• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Droom jij ervan om een onvergetelijke roadtrip met je vrienden te maken? Wil je familie aan de andere kant van het land bezoeken? Naar een leuk evenement? Een rijbewijs maakt dit allemaal mogelijk! Bij NXXT ben je aan het juiste adres wanneer jij je rijbewijs wilt halen. Dankzij onze leuke en leerzame rijlessen leer jij binnen no-time autorijden als de beste. Voor je het weet heb jij een rijbewijs op zak en kun je gaan en staan waar je maar wilt. Lees alles over onze rijschool in Sliedrecht of geef je direct op voor een gratis proefles!

Wanneer je rijlessen gaat volgen in Sliedrecht zul je Ruben, Ton of Diana ontmoeten in de lesauto. Onze instructeurs werken dagelijks met veel plezier voor onze rijschool. Ze zijn enthousiast en hebben passie voor het vak. Dit zorgt ervoor dat jij de beste begeleiding krijgt. Wanneer je net begint met de rijlessen, oefen je in de straten van Sliedrecht met de verkeersregels, situaties op de weg en bijzondere verrichtingen. Zodra jij er klaar voor bent ga je ook de snelweg op. Je rijdt dan bijvoorbeeld naar Rotterdam, Den Haag of Roosendaal. Dankzij de afwisselende rijlessen kun jij straks alle situaties op de weg aan!

Waarom NXXT rijschool Sliedrecht

  • Gratis proefles: Twijfel jij of onze rijschool in Sliedrecht iets voor jou is? Volg dan eerst een gratis proefles! De proefles is geheel vrijblijvend. De perfecte kans om eens te ervaren hoe onze rijlessen eraan toe gaan.
  • Geen wachttijden: Ben je helemaal enthousiast na de proefles? Dan kun je snel van start met de rijlessen. Bij onze rijschool in Sliedrecht werken wij namelijk niet met wachttijden. Daardoor is iedere nieuwe leerling snel aan de beurt.
  • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT werken alleen de allerbeste rijinstructeurs. Wanneer je lessen gaat volgen bij onze rijschool in Sliedrecht kun jij rekenen op de beste begeleiding. Al onze instructeurs hebben veel kennis, ervaring en enthousiasme.
  • Slipcursus: Ben jij geslaagd voor je examen en heb jij een rijbewijs op zak? Goed nieuws, je mag ook nog eens onze slipcursus volgen. Wanneer je rijlessen gevolgd hebt bij onze rijschool in Sliedrecht kost de cursus jou slechts €79,-.

Rijles in Sliedrecht

Ga jij binnenkort van start met de rijlessen bij onze rijschool in Sliedrecht? Dan ben je vast nieuwsgierig naar wat je allemaal gaat leren. Natuurlijk begin je bij de basis, namelijk het onder controle houden van de auto. Wanneer dat goed gaat mag je deelnemen aan het verkeer. In de straten van Sliedrecht oefen je met de verkeersregels en situaties op de weg. Ook ga je aan de slag met de bijzondere verrichtingen, zoals achteruit rijden, (file)parkeren, helling trekken en keren in smalle straten. Als je er klaar voor bent mag je ook de snelweg op. Daar leert onze instructeur jou alles over in- en uitvoegen, veilig inhalen, ritsen, file rijden en nog veel meer. Voor je het weet ben jij helemaal klaar voor je examen!

Gratis proefles inplannen

Een gratis proefles, dat is toch ideaal? Bij onze rijschool in Sliedrecht kun je vrijblijvend een rijles uitproberen. Geef je op via het aanmeldformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak te maken voor de proefles. Vaak kan dit al binnen een week! Als de proefles van start gaat, haalt de instructeur jou thuis op. Tijdens de les kun je rustig kennismaken met je instructeur. Het is belangrijk dat jij op je gemak bent en alle aanwijzingen goed begrijpt. Na de proefles heb jij een goed beeld van onze rijlessen. Bespreek met de instructeur welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Zodra je een pakket gekozen hebt, kun je snel starten met de rijlessen.

Lespakketten bij NXXT

Hoe zit dat precies met die lespakketten? Bij NXXT rijschool Sliedrecht begrijpen wij als geen ander dat iedere leerling op zijn eigen manier en tempo leert. Daarom hebben wij verschillende lespakketten ontwikkeld. Ga bijvoorbeeld extra snel met ons spoed pakket of neem juist alle tijd en maak gebruik van een tussentijdse toets. Kies het lespakket wat bij jou past en ga al met een voorsprong van start met je rijlessen. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen jou graag verder.