• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Woon jij in Monster en wil je niet alleen op het strand liggen, maar ook leren autorijden als de beste? Dan is onze rijschool dé oplossing voor jou. Bij NXXT werken ervaren en deskundige rijinstructeurs die jou met veel plezier rijles geven. De leuke en leerzame rijlessen zorgen ervoor dat jij binnen no-time de kneepjes van het autorijden onder de knie hebt. Voor je het weet slaag je voor het examen. Dan krijg jij de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt met de auto! Wil jij dat ook? Volg een gratis proefles of geef je direct op voor onze rijlessen. Ontdek meer over ons.

In Monster kun jij rekenen op instructeur Sjaak. Hij werkt met veel plezier voor onze rijschool en helpt dagelijks allerlei leerlingen een stapje dichter bij hun rijbewijs. De rijlessen zijn vooral erg leerzaam, maar natuurlijk is er ook altijd plaats voor een gezellig praatje. Je zult zien dat jij het autorijden snel onder de knie hebt. Als je net begint met de rijlessen oefen je in de straten van Monster met de verkeersregels, bijzondere verrichtingen en situaties op de weg. Wanneer je er klaar voor bent mag je ook de snelweg op. Dan rijd je bijvoorbeeld naar Leiden, Gouda, Rotterdam of Dordrecht. Dankzij de afwisselende omgeving kun jij straks iedere verkeerssituatie aan!

Waarom NXXT rijschool Monster

  • Gratis proefles: Het is natuurlijk wel zo fijn als je eerst eens kan ervaren hoe zo’n rijles bij onze rijschool in Monster eraan toe gaat. Daarom mag je altijd vrijblijvend een gratis proefles volgen zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken.
  • Geen wachttijden: Ben jij enthousiast na je proefles? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Bij NXXT rijschool Monster werken wij niet met wachttijden. Daardoor ben jij snel aan de beurt om van start te gaan met je rijlessen.
  • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT rijschool Monster kun je rekenen op de allerbeste begeleiding. Onze rijinstructeurs zijn door een strenge selectie gegaan. Daarom kun jij vertrouwen op hun deskundigheid en ervaring.
  • Slipcursus: Ben je geslaagd voor je rijbewijs? Dan mag je ook nog de slipcursus volgen bij NXXT rijschool Monster voor slechts €79,-. Tijdens de cursus leer jij veel handige vaardigheden die goed van pas kunnen komen op de weg.

Rijles in Monster

Tijdens je rijlessen bij onze rijschool in Monster leer je precies wat er allemaal komt kijken bij autorijden. Wij zullen jou alvast wat onderwerpen die aan bod zullen komen verklappen. Je begint natuurlijk bij de basis. Je leert gas geven, remmen, schakelen en sturen. Wanneer jij de auto goed onder controle hebt, wordt het tijd om deel te nemen aan het verkeer. Daar leer je omgaan met allerlei situaties op de weg. Ook ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen zoals achteruit rijden, parkeren, helling trekken en keren in smalle straten. Wanneer de instructeur ziet dat jij er klaar voor bent, mag je ook de snelweg op. Daar leer je alles over in- en uitvoegen, ritsen, file rijden, veilig inhalen en meer. Op deze manier leer jij stap voor stap alles wat je moet weten. Na onze rijlessen ben jij helemaal klaar om met vlag en wimpel te slagen voor je examen.

Gratis proefles inplannen

Klinkt een gratis proefles goed? Gebruik dan ons handige aanmeldformulier om je op te geven voor een proefles bij onze rijschool in Monster. Zodra de proefles begint haalt de instructeur jou thuis op. Tijdens de rijles kunnen jullie goed kennismaken met elkaar. Een goede klik met je rijinstructeur is belangrijk om van je rijlessen een succes te kunnen maken. Tijdens de proefles ervaar jij hoe een autorijles eraan toe gaat. Let goed op of jij de aanwijzingen van de instructeur prettig en begrijpelijk vindt. Zit het helemaal goed? Bespreek dan na de proefles met de instructeur welk rijlespakket bij jou zou kunnen passen. Zodra jij een pakket gekozen hebt, kun je snel starten met de rijlessen bij onze rijschool in Monster.

Lespakketten bij NXXT

Bij NXXT rijschool Monster kun je kiezen uit veel verschillende lespakketten. Wij begrijpen dat iedere leerling op zijn eigen tempo en manier leert. Misschien wil jij heel snel gaan en voor ons spoed pakket kiezen. Het is ook mogelijk om juist alle tijd te nemen en gebruik te maken van een tussentijdse toets. Denk rustig na over het juiste lespakket voor jou. Door een goede keuze te maken ga je meteen goed van start met je rijlessen! Heb jij nog wat vragen voor ons? Neem gerust contact op met onze medewerkers. Zij geven jou graag alle informatie die je nodig hebt. Dan kun jij snel van start met je rijlessen.