• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Woon jij heerlijk in het mooie Zeeuwse Breskens en omgeving? Het is fijn wonen, maar eerlijk is eerlijk: met een auto kun je een stuk makkelijker op je plaats van bestemming komen wanneer je vanuit omgeving van Breskens vertrekt. Daarom begrijpen wij als geen ander dat jij graag je rijbewijs wilt halen. Volg een gratis proefles bij een NXXT rijschool  en start snel met je rijlessen! Voor jij het weet heb je een rijbewijs op zak en kun je gaan en staan waar je maar wil. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

Wanneer je rijlessen gaat volgen bij onze rijschool zul je snel kennismaken met instructeurs. Ze hebben passie voor het vak en dat merk jij direct terug in de rijlessen. De lessen zijn zowel leuk als leerzaam waardoor je snel alle kneepjes van het autorijden onder de knie zult krijgen. In de straten van Breskens en omgeving kun je mooi oefenen met de verkeersregels, bijzondere verrichtingen en voorkomende situaties op de weg. Zodra jij er klaar voor bent mag je ook op de snelweg gaan rijden. Dan rijd je bijvoorbeeld naar Goes, Bergen op Zoom of Roosendaal. Zo leer jij autorijden als de beste!

Waarom NXXT rijschool Breskens

  • Gratis proefles: Weet jij niet zeker of NXXT rijschool Breskens iets voor jou is? Goed nieuws, jij mag altijd vrijblijvend een gratis proefles volgen. Dit is jouw kans om eens een rijles uit te proberen!
  • Geen wachttijden: Zie jij het helemaal zitten na je proefles? Dan kun je snel van start met je rijlessen. Bij onze rijschool in Breskens werken we niet met wachttijden waardoor je altijd snel aan de beurt bent.
  • Beste rijinstructeurs: De instructeurs die bij NXXT werken zijn niet zomaar rijinstructeurs. Wij hebben ze geselecteerd op hun kennis en ervaring. Zo kun jij altijd met een gerust gevoel in de lesauto stappen.
  • Slipcursus: Wanneer jij geslaagd bent voor je examen ontvang je snel je rijbewijs. Met dat rijbewijs op zak mag je nog eens terugkomen bij onze rijschool in Breskens voor een leuke slipcursus. Dit kost jou slechts €79,-!

Rijscholen Breskens

Rijles in Breskens

Wanneer je rijlessen komt volgen bij onze rijschool in Breskens ga je een heleboel nieuwe dingen leren. Ben je al nieuwsgierig wat er allemaal aan bod zal komen tijdens de rijlessen? Wij kunnen vast wat dingen verklappen. Natuurlijk begin je altijd bij de basis. Je leert de auto onder controle houden. Daar horen gas geven, remmen, schakelen en sturen allemaal bij. Zodra jij dit goed onder de knie hebt ga je in de straten van Breskens oefenen. Daar leer je alles over de verkeersregels en bijzondere verrichtingen. Je gaat leren parkeren, achteruit rijden, keren, helling trekken, en meer. Begin jij al een goede chauffeur te worden? Dan mag je ook de snelweg op. Daar leren onze instructeurs jou alles over in- en uitvoegen, veilig inhalen, ritsen, file rijden en nog veel meer. Na onze rijlessen ben jij helemaal klaar voor je examen!

Gratis proefles inplannen

Heb jij interesse in de rijlessen bij onze rijschool in Breskens? Dan wordt het hoog tijd voor een gratis proefles! Geef je snel op via het aanmeldformulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op om een afspraak te maken voor de proefles. Vaak kan dit al binnen een week, op een dag en tijd dat het jou goed uitkomt. Zodra de proefles begint haalt de instructeur jou thuis op. Tijdens de proefles kun je goed kennismaken met de instructeur. Het is belangrijk dat jij op je gemak bent in de lesauto. Daarnaast kun je ook eens ervaren of je de manier van lesgeven prettig vindt. Na afloop van de proefles kun je met de instructeur bespreken welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Zie jij het helemaal zitten? Kies een lespakket en ga snel van start met je rijlessen.

Lespakketten bij NXXT

Je hoort het goed, voor iedere leerling hebben wij een passend lespakket! Het is belangrijk dat jij op je eigen manier en tempo kunt leren autorijden. Misschien wil jij heel snel gaan met ons spoed pakket? Het is ook mogelijk om alle tijd te nemen en gebruik te maken van een tussentijdse toets. Kies het lespakket wat goed bij jou past, dan ga je al met een voorsprong van start! Heb je toch nog wat vragen voor ons? Neem dan gerust contact op, onze medewerkers helpen jou graag verder. We zien jou graag terug in onze lesauto!