• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Je rijbewijs halen, wat is voor jou de belangrijkste reden om hiervoor te gaan? Nooit meer wachten op de bus of trein? Op vakantie met je vrienden? De vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt, op ieder moment van de dag? Wat de reden ook is, NXXT staat voor jou klaar! Bij onze rijschool in Sterksel kun je leuke en leerzame rijlessen volgen. Onze enthousiaste en deskundige instructeurs staan graag voor jou klaar. Voor je het weet ben je klaar voor je examen. Klinkt goed, toch? Lees meer over onze rijschool of geef je direct op voor een gratis proefles in Sterksel.

Rijlessen die net zo leuk als leerzaam zijn

Onze instructeurs in Sterksel zijn stuk voor stuk ervaren, deskundig en enthousiast. Onze instructeurs hebben passie voor het vak en begeleiden jou met veel plezier. Bij onze rijschool kun je rekenen op rijlessen die net zo leuk als leerzaam zijn. Wanneer je jouw eerste rijlessen volgt leer je de auto onder controle te houden. Ook leer je omgaan met de verkeersregels en situaties op de weg. Je oefent in de straten van Sterksel met de bijzondere verrichtingen. Als je voldoende lessen gevolgd hebt ga je ook de snelweg op. Je rijdt dan bijvoorbeeld naar Eindhoven, Roermond of Venlo. Zo leer jij autorijden als de beste!

Waarom NXXT rijschool Sterksel

  • Gratis proefles: Hoe gaat zo’n rijles er precies aan toe? Dat kun je ervaren tijdens een gratis proefles bij onze rijschool in Sterksel! De proefles is geheel vrijblijvend en de perfecte gelegenheid om eens een rijles uit te proberen.
  • Geen wachttijden: Kun je na de proefles niet wachten om te starten met je rijlessen bij NXXT rijschool Sterksel? Geen enkel probleem, bij onze rijschool werken we namelijk niet met wachttijden. Daardoor ben jij altijd snel aan de beurt.
  • Beste rijinstructeurs: Bij onze rijschool in Sterksel werken alleen de allerbeste en meest ervaren rijinstructeurs. Stuk voor stuk hebben ze passie voor dit vak. Dat merk je terug in de enthousiaste manier van lesgeven.
  • Slipcursus: Heb jij onze rijlessen gevolgd en het examen met succes afgerond? Gefeliciteerd! Je mag ook nog eens onze slipcursus volgen voor slechts €79,-. Tijdens de cursus leer je handige vaardigheden die goed van pas komen op de weg.
  • Flexibele planning: Heb jij ook zo’n drukke agenda? Dat begrijpen wij wel. We bieden daarom altijd flexibele planningsopties aan. Bij NXXT volg je rijlessen op het moment dat het jou uitkomt.
  • Moderne lesvoertuigen: Al onze lesauto’s voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. Je kunt bij NXXT rijschool Sterksel altijd met een veilig gevoel in de lesauto stappen.  

Rijscholen Sterksel

Rijles in Sterksel

Ben jij nieuwsgierig naar onze rijlessen? Vraag jij je af wat je allemaal gaat leren? Wij vertellen jou alvast wat meer. Zodra je van start gaat met de rijlessen begin je natuurlijk bij de basis. Je leert gas geven, remmen, sturen en schakelen om op die manier de auto onder controle te houden. Lukt dat al goed? Dan mag je deelnemen aan het verkeer in Sterksel. Bij onze rijschool leer je alles over de verkeersregels en situaties op de weg. Ook ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen. Denk daarbij aan achteruit rijden, (file)parkeren, helling trekken en keren in smalle straten. Na voldoende rijlessen mag je ook de snelweg op. Daar leer je alles over in- en uitvoegen, veilig inhalen, file rijden, ritsen, en nog veel meer. Voor je het weet ben jij klaar voor je examen.

Het examen

Na voldoende rijlessen is het tijd om examen te doen! Als je het theorie-examen al behaald hebt, kun je direct door met het rijexamen. Je hoeft je geen zorgen te maken. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent. Ga je toch liever voor extra zekerheid? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen waardoor je te weten komt wat je kunt verwachten bij het echte examen. 

Tussentijdse toets

Dankzij de tussentijdse toets weet je hoe het examen er ongeveer aan toe zal gaan. Deze toets biedt jou de mogelijkheid om je rijvaardigheden te testen en te verbeteren voordat je examen doet. Tijdens de tussentijdse toets wordt je beoordeeld op verschillende verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Dit geeft niet alleen inzicht in je vooruitgang, maar biedt ook de kans om eventuele zwakke punten aan te pakken. Na de tussentijdse toets weet je hoe het examen er ongeveer aan toe gaat. 

Tevreden leerlingen

Bij onze rijschool in Sterksel gaan we voor tevreden leerlingen. We doen er alles aan om aan jouw verwachtingen te voldoen en deze zelfs te overtreffen. We hebben inmiddels al heel wat mooie reviews ontvangen van tevreden geslaagden. Onze vriendelijke en professionele instructeurs zorgen voor de beste service. Jouw succes en tevredenheid staan bij NXXT voorop! 

Gratis proefles inplannen

Zo’n gratis proefles klinkt goed, toch? Geef je op via ons aanmeldformulier om vrijblijvend een proefles te volgen bij onze rijschool in Sterksel. Wij nemen snel contact met jou op om een afspraak te maken voor de proefles. Vaak kan dit binnen een week, op een moment dat het jou uitkomt. De instructeur komt je thuis ophalen voor de proefles. Tijdens de proefles kun je rustig kennismaken met je instructeur. Het is belangrijk dat jij op je gemak bent en de aanwijzingen goed kan volgen. Zit het helemaal goed? Bespreek dan na de proefles welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Kies een pakket en ga snel van start met je rijlessen!

Lespakketten bij NXXT

Zoals je kon lezen heb je bij onze rijschool in Sterksel de keuze uit verschillende lespakketten. Voor iedere leerling is er wel een passend pakket. Of je nu snel wilt gaan of juist alle tijd wil nemen, bij NXXT kun jij het pakket kiezen wat bij jouw manier van leren past. Kies uit het start, actie, top, spoed of master pakket en start binnenkort met onze leuke en leerzame rijlessen.

Slipcursus na het behalen van je rijbewijs

Bij NXXT rijschool Appingedam bieden we niet alleen rijlessen aan, maar ook een slipcursus voor slechts €79,- nadat je je rijbewijs hebt behaald. Deze cursus is een waardevolle aanvulling op je rijvaardigheden en leert je hoe je moet reageren in noodsituaties op de weg, zoals bij gladheid of aquaplaning. Het helpt je om meer zelfvertrouwen te krijgen en verhoogt je veiligheid achter het stuur.

Meer informatie

Heb je nog vragen voor ons? Neem gerust contact op met onze medewerkers. Zij staan klaar om jou verder te helpen.