• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Het gezellige Brabantse Rijsbergen is een mooie plaats om te wonen. Maar jij wil natuurlijk ook wel eens andere plaatsen bezoeken. Laat dat nou 10 keer makkelijker zijn met de auto dan met het openbaar vervoer! Om met de auto op pad te kunnen gaan, heb je natuurlijk wel een rijbewijs nodig. Bij NXXT rijschool Rijsbergen helpen wij jou in no-time aan je rijbewijs. Volg onze leuke en leerzame rijlessen. Voor je het weet ben je klaar voor je examen. Wil jij dit ook? Lees verder of geef je meteen op voor een gratis proefles.

De leukste instructeurs

Instructeurs Ronnie en John werken dagelijks met veel plezier voor onze rijschool. Zij rijden met de lesauto’s rond in Rijsbergen om veel verschillende leerlingen te helpen. Beide instructeurs zijn deskundig en ervaren. Bovendien hebben ze passie voor het vak. Dit merk jij terug in de enthousiaste manier van lesgeven. Daardoor zijn alle rijlessen net zo leuk als leerzaam! Wanneer je van start gaat met de lessen leer je de auto onder controle te houden en ontdek je de verkeersregels en situaties op de weg. Ook ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen. Uiteindelijk mag je ook de snelweg op. Tijdens de rijlessen rijd je dan naar plaatsen als Breda, Tilburg of Roosendaal.

Waarom NXXT rijschool Rijsbergen

  • Gratis proefles: Weet jij niet zeker of je voor onze rijschool in Rijsbergen moet kiezen? Volg vrijblijvend een gratis proefles. Zo kun je ervaren hoe de rijlessen eraan toe gaan. Je weet dan meteen of het iets voor jou is.
  • Geen wachttijden: Wil jij na de proefles direct starten met je rijlessen? Bij NXXT rijschool Rijsbergen werken wij niet met wachttijden, waardoor je altijd snel aan de beurt bent om te starten met je rijlessen.
  • Beste rijinstructeurs: Alle instructeurs van onze rijschool in Rijsbergen zijn geselecteerd op hun kennis en ervaring. Daardoor kun jij altijd rekenen op de allerbeste begeleiding tijdens de rijlessen.
  • Slipcursus: Heb jij je rijbewijs gehaald bij NXXT rijschool Rijsbergen? Dan mag je ook nog onze slipcursus volgen voor maar €79,-. Tijdens deze cursus leer je handige vaardigheden die goed van pas zullen komen in het verkeer.
  • Flexibele planning: Heb jij het ook zo druk? Het inplannen van rijlessen kan dan lastig zijn. Daarom hebben we bij onze rijschool flexibele planningsopties, zodat je de rijlessen kunt volgen wanneer het jou uitkomt. 
  • Moderne lesvoertuigen: Bij onze rijschool in Rijsbergen maken we gebruik van moderne lesvoertuigen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Ze zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en functies. Wel zo veilig! 

Rijles in Rijsbergen

Ben je nieuwsgierig naar de rijlessen? Vraag je je af welke vaardigheden je zult opdoen? We kunnen je alvast meer informatie geven over wat je kunt verwachten tijdens onze rijlessen. Bij onze rijschool in Rijsbergen leggen we in het begin de nadruk op het beheersen van de auto. In de eerste lessen leer je gas geven, remmen, schakelen en sturen. Zodra je de auto goed onder controle hebt, krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan het verkeer. In de straten van Rijsbergen leer je alles over verkeersregels, veelvoorkomende situaties op de weg en de bijzondere verrichtingen. Hiermee bedoelen we bijvoorbeeld achteruitrijden, keren in smalle straten, hellingtrekken en (file)parkeren. Na voldoende rijlessen krijg je ook de kans om de snelweg op te gaan. Daar leer je in- en uitvoegen, veilig inhalen, ritsen, rijden in files en nog veel meer. Voordat je het weet, ben je volledig voorbereid op je examen!

Het rijexamen

Heb je genoeg rijlessen gevolgd bij NXXT rijschool Rijsbergen? Dan is het tijd om examen te doen! Als je het theorie-examen al behaald hebt, kun je meteen door met het rijexamen. Je hoeft niet zenuwachtig te zijn, wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent. Het rijexamen begint met een voertuigcontrole, waarbij je moet laten zien of je de basisfuncties van de auto begrijpt. Daarna ga je de weg op en wordt je rijvaardigheid beoordeeld. Denk bijvoorbeeld aan het toepassen van verkeersregels, het nemen van beslissingen in het verkeer en het uitvoeren van de bijzondere verrichtingen. 

Eerst nog even oefenen?

Wil jij graag extra goed voorbereid zijn? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zodat je weet hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. Deze toets biedt jou de mogelijkheid om je rijvaardigheden te testen en te verbeteren voordat je examen doet. Tijdens de tussentijdse toets wordt je beoordeeld op verschillende verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Dit geeft niet alleen inzicht in je vooruitgang, maar biedt ook de kans om eventuele zwakke punten aan te pakken. Bovendien weet je na de tussentijdse toets hoe het examen er ongeveer aan toe gaat, zodat je minder zenuwachtig hoeft te zijn. 

Goede reviews

Bij onze rijschool in Rijsbergen streven we naar maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs en daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jij staat centraal bij NXXT!

Gratis proefles inplannen

Het kiezen van een rijschool is geen makkelijke taak. Daarom biedt NXXT rijschool Rijsbergen altijd de mogelijkheid om een gratis proefles te volgen. Dit biedt een perfecte gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met onze rijlessen. Je kunt je inschrijven via het aanmeldformulier en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Samen zullen we een geschikte tijd plannen voor de proefles, meestal binnen een week en op een tijdstip dat jou goed uitkomt. Tijdens de proefles zal de instructeur je thuis ophalen en krijg je de kans om elkaar rustig te leren kennen. Het is van groot belang dat er een goede klik is met je instructeur en dat je de instructies begrijpt en prettig vindt. Als alles naar tevredenheid verloopt, kun je na de proefles met je instructeur overleggen welk lespakket het beste bij jou past. Kies een pakket en begin snel met je rijlessen!

Lespakketten bij NXXT

Bij onze rijschool in Rijsbergen heb je verschillende opties wat betreft lespakketten. Elke leerling heeft zijn eigen unieke manier van leren en tempo. Bij NXXT is het mogelijk om op jouw eigen manier te leren autorijden. Je kunt het lespakket kiezen dat het beste bij jou past, zodat je al een voorsprong hebt wanneer je begint met je rijlessen.

Neem contact op

Als je vragen hebt of twijfelt welk lespakket je moet kiezen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om je te helpen en ervoor te zorgen dat je snel kunt starten met je rijlessen.