• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Tijd om naar je werk of school te gaan? Jij stapt voor de deur de auto in, rijdt rechtstreeks naar je bestemming en parkeert vlakbij de deur. Ga je een leuk uitstapje maken? Jij bent er snel en kunt gaan en staan waar je maar wil. Klinkt dit geweldig? Kom dan je rijbewijs halen bij NXXT rijschool Coevorden. Een rijbewijs geeft ontzettend veel vrijheid. 10.000+ tevreden geslaagden gingen jou voor bij onze rijschool. Volg een gratis proefles in Coevorden en ga snel van start met je rijlessen. Ontdek hoe het precies werkt.

Leuke en leerzame rijlessen

Bij onze rijschool in Coevorden werken instructeurs Otto en Wilfred. Deze instructeurs zijn bijzonder enthousiast over hun vak en dat merk jij terug tijdens de leuke rijlessen. Dankzij onze ervaren instructeurs zijn de rijlessen zowel leuk als leerzaam voor jou. Dat zorgt ervoor dat jij snel klaar bent voor je examen. Tijdens de rijlessen oefen je in de straten van Coevorden met de verkeersregels en bijzondere verrichtingen. Wanneer je er klaar voor bent mag je ook de snelweg op. Dan rijd je bijvoorbeeld naar Coevorden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Beilen, Assen, Borger of Stadskanaal. In deze afwisselende omgeving kan jij alle kneepjes van het autorijden goed onder de knie krijgen.

Waarom NXXT rijschool Coevorden

  • Gratis proefles: Volg een gratis proefles bij onze rijschool in Coevorden. Dit is een ideale kans om vrijblijvend een rijles uit te proberen. Na de proefles weet je meteen of onze rijlessen iets voor jou zijn.
  • Geen wachttijden: Ben jij enthousiast na je proefles? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Bij NXXT rijschool Coevorden werken wij niet met wachttijden. Daardoor ben jij snel aan de beurt om van start te gaan met je rijlessen.
  • Beste rijinstructeurs: Bij onze rijschool in Coevorden werken alleen de allerbeste rijinstructeurs. Wij hebben onze instructeurs geselecteerd op hun kennis en ervaring. Dat zorgt ervoor dat jij met een gerust gevoel in de lesauto kunt stappen.
  • Slipcursus: Ben je geslaagd voor je rijbewijs? Dan mag je ook nog de slipcursus volgen bij NXXT rijschool Coevorden voor slechts €79,-. Tijdens de cursus leer jij veel handige vaardigheden die goed van pas kunnen komen op de weg.
  • Flexibele planning: We begrijpen dat jij het druk hebt en dat het plannen van rijlessen lastig kan zijn. Daarom bieden we bij onze rijschool flexibele planningsopties aan, zodat je de rijlessen kunt volgen wanneer het jou uitkomt. 
  • Moderne lesvoertuigen: Bij NXXT maken we gebruik van moderne lesvoertuigen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Onze auto's zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en functies. Dat geeft een veilig gevoel. 

Tijdens je rijlessen bij onze rijschool in Coevorden leer je precies wat er allemaal komt kijken bij autorijden. Wij zullen jou alvast wat onderwerpen die aan bod zullen komen verklappen. Je begint natuurlijk bij de basis. Je leert gas geven, remmen, schakelen en sturen. Wanneer jij de auto goed onder controle hebt wordt het tijd om deel te nemen aan het verkeer. Daar leer je omgaan met allerlei situaties op de weg. Ook ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen zoals achteruit rijden, parkeren, helling trekken en keren in smalle straten. Wanneer de instructeur ziet dat jij er klaar voor bent mag je ook de snelweg op. Daar leer je alles over in- en uitvoegen, ritsen, file rijden, veilig inhalen en meer. Op deze manier leer jij stap voor stap alles wat je moet weten. Na onze rijlessen ben jij helemaal klaar om met vlag en wimpel te slagen voor je examen.

Goed voorbereid op je examen

Na voldoende rijlessen is het tijd voor je examen. Zorg dat je het theorie-examen al behaald hebt, zodat je direct door kunt met je examen. Tijdens de rijlessen bereiden wij je goed voor op het examen, zodat je niet zenuwachtig hoeft te zijn. Het praktijkexamen begint met een voertuigcontrole, waarbij je moet laten zien of je de basisfuncties van de auto begrijpt. Daarna ga je de weg op, waarbij je beoordeeld wordt op je rijvaardigheid. Denk bijvoorbeeld aan het toepassen van verkeersregels, het nemen van beslissingen in het verkeer en het uitvoeren van de bijzondere verrichtingen. Een examinator beoordeelt je rijgedrag en geeft feedback.

De tussentijdse toets

Ga je graag voor extra zekerheid? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zodat je weet hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. Deze toets biedt jou de mogelijkheid om je rijvaardigheden te testen en te verbeteren voordat je het rijexamen aflegt. Tijdens de tussentijdse toets wordt je beoordeeld op diverse verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Dit geeft niet alleen inzicht in je vooruitgang, maar biedt ook de kans om eventuele zwakke punten aan te pakken. Bovendien geeft de tussentijdse toets jou een voorproefje van de examenervaring, wat kan helpen om zenuwen te verminderen. 

Hoog gewaardeerd

Bij onze rijschool in Coevorden streven we naar maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs en daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid staan voorop!

Gratis proefles inplannen

Zie jij het wel zitten om rijlessen te gaan volgen bij onze rijschool in Coevorden? Volg dan eerst een gratis proefles. De proefles is een ideale kans om eens te ervaren hoe een rijles in zijn werk gaat. Dan weet je direct of onze rijlessen iets voor jou zijn. Geef je op voor een proefles via het aanmeldformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak te maken. Vaak kan dit al binnen een week, op een moment dat het jou uitkomt. Zodra het zo ver is haalt de instructeur van onze rijschool in Coevorden jou thuis op. Tijdens de proefles kun je rustig kennismaken met elkaar. Bovendien merk je of jij de aanwijzingen en begeleiding van de instructeur prettig vindt. Zit dat allemaal goed? Bespreek dan na je proefles welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Zodra je een pakket gekozen hebt kun je snel van start met je rijlessen.

Lespakketten bij NXXT

Bij onze rijschool in Coevorden werken wij met verschillende lespakketten. Voor iedereen is er een passend lespakket beschikbaar. De ene leerling wil misschien graag zo snel mogelijk gaan terwijl de ander liever alle tijd neemt en gebruikmaakt van een tussentijdse toets. Kies het lespakket wat bij jou past zodat je goed van start gaat met je rijlessen.

Heb je vragen?

Kun je maar geen lespakket kiezen of heb je andere vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op, wij staan graag klaar om jou verder te helpen. Dan zien we jou binnenkort misschien wel terug in één van de lesauto’s van onze rijschool in Coevorden!