• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Je staat weer in de regen bij de bus of hebt weer eens je trein gemist. Nu wordt het toch écht tijd om eens met rijlessen te beginnen. Hoe heerlijk zou het zijn als je voor de deur de auto in kunt stappen om naar je bestemming te rijden? Met een rijbewijs op zak kun jij gaan en staan waar je maar wilt. Daar kunnen wij jou bij helpen! Bij NXXT rijschool Bunde volg je leuke en leerzame rijlessen. Je leert alle kneepjes van het autorijden. Voor je het weet ben jij klaar voor je examen. Klinkt goed? Lees verder om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen.

Bij onze rijschool in Bunde werkt Math. Hij geeft met veel plezier de rijlessen. Dankzij zijn enthousiasme worden de rijlessen net zo leuk als leerzaam. In de straten van Bunde ga jij oefenen met de verkeersregels en voorkomende situaties op de weg. Ook leer je alles over de bijzondere verrichtingen. Wanneer je het autorijden goed onder de knie begint te krijgen ga je ook op de snelweg oefenen. Dan rijd je tijdens de rijlessen bijvoorbeeld naar Maastricht, Heerlen of Geleen. Dankzij de afwisselende omgeving rondom Bunde leer jij bij onze rijschool autorijden als de beste!

Waarom NXXT rijschool Bunde

  • Gratis proefles: Weet je niet zeker of de rijlessen bij onze rijschool in Bunde iets voor jou zijn? Geen probleem, je mag bij ons altijd vrijblijvend een gratis proefles volgen. Dit is jouw kans om eens een rijles uit te proberen.
  • Geen wachttijden: Grote kans dat jij razend enthousiast bent na de gratis proefles! Wij begrijpen dat als geen ander. Daarom werken wij bij NXXT rijschool Bunde niet met wachttijden. Jij kunt altijd snel van start gaan met de rijlessen.
  • Beste rijinstructeurs: Bij onze rijschool in Bunde kun jij met een vertrouwd gevoel in de lesauto stappen. Onze instructeurs zijn door een strenge selectie gegaan. Daardoor kun jij zeker zijn van deskundige begeleiding door een ervaren instructeur.
  • Slipcursus: Zodra jij je rijbewijs op zak hebt mag je ook nog eens onze slipcursus volgen voor slechts €79,-! Tijdens deze leuke cursus leer jij allerlei handige vaardigheden die erg goed van pas zullen komen op de weg.

Rijscholen Bunde

Rijles in Bunde

Wij begrijpen dat jij erg benieuwd bent naar wat je allemaal gaat leren tijdens de rijlessen bij onze rijschool in Bunde. Wij vertellen jou hier graag meer over. De instructeur leert jou stap voor stap alle kneepjes van het autorijden. Je begint natuurlijk bij de basis. Eerst leer je de auto onder controle te houden. Hier horen gas geven, remmen, schakelen en sturen allemaal bij. Als dat goed gaat mag je deelnemen aan het verkeer. In de verschillende straten van Bunde ga jij oefenen met de voorkomende situaties op de weg, de bijzondere verrichtingen en de verkeersregels. Een bijzondere verrichting is bijvoorbeeld (file)parkeren, achteruit rijden, helling trekken of omkeren. Begin jij dat allemaal goed onder de knie te krijgen? Dan wordt het tijd om ook op de snelweg te gaan oefenen. Daar leer je in- en uitvoegen, veilig inhalen, file rijden, ritsen en nog veel meer. Wij zorgen dat je helemaal klaar bent voor je examen!

Gratis proefles inplannen

Klinkt een gratis proefles goed? Gebruik dan ons handige aanmeldformulier om je op te geven voor een proefles bij onze rijschool in Bunde. Zodra de proefles begint haalt de instructeur jou thuis op. Tijdens de rijles kunnen jullie goed kennismaken met elkaar. Een goede klik met je rijinstructeur is belangrijk om van je rijlessen een succes te kunnen maken. Tijdens de proefles ervaar jij hoe een autorijles eraan toe gaat. Let goed op of jij de aanwijzingen van de instructeur prettig en begrijpelijk vindt. Zit het helemaal goed? Bespreek dan na de proefles met de instructeur welk rijlespakket bij jou zou kunnen passen. Zodra jij een pakket gekozen hebt kun je snel starten met de rijlessen bij onze rijschool in Bunde.

Lespakketten bij NXXT

Bij NXXT rijschool Bunde zijn er verschillende lespakketten beschikbaar. Onze instructeurs weten door hun ervaring dat iedere leerling op zijn eigen manier en tempo leert. Door het juiste lespakket te kiezen kun jij op jouw eigen manier rijlessen volgen. Dat zorgt ervoor dat je de rijlessen met plezier kan volgen. Ook zul je sneller leren dan je denkt. Voor je het weet kun jij met een zelfverzekerd gevoel je examen tegemoet. Twijfel je nog? Wil je wat vragen stellen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar voor jou en helpen je graag verder. Dan kun jij snel starten met de rijlessen.