• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Woon jij in het mooie Brabantse Hoogerheide en ben je op zoek naar de beste rijschool bij jou in de buurt? NXXT staat voor jou klaar! Met leuke en leerzame rijlessen stomen wij jou klaar voor het examen. Voor je het weet heb jij alle kneepjes van het autorijden onder de knie en slaag je met vlag en wimpel. Met een rijbewijs op zak krijg jij de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt. Nooit meer wachten op de bus maar direct voor je deur in de auto stappen. Klinkt dat goed? Lees hoe wij jou kunnen helpen of geef je direct op voor onze rijlessen.

In Hoogerheide zul je rijles krijgen van Jos, Richard of Hans. Zij werken dagelijks met veel plezier voor onze rijschool. Dankzij hun deskundigheid en ervaring weten zij precies hoe jij het beste begeleid kunt worden. Dat zorgt ervoor dat jij het autorijden snel onder de knie krijgt. Bovendien zorgen onze instructeurs ervoor dat de rijlessen net zo leuk als leerzaam zijn. In de straten van Hoogerheide oefen je met de verkeersregels, situaties op de weg en bijzondere verrichtingen. Zodra je er klaar voor bent mag je ook op de snelweg gaan rijden. Dan rijd je bijvoorbeeld naar Goes, Roosendaal of Breda. Dankzij de afwisselende rijlessen ben jij in no-time klaar voor je examen!

Waarom NXXT rijschool Hoogerheide

  • Gratis proefles: Twijfel jij of onze rijschool in Hoogerheide iets voor jou is? Geen zorgen, je mag altijd een gratis proefles volgen. Dit is jouw kans om geheel vrijblijvend een rijles uit te proberen!
  • Geen wachttijden: Zie jij het helemaal zitten na je proefles? Dan hebben wij goed nieuws. Wij werken niet met wachttijden waardoor jij altijd snel aan de beurt bent om te starten met je rijlessen.
  • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT rijschool Hoogerheide werken alleen de beste rijinstructeurs. Wij selecteren onze instructeurs op hun deskundigheid en ervaring. Zo kan jij met een gerust gevoel in de lesauto stappen.
  • Slipcursus: Ben je geslaagd voor je examen? Gefeliciteerd! Je mag ook nog eens de slipcursus volgen bij onze rijschool in Hoogerheide. Dat kost je slechts €79,- wanneer je onze rijlessen gevolgd hebt.
  • Flexibele planning: Heb je een veel te volle agenda? Geen probleem, we bieden altijd flexibele planningsopties aan. Daardoor kun je rijlessen volgen wanneer het jou goed uitkomt. 
  • Moderne lesvoertuigen: Al onze lesauto’s voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en functies. Daardoor kun je met een veilig gevoel onze rijlessen volgen. 

Rijles in Hoogerheide

Wat ga je precies leren bij onze rijschool in Hoogerheide? Wij begrijpen dat jij daar nieuwsgierig naar bent. Wanneer je net van start gaat met de rijlessen begin je natuurlijk bij de basis. Je leert gas geven, remmen, schakelen en sturen. Wanneer jij de auto goed onder controle hebt mag je ook deelnemen aan het verkeer. Daar leer je omgaan met de situaties op de weg. Ook leer je alles over de verkeersregels. Je gaat ook oefenen met de bijzondere verrichtingen zoals achteruit rijden, helling trekken, omkeren en parkeren. Gaat dat goed? Dan mag je ook op de snelweg gaan rijden. Daar leert onze instructeur je alles over in- en uitvoegen, ritsen, veilig inhalen, file rijden en meer. Voor je het weet ben jij een top chauffeur!

Tussentijdse toets of direct examen doen?

Na voldoende rijlessen is het tijd om examen te doen! Zorg dat je het theorie-examen al behaald hebt, dan kun je direct door met het examen. Wij zorgen dat je goed voorbereid bent, waardoor zenuwen niet nodig zijn. Ga je toch liever voor een extra goede voorbereiding? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zo weet je wat je ongeveer kunt verwachten tijdens het echte examen. 

Tevreden klanten

Bij onze rijschool in Hoogerheide gaan we voor maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs. Daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid staan voorop! 

Gratis proefles inplannen

Denk jij erover om rijlessen te gaan volgen bij onze rijschool in Hoogerheide? Volg dan vrijblijvend een gratis proefles! Dit is een ideale kans om eens een rijles uit te proberen. Zodra jij je opgegeven hebt, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. We maken een afspraak voor de proefles op een moment dat het jou goed uitkomt. Zodra de proefles begint haalt de instructeur jou thuis op. Tijdens de proefles kun je rustig kennismaken met je rijinstructeur. Het is belangrijk dat er een goede klik is en dat jij de manier van lesgeven prettig vindt. Zit het helemaal goed? Bespreek dan na de proefles welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Zodra je een pakket gekozen hebt kun je snel starten met je rijlessen.

Lespakketten bij NXXT

Zoals je kon lezen zijn er verschillende lespakketten bij NXXT rijschool Hoogerheide. Wanneer je wil starten met rijlessen mag je eerst één van de pakketten kiezen. Kies voor ons start, actie, top, spoed of master pakket en volg rijlessen op jouw manier. Weet je niet goed welk lespakket bij jou zou kunnen passen? Heb je vragen voor ons? Neem gerust contact op. Onze medewerkers staan graag voor jou klaar en helpen je graag verder.