• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

Kan jij niet wachten om te gaan beginnen met je autorijlessen? Dat begrijpen wij bij NXXT rijschool Elsloo maar al te goed. Onze deskundige rijinstructeurs zorgen voor leuke en leerzame rijlessen. Beginnen met autorijlessen kan ook spannend zijn, maar bij onze instructeurs wordt je meteen op je gemak gesteld. Lees maar eens wat leerling Miëtte over ons vertelde: “Ik heb het altijd heel gezellig in de auto gehad! Ik vond het nogal spannend om te gaan autorijden, maar mijn instructeur had veel geduld en aandacht en wist mij op de juiste manier zelfvertrouwen te geven om achter het stuur te zitten. Ik heb uiteindelijk met veel plezier gereden en in 1 keer mijn rijbewijs behaald!” Zie jij dat ook wel zitten? Lees dan verder.

Ga jij rijlessen volgen bij onze rijschool in Elsloo? Dan kun je rekenen op leuke rijlessen van onze instructeur Math. Hij heeft passie voor zijn vak en dat is te merken aan de rijlessen. Onze instructeur zal jou altijd op je gemak stellen waardoor je ontspannen in de lesauto zit. Tijdens de lessen is er plaats voor een gezellig praatje waardoor de rijlessen zowel leuk als leerzaam zijn. Voor je het weet heb jij je rijbewijs op zak. Wij hebben niet voor niets een erg hoog slagingspercentage!

Elsloo is een mooi Limburgs dorp. Tijdens je rijlessen vang je misschien een glimp op van bezienswaardigheden zoals de Sint-Augustinuskerk, de Slakmolen of Kasteel Elsloo. In de verschillende straten van Elsloo oefen je onder andere met de bijzondere verrichtingen en alle voorkomende verkeerssituaties. Later ga je ook op de snelweg oefenen. Je rijdt dan naar plaatsen als Maastricht, Valkenburg, Heerlen, Sittard, Echt en Roermond. Een afwisselende omgeving zorgt ervoor dat jij een top chauffeur wordt.

Waarom NXXT rijschool Elsloo

 • Gratis proefles; Wil jij vrijblijvend een rijles uitproberen? Dat kan door een gratis proefles te volgen bij onze rijschool in Elsloo.
 • Geen wachttijden; Enthousiast geworden van de proefles? Dan mag je direct starten met je rijlessen. Wij werken niet met wachttijden.
 • Beste rijinstructeurs; NXXT selecteert alleen de allerbeste professionele rijinstructeurs zodat jij met een vertrouwd gevoel de lesauto in kan stappen.
 • Slipcursus; Geslaagd voor je rijbewijs? Gefeliciteerd! Je mag ook nog onze slipcursus volgen voor slechts €79,-. De kennis die je daar opdoet kan altijd van pas komen op de weg.

Rijscholen Elsloo

Rijles in Elsloo

Tijdens je rijlessen bij onze rijschool in Elsloo leer je alles wat nodig is om met vlag en wimpel te slagen voor je examen. Zodra je van start gaat met de rijlessen begin je natuurlijk met de basis. Je leert de auto onder controle te houden. Daar horen gas geven, remmen, schakelen en sturen bij. Ook het juist afstellen van je stoel en spiegels komen aan bod. Wanneer dit al goed gaat mag je deelnemen aan het verkeer. Je leert alles over voorkomende verkeerssituaties en -regels. In de straten van Elsloo oefen je met de zogenaamde bijzondere verrichtingen. Daaronder vallen bijvoorbeeld parkeren, achteruit rijden, helling trekken en keren. Wanneer je voldoende lessen gevolgd hebt ga je ook op de snelweg oefenen. Daar leer je in- en uitvoegen, veilig inhalen, file rijden, ritsen, en meer. Na onze rijlessen kun jij als de beste autorijden. Kom maar op met dat examen!

Gratis proefles inplannen

Volg ons stappenplan om gebruik te maken van onze gratis en vrijblijvende proefles:

 • Stap 1: Meld je aan
  Gebruik ons aanmeldformulier om je op te geven voor jouw gratis proefles bij onze rijschool in Elsloo. De proefles is geheel vrijblijvend. Nadat jij je opgegeven hebt nemen wij snel contact met jou op om een afspraak te maken voor je proefles.
 • Stap 2: Volg jouw gratis proefles
  Wanneer het zo ver is haalt onze instructeur jou thuis op. Je kunt kennismaken met elkaar en kijken of er een goede klik is. Ook heb je snel genoeg door of je de manier van lesgeven prettig vindt. Onze instructeur zal er altijd voor zorgen dat jij op je gemak bent.
 • Stap 3: Zie jij het helemaal zitten?
  Ben jij enthousiast na je proefles? Dan kun je direct met je instructeur bespreken welk rijlespakket bij jou zou kunnen passen. Wanneer je een pakket kiest kun je al snel starten met je rijlessen bij NXXT rijschool Elsloo.

Lespakketten bij NXXT

Ben jij een razendsnelle leerling of leer je liever op een rustig tempo? Wil jij alleen rijlessen volgen en een examen afleggen, of liever ook gebruik maken van een tussentijdse toets? Iedere leerling leert op zijn eigen manier en tempo. Onze ervaren rijinstructeurs weten dat als geen ander. Daarom hebben wij van NXXT rijschool Elsloo veel verschillende lespakketten ontwikkeld. Je kunt kiezen uit ons start, actie, top, spoed of master pakket. Kies het pakket wat bij jou past en ga al meteen met een voorsprong van start met je rijlessen.

Liever nog wat vragen stellen of met ons overleggen over de lespakketten? Wij staan graag voor jou klaar. Neem gerust contact met ons op zodat wij jou snel verder kunnen helpen.