• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Harreveld, een mooi dorp in de Gelderse Achterhoek. Wij begrijpen dat jij hier met veel plezier woont. Maar het is ook wel leuk om eens wat verder weg te reizen toch? Dat wordt direct een stuk makkelijker wanneer jij een rijbewijs op zak hebt! Niet meer wachten op de bus en de trein nét missen, maar voor de deur in de auto stappen en gaan en staan waar jij maar wilt. Bij NXXT rijschool Harreveld helpen we jou op een leuke manier aan je rijbewijs. Volg een gratis proefles en start snel met de rijlessen. Voor je het weet heb jij alle kneepjes van het autorijden onder de knie!

Onze instructeur Jos werkt met veel plezier voor onze rijschool in Harreveld. Zijn rijlessen zijn altijd leuk en leerzaam tegelijk. Dankzij de enthousiaste manier van lesgeven zul jij binnen no-time alle kneepjes van het autorijden leren. In de straten van Harreveld oefen je met alle verkeersregels en de bijzondere verrichtingen. Wanneer jij het autorijden al goed onder de knie krijgt mag je ook de snelweg op. Dan rijd je bijvoorbeeld naar Winterswijk, Doetinchem of Hengelo. Bij onze rijschool leer je autorijden als de beste dankzij de afwisselende rijlessen!

Waarom NXXT rijschool Harreveld

  • Gratis proefles: Weet jij niet zeker of onze rijlessen iets voor jou zijn? Geen zorgen, bij onze rijschool in Harreveld mag je altijd een gratis proefles volgen. Zo kun jij vrijblijvend een rijles uitproberen. Pak je kans!
  • Geen wachttijden: Zie jij het helemaal zitten na de proefles? Goed nieuws, jij zal altijd snel aan de beurt zijn om te starten met je rijlessen. Bij NXXT rijschool Harreveld werken we namelijk niet met wachttijden.
  • Beste rijinstructeurs: Bij onze rijschool in Harreveld werken alleen de allerbeste rijinstructeurs. Wij selecteren de instructeurs op hun kennis en ervaring. Dat geeft een gerust gevoel voor onze leerlingen.
  • Slipcursus: Zodra jij je rijbewijs op zak hebt mag je ook nog eens onze slipcursus volgen voor slechts €79,-! Tijdens deze leuke cursus leer je allerlei handige vaardigheden die erg goed van pas zullen komen op de weg.

Rijles in Harreveld

Wat ga je allemaal leren tijdens je lessen bij onze rijschool in Harreveld? Wij snappen dat jij daar nieuwsgierig naar bent. Je gaat zoveel leren dat het bijna niet op te noemen is. Toch vertellen wij jou alvast een aantal dingen die sowieso aan bod kunnen komen. Wanneer je begint met rijlessen start je natuurlijk met de basis. Je stelt je stoel en spiegels goed in en leert de auto bedienen. Daarbij horen gas geven, remmen, sturen en schakelen. Wanneer jij dat aardig onder de knie hebt, mag je ook gaan deelnemen aan het verkeer. Daar leer je alles over de voorkomende situaties, verkeersregels en bijzondere verrichtingen. De bijzondere verrichtingen bestaan bijvoorbeeld uit achteruit rijden, parkeren, helling trekken en keren. Wanneer je er klaar voor bent ga je ook de snelweg op. Daar leer je alles over invoegen, ritsen, file rijden, veilig inhalen en meer. Na onze rijlessen kun jij met een zelfverzekerd gevoel je examen tegemoet.

Gratis proefles inplannen

Zou jij graag een gratis proefles volgen bij onze rijschool in Harreveld? Het is geheel vrijblijvend. Een mooie manier om erachter te komen of onze rijlessen iets voor jou zijn. Geef je op via het aanmeldformulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak te maken. Vaak kan dat al binnen een week, op een moment dat het jou uitkomt. Als het zo ver is, wordt je thuis opgehaald door de instructeur. Tijdens de proefles kunnen jullie goed kennismaken met elkaar. Het is belangrijk dat je een goede klik hebt met je instructeur. Daarnaast kun je erop letten of je de manier van lesgeven prettig vindt. Zit dat allemaal goed? Bespreek dan na de proefles welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Zodra je een lespakket gekozen hebt, kun je snel van start met de rijlessen.

Lespakketten bij NXXT

Wil jij rijlessen volgen op jouw manier? Dat kan bij NXXT rijschool Harreveld. Dankzij onze verschillende lespakketten kun je op jouw eigen manier en tempo rijlessen volgen. Je kunt heel snel gaan door ons spoed pakket te kiezen. Wanneer je liever alle tijd neemt en gebruik maakt van een tussentijdse toets kun je bijvoorbeeld voor ons master pakket gaan. Maak de keuze die bij jou past en ga goed van start met je rijlessen! Heb jij nog wat vragen over onze rijschool in Harreveld? Neem gerust contact met ons op!