• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Woon jij in Duiven en zoek jij de allerbeste rijschool bij jou in de buurt? Geen paniek, NXXT staat voor jou klaar! Voor leuke en leerzame rijlessen ben je bij ons aan het juiste adres. Al onze instructeurs zijn zeer deskundig en ervaren. Daardoor krijg jij precies de begeleiding die jij nodig hebt. Dat zorgt ervoor dat je snel zult leren. Voor je het weet slaag jij met vlag en wimpel voor je examen. Met een rijbewijs op zak krijg je de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt. Klinkt goed, toch? Ontdek hoe wij jou verder kunnen helpen.

Begeleiding op maat

Peter, Jos, Xhelil en Rene rijden dagelijks met veel plezier rond in de lesauto’s. Zij leren veel verschillende leerlingen in Dronten alle kneepjes van het autorijden. Bij onze rijschool kun je rekenen op begeleiding op maat. De instructeurs weten als geen ander hoe zij jou het beste les kunnen geven. Wanneer je begint met de rijlessen ga je eerst oefenen in de verschillende straten van Duiven. Als je al vaker lessen gevolgd hebt bij onze rijschool mag je ook de snelweg op. Je rijdt dan bijvoorbeeld naar Doetinchem, Nijmegen of Apeldoorn. Dankzij de veelzijdige rijlessen leer jij in no-time autorijden als de beste!

Waarom NXXT rijschool Duiven

  • Gratis proefles: Weet jij niet zeker of onze rijlessen iets voor jou zijn? Geen zorgen, bij onze rijschool in Duiven mag je altijd een gratis proefles volgen. Zo kun jij vrijblijvend een rijles uitproberen. Pak je kans!
  • Geen wachttijden: Ben jij helemaal enthousiast na de proefles? Dan hoef je niet lang te wachten om van start te gaan met je rijlessen. Bij NXXT rijschool Duiven werken wij namelijk niet met wachttijden.
  • Beste rijinstructeurs: Alle instructeurs van onze rijschool in Duiven zijn geselecteerd op hun kennis en ervaring. Dat zorgt ervoor dat jij altijd kunt rekenen op de beste begeleiding. Geeft een gerust gevoel toch?
  • Slipcursus: Heb jij je rijbewijs op zak? Top, gefeliciteerd! Je mag ook nog eens de slipcursus volgen bij onze rijschool in Duiven. Dit kost je slechts €79,-. Tijdens deze cursus leer je veel handige vaardigheden die goed van pas komen op de weg.
  • Flexibele planning: Zit je agenda propvol? Geen probleem, wij bieden altijd flexibele planningsopties aan. Volg de rijlessen wanneer het jou goed uitkomt. 
  • Moderne lesvoertuigen: Al onze lesauto’s voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en functies. Daardoor kun jij rekenen op veilige rijlessen. 

Rijles in Duiven

Bij onze rijschool in Duiven ga je veel nieuwe dingen leren. Ben jij erg nieuwsgierig? Wij vertellen alvast wat je ongeveer kunt verwachten. Natuurlijk begin je bij de basis. Gas geven, remmen, sturen en schakelen zorgen ervoor dat jij de auto onder controle kunt houden. Als je dat onder de knie hebt ga je deelnemen aan het verkeer in Duiven. Bij onze rijschool leer je alles over de verkeersregels, voorkomende situaties op de weg en de bijzondere verrichtingen. Onder dat laatste vallen bijvoorbeeld achteruit rijden, (file)parkeren, omkeren en helling trekken. Als jij er helemaal klaar voor bent ga je ook op de snelweg oefenen. Daar leert onze instructeur jou alles over in- en uitvoegen, veilig inhalen, ritsen, file rijden en meer. Voor je het weet ben jij helemaal klaar voor je examen!

Tussentijdse toets voor je examen?

Na voldoende rijlessen is het eindelijk tijd voor je examen! Zorg dat je het theorie-examen al behaald hebt, zodat je direct door kunt met je examen. Wij zorgen dat je goed voorbereid bent, je hoeft dus niet zenuwachtig te zijn! Ga je toch liever voor een extra goede voorbereiding? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zo weet je wat je ongeveer kunt verwachten tijdens het echte examen. 

Goede beoordelingen

Bij onze rijschool in Duiven streven we naar maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs en daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid staan voorop! 

Gratis proefles inplannen

Een gratis proefles, dat klinkt goed toch? Bij onze rijschool in Duiven kan dat geheel vrijblijvend. Geef je op via het aanmeldformulier! Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak te maken. De instructeur haalt jou thuis op zodra de proefles begint. Tijdens de proefles is er alle tijd om kennis te maken met je instructeur. Als jullie een goede klik hebben zal dat zeker helpen tijdens de rijlessen. Ook kun je ervaren of de manier van lesgeven iets voor jou is. Zie jij het wel zitten na je proefles? Bespreek dan met je instructeur welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Zodra je een lespakket gekozen hebt kun je snel van start met de rijlessen bij NXXT in Duiven.

Lespakketten bij NXXT

Zoals je kon lezen zijn er veel verschillende lespakketten waar jij uit kunt kiezen. Neem bijvoorbeeld het spoed pakket om mega snel te gaan. Neem jij liever alle tijd en maak je graag gebruik van een tussentijdse toets? Kies dan voor ons master pakket. Het start pakket, actie pakket en top pakket zijn ook de moeite waard om eens te bekijken. Zodra jij gekozen hebt voor het pakket wat bij jou past kun je snel starten met je rijlessen.

Vragen?

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met ons. Wij staan klaar om jou te helpen.