• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Woon jij in de Achterhoek in het mooie Neede? Wordt het tijd om je rijbewijs te gaan halen? Zoek dan niet verder, NXXT staat voor jou klaar! Wij verwelkomen jou graag in onze lesauto. Tijdens leuke en leerzame rijlessen leer je alle kneepjes van het autorijden. Onze ervaren rijinstructeurs begeleiden jou en zorgen ervoor dat je in no-time klaar bent voor het examen. Voor je het weet heb jij een rijbewijs op zak en krijg je de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt met de auto. Wil jij dat ook? Ontdek hoe NXXT rijschool Neede jou kan helpen!

Wanneer je rijlessen gaat volgen in Neede kun je instructeurs Saskia, Astrid of Arjan treffen in de lesauto. Bij onze rijschool werken enthousiaste instructeurs met passie voor het vak. Dat merk jij terug in de rijlessen, die zijn namelijk net zo leuk als leerzaam. Door de goede begeleiding en afwisselende rijlessen leer jij autorijden als de beste. Wanneer je net begint, oefen je in de rustige straten van Neede. Zodra jij er klaar voor bent ga je ook de snelweg op tijdens de rijlessen. Dan rijd je bijvoorbeeld naar Apeldoorn, Deventer, Zutphen of Enschede.

Waarom NXXT rijschool Neede

  • Gratis proefles: Twijfel jij of onze rijschool in Neede iets voor jou is? Volg dan vrijblijvend een gratis proefles! Dit is dé kans om eens te ervaren hoe een rijles bij NXXT eraan toe gaat. Na de proefles kun jij een weloverwogen keuze maken.
  • Geen wachttijden: Zie jij het helemaal zitten om rijlessen te gaan volgen bij onze rijschool in Neede? Zodra jij je opgeeft zul je snel aan de beurt zijn. Wij werken namelijk niet met wachttijden.
  • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT rijschool Neede kun je vertrouwen op onze deskundige en ervaren rijinstructeurs. Zij helpen dagelijks veel verschillende leerlingen een stapje dichter bij hun rijbewijs. Dat geeft vertrouwen.
  • Slipcursus: Ben je geslaagd voor je examen? Gefeliciteerd! Met een rijbewijs op zak mag je ook nog eens de slipcursus volgen bij onze rijschool in Neede. Dit kost je na het volgen van onze rijlessen slechts €79,-.

Rijles in Neede

Hoe zien de rijlessen bij NXXT rijschool Neede er precies uit? Logisch dat jij daar nieuwsgierig naar bent. Wij vertellen alvast wat meer over de rijlessen. Natuurlijk begin je bij de basis: het onder controle houden van de auto. Je leert gas geven, remmen, schakelen en sturen. Als je er klaar voor bent mag je deelnemen aan het verkeer in Neede. Je leert alles over de voorkomende verkeerssituaties, de verkeersregels en de bijzondere verrichtingen. Bijzondere verrichtingen? Daar bedoelen we bijvoorbeeld helling trekken, (file)parkeren, achteruit rijden of keren mee. Na voldoende lessen bij onze rijschool mag je ook de snelweg op. Daar leert onze instructeur jou alles over in- en uitvoegen, veilig inhalen, ritsen, file rijden en nog veel meer. Uiteindelijk is het tijd voor je examen. Spannend, maar wij weten zeker dat jij binnen de kortste keren met een rijbewijs op zak rondrijdt!

Gratis proefles inplannen

Wil jij graag vrijblijvend een gratis proefles volgen bij NXXT rijschool Neede? Geef je dan nu op! Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. We maken dan een afspraak voor de proefles. Dit kan vaak al binnen een week, op een moment dat het jou goed uitkomt. De instructeur haalt jou thuis op, dan kan de proefles beginnen! Maak tijdens de proefles rustig kennis met je rijinstructeur. Een goede klik is belangrijk. Ook is het van belang dat de manier van lesgeven bij jou past. Voel jij je helemaal op je gemak? Bespreek dan na de proefles welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Zodra je een lespakket gekozen hebt kun jij snel starten met je rijlessen!

Lespakketten bij NXXT

Bij onze rijschool in Neede kun je kiezen uit veel verschillende lespakketten. Iedere leerling leert op zijn eigen manier en tempo. Dankzij de lespakketten kun je rijlessen volgen op jouw manier! Kies voor ons start, actie, top, spoed of master pakket en ga snel van start met je rijlessen. Heb je nog vragen of ben je op zoek naar meer informatie? Neem gerust contact op met onze medewerkers. Zij staan klaar om jou verder te helpen.