles afgelopen? Dan heeft de rijinstructeur op basis van de rit een inschatting van het aantal rijlessen jij nodig hebt voor het halen van je rijbewijs. En nog een voordeel; de proefles is gratis!
  • Geen wachttijden: NXXT Rijschool Breskens heeft voor jou de beste rijinstructeurs geselecteerd! Op deze manier ben jij gegarandeerd van leerzame en deskundige rijlessen, zodat jij zo snel mogelijk je rijbewijs op zak hebt!
  • Beste rij-instructeurs: NXXT Rijschool Breskens heeft voor jou de beste rij-instructeurs geselecteerd! Op deze manier heb jij zo snel mogelijk je rijbewijs op zak.
  • Slipcursus: Wil je graag na het behalen van je rijbewijs een slipcursus doen? Zo leer je de auto nog beter onder controle hebben, ook in gevaarlijke situaties! Je kunt direct je slipcursus reserveren via NXXT. Nu slechts voor €79,-

Rijles in Breskens

Rijlessen in Breskens en omgeving zorgt ervoor dat je goed bent voorbereid op het rijexamen. Alle verkeerssituaties komen aan bod, zodat alle verkeerssituaties goed kunt inschatten. Onze rijinstructeurs bereiden je goed. Of het nu gaat om het uitvoeren van de bijzondere verrichtingen of het invoegen op de snelweg; jij weet in elke situatie juist te handelen. Een goede voorbereiding is het halve werk, daarom doen onze rijinstructeurs er alles aan om ervoor te zorgen dat jij met veel zelfvertrouwen aan het rijexamen begint.

Gratis proefles inplannen

Bij NXXT starten we met een gratis proefles. Deze proefles biedt jou de mogelijkheid om de rijschool en rijinstructeur te leren kennen. Het is namelijk van belang dat jij de aanwijzingen van de rijinstructeur duidelijk zijn voor jou en dat je met een prettig gevoel in de lesauto zit. Daarnaast kijkt de rijinstructeur naar jouw rijervaring, hoe behendig je met de auto bent en of je kennis hebt van de verkeersregels.

Een proefles in Breskens plan je gemakkelijk in door je aan te melden via het aanmeldformulier. Als wij jouw aanmelding hebben ontvangen, nemen we contact met je op voor het inplannen van de proefles. Vul je vandaag nog het aanmeldformulier in? Dan is de kans groot dat je volgende week al kunt starten!

Rijschool Breskens

Lespakketten bij NXXT

Bij NXXT les je op je eigen tempo. Daarvoor hebben wij verschillende lespakketten samengesteld. Wil je binnen een maand je rijbewijs halen? Kies dan voor het spoedpakket. Of wil je graag een tussentijdse toets in je pakket hebben? Dan kun je kiezen voor het toppakket of het masterpakket! Bekijk al onze lespakketten hier.

Wil je meer informatie ontvangen voordat je start met rijlessen? Neem dan contact met ons op, we beantwoorden graag al je vragen! Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of de chat.

NXXTLEVEL rijlessen

Bij NXXT weet je zeker dat je rijlessen goed zijn opgebouwd. Zoals eerder genoemd, start je de rijlessen met een gratis proefles. Besluit je om je rijlessen te volgen bij NXXT? Dan zal je eerste ‘officiële’ rijles in het teken staan van het sturen en het ervaren hoe de auto beweegt. In de volgende rijlessen leer je te gassen, remmen en schakelen. Heb je alles onder de knie? Dan ga je goed om je heen leren te kijken, zodat je een breed blikveld hebt en leer je in je spiegels kijken. Ook leer je de verkeersregels toe te passen in de praktijk. Heb je alles goed aangeleerd? Dan ben jij klaar voor het rijexamen!

Een rijbewijs geeft je vrijheid

Een rijbewijs is altijd een investering, van tijd en geld. Maar van het investeren in een rijbewijs heb je een leven lang plezier! Het geeft je enorm veel vrijheid en het maakt je wereld groter. Een nachtje weg? Je kunt met de auto overal naartoe! Een avondje uit? Ga eens naar een andere stad! Is het lekker weer? Maak een leuke roadtrip en geniet van de vrijheid! Je bent niet meer afhankelijk van anderen of het openbaar vervoer. En is het slecht weer? Jij zit lekker droog in de auto!

Twijfel je nog of heb je nog wat vragen? Wij beantwoorden deze graag! Neem contact met ons op via het via het contactformulier of de chat.