• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Woon jij in Nieuw-Vennep en droom jij ervan om zelf met de auto op pad te gaan? Dan wordt het tijd om op zoek te gaan naar de beste rijschool. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Geen zorgen, NXXT staat voor jou klaar! Wij vertellen jou graag waarom je voor onze rijlessen zou moeten kiezen. Wij zorgen voor leuke en leerzame rijlessen waardoor jij in no-time leert autorijden als de beste! Lees snel verder om alles te weten te komen over de beste rijschool in Nieuw-Vennep.

De beste rijlessen

“Ik ben heel erg tevreden over mijn rijlessen en mijn instructeur. Fijne lessen waarin ik mij op mijn gemak voelde en toch, na al lang te proberen bij een andere rijschool, mijn rijbewijs hier heb weten te behalen. Dankjewel NXXT!”

Dit is wat leerling Romy ons vertelde over haar rijlessen bij NXXT. Wil jij ook zulke goede rijlessen? Stap dan de lesauto in bij Menno, Richard of Patrick. Deze instructeurs werken dagelijks met veel plezier voor NXXT rijschool Nieuw-Vennep. Ze geven op een enthousiaste manier les waardoor de rijlessen net zo leuk als leerzaam zijn. Samen met de instructeurs ga je in de straten van Nieuw-Vennep oefenen met de situaties op de weg, de verkeersregels en de bijzondere verrichtingen. Ben jij klaar voor de volgende stap? Dan mag je ook de snelweg op en rijd je tijdens de lessen bijvoorbeeld naar Leiden, Alphen aan den Rijn of Amsterdam.

Waarom NXXT rijschool Nieuw-Vennep

  • Gratis proefles: Wij begrijpen wel dat jij eerst eens een rijles uit wil proberen. Daarom kun je bij onze rijschool in Nieuw-Vennep altijd een gratis proefles volgen. Dit is jouw kans om vrijblijvend te ervaren hoe een rijles eraan toe gaat.
  • Geen wachttijden: Ben jij enthousiast na de proefles en wil je gelijk van start met de rijlessen? Goed nieuws, bij NXXT rijschool Nieuw-Vennep werken wij namelijk niet met wachttijden. Dat betekent dat jij heel snel aan de beurt zal zijn.
  • Beste rijinstructeurs: Al onze rijinstructeurs zijn geselecteerd op kennis en ervaring. Zo kunnen wij garanderen dat alleen de beste rijinstructeurs bij ons werken. Jij kunt met een gerust gevoel in de lesauto stappen.
  • Slipcursus: Het is eindelijk zo ver, je bent geslaagd en hebt je rijbewijs op zak! Verrassing, je mag ook nog eens de slipcursus volgen bij onze rijschool in Nieuw-Vennep. Dit kost jou slechts €79,- na het volgen van onze rijlessen.
  • Flexibele planning: Is jouw agenda al veel te vol? Het inplannen van rijlessen kan dan lastig zijn. Daarom hebben we bij onze rijschool flexibele planningsopties. Zo kun jij altijd rijlessen volgen wanneer het jou uitkomt. 
  • Moderne lesvoertuigen: Bij onze rijschool in Nieuw-Vennep maken we gebruik van moderne lesvoertuigen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Ze zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en functies. Dat geeft een veilig gevoel. 

Klanttevredenheid staat voorop!

Bij NXXT Rijschool Nieuw-Vennep streven we naar maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs en daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool wordt hoog gewaardeerd vanwege onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid zijn voor ons van het grootste belang!

Rijles in Nieuw-Vennep

Je hebt je beslissing genomen om rijlessen te volgen bij onze rijschool in Nieuw-Vennep. Dat is geweldig! We kijken ernaar uit om je te ontmoeten in de lesauto. Maar wat ga je precies leren? We begrijpen dat je daar nieuwsgierig naar bent. Daarom willen we je alvast de belangrijkste punten vertellen die behandeld zullen worden. Je begint natuurlijk met de basis. Je zult leren hoe je de auto onder controle kunt houden door middel van gas geven, remmen, schakelen en sturen. Zodra je er klaar voor bent, mag je deelnemen aan het verkeer. Hier zul je alles leren over de verschillende verkeerssituaties en de verkeersregels. Daarnaast zul je oefenen met speciale manoeuvres zoals achteruit rijden, (file)parkeren, keren in smalle straten en het nemen van hellingen. Uiteindelijk krijg je ook de kans om de snelweg op te gaan. Hier zal de instructeur je alles leren over het invoegen, veilig inhalen, ritsen, rijden in file en nog veel meer. Voordat je het weet, zul je met vlag en wimpel slagen voor je examen!

Het rijexamen

Heb je genoeg rijlessen gevolgd bij NXXT rijschool Nieuw-Vennep? Dan is het tijd voor je examen! Als je het theorie-examen al behaald hebt, kun je meteen door met het rijexamen. Je hoeft je geen zorgen te maken, want wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent. Het rijexamen begint met een voertuigcontrole, waarbij je moet laten zien of je de basisfuncties van de auto begrijpt. Daarna ga je de weg op en wordt je rijvaardigheid beoordeeld. Denk bijvoorbeeld aan het toepassen van verkeersregels, het nemen van beslissingen in het verkeer en het uitvoeren van de bijzondere verrichtingen. 

Tussentijdse toets

Wil jij graag extra goed voorbereid zijn? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zodat je weet hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. Deze toets biedt jou de mogelijkheid om je rijvaardigheden te testen en te verbeteren voordat je examen doet. Tijdens de tussentijdse toets wordt je beoordeeld op verschillende verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Dit geeft niet alleen inzicht in je vooruitgang, maar biedt ook de kans om eventuele zwakke punten aan te pakken. Na de tussentijdse toets weet je hoe het examen er ongeveer aan toe gaat. 

Klanttevredenheid staat voorop!

Bij NXXT Rijschool Nieuw-Vennep streven we naar maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs en daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool wordt hoog gewaardeerd vanwege onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid zijn voor ons van het grootste belang!

Gratis proefles inplannen

Ben je enthousiast over een gratis proefles? Maak gebruik van ons handige aanmeldformulier om je aan te melden voor een proefles bij onze rijschool in Nieuw-Vennep. Zodra de proefles begint, komt de instructeur je thuis ophalen. Tijdens de rijles krijgen jullie de kans om elkaar goed te leren kennen. Het is belangrijk om een goede klik te hebben met je rijinstructeur, zodat je rijlessen succesvol kunnen verlopen. Tijdens de proefles kun je ervaren hoe een autorijles eruit ziet. Let goed op of je de instructies van de instructeur prettig en duidelijk vindt. Als alles goed gaat, bespreek dan na de proefles met de instructeur welk rijlespakket het beste bij jou past. Zodra je een pakket hebt gekozen, kun je snel beginnen met de rijlessen bij onze rijschool in Nieuw-Vennep.

Lespakketten bij NXXT

Je kunt een keuze maken uit onze verschillende lespakketten. Elke leerling heeft een unieke manier van leren. Misschien wil jij graag snel vooruit en wil je zo snel mogelijk je examen afleggen? Of houd je er juist van om op een rustiger tempo te leren en wil je gebruikmaken van een tussentijdse toets? Alles is mogelijk. Kies het lespakket dat het beste bij jou past en begin met een voorsprong aan jouw rijlessen bij onze rijschool in Nieuw-Vennep.

Meer weten?

Als je nog vragen hebt of wilt overleggen over de beschikbare lespakketten, staan we graag voor je klaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we helpen je graag verder.