• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Jouw eerste rijles, voor de één alleen maar ontzettend leuk en voor de ander toch ook wel een beetje spannend. In alle gevallen ben jij bij NXXT rijschool Wezep aan het juiste adres. Onze ervaren en deskundige rijinstructeurs weten precies hoe jij het beste begeleid kan worden. Je zult zien dat jij snel op je gemak bent en als een speer leert autorijden! Voor je het weet ben je klaar voor je examen. Met een rijbewijs op zak heb jij de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil. Dat wil jij toch ook? Ontdek hoe wij jou daarbij kunnen helpen.

In Wezep werkt instructeur Pauline met veel plezier voor onze rijschool. Zij rijdt dagelijks rond in de lesauto en heeft veel kennis en ervaring. Daardoor kan zij jou de begeleiding bieden die bij je past. Daarnaast is er altijd plaats voor een gezellig praatje. Dat zorgt voor rijlessen die zowel leuk als leerzaam zijn. Bovendien is de omgeving van Wezep perfect om te leren autorijden. In de straten van Wezep oefen je met de verkeersregels, voorkomende situaties en bijzondere verrichtingen. Wanneer je er klaar voor bent om op de snelweg te gaan oefenen rijd je bijvoorbeeld naar Zwolle, Kampen, Heerde, Epe of Nunspeet.

Waarom NXXT rijschool Wezep

  • Gratis proefles: Volg vrijblijvend een gratis proefles bij NXXT rijschool Wezep. Dat is jouw kans om eens een rijles uit te proberen.
  • Geen wachttijden: Enthousiast geworden na je proefles? Dan mag je direct door met de rijlessen, daar hoef je niet op te wachten.
  • Beste rijinstructeurs: Bij onze rijschool in Wezep werken de allerbeste rijinstructeurs, geselecteerd op hun kennis en ervaring.
  • Slipcursus: Rijbewijs op zak? Dan mag je direct onze slipcursus volgen voor maar €79,-! Daar leer je veel vaardigheden die goed van pas komen op de weg.

Rijles in Wezep

Wij begrijpen dat jij nieuwsgierig bent naar wat je allemaal gaat leren tijdens de rijlessen bij onze rijschool in Wezep. Daarom vertellen wij jou alvast over wat onderwerpen die je kunt verwachten. Natuurlijk begin je bij de basis. Gas geven, remmen, sturen en schakelen komen allemaal aan bod. Jij leert de auto onder controle te hebben. Wanneer dat goed lukt mag je ook deelnemen aan het verkeer. In de verschillende wijken van Wezep leer je alles over de verkeersregels en situaties die voor kunnen komen. Ook ga je de bijzondere verrichtingen oefenen zoals keren, achteruit rijden, helling trekken en parkeren. Als je genoeg rijlessen gevolgd hebt wordt het tijd om ook op de snelweg te gaan oefenen. Daar leert onze instructeur jou alles over in- en uitvoegen, veilig inhalen, ritsen, file rijden, en meer. Na onze rijlessen ben jij een top chauffeur en kun je zelfverzekerd het examen tegemoet.

Gratis proefles inplannen

Zie jij zo’n gratis proefles bij onze rijschool in Wezep wel zitten? Maak dan gebruik van ons handige aanmeldformulier om je op te geven. Wij bellen jou zo snel mogelijk op om een afspraak te maken. Vaak kun je al binnen een week de proefles volgen, op een moment dat het jou uitkomt. Wanneer het zo ver is komt de instructeur jou thuis ophalen. Jullie kunnen kennismaken met elkaar, want een goede klik met je instructeur is natuurlijk ook belangrijk. De instructeur zal zorgen dat jij op je gemak kunt zijn. Let tijdens de proefles goed op of je de aanwijzingen en manier van lesgeven prettig vindt. Zit dat allemaal wel goed? Dan mag je na je proefles direct starten met je rijlessen! Je hoeft daar niet op te wachten. Bespreek na de proefles met je instructeur welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Zodra je een pakket gekozen hebt kun je beginnen met je autorijlessen.

rijschool wezep

Lespakketten bij NXXT

Zoals je kon lezen kun je bij onze rijschool in Wezep kiezen uit veel verschillende lespakketten. Wij hebben de lespakketten ontwikkeld omdat iedere leerling op zijn eigen manier en tempo leert. Door een pakket te kiezen wat bij jou past kun je rijlessen volgen op jouw manier. Dat zorgt ervoor dat je de rijlessen leuk vindt en dat jij veel kan leren. Neem maar eens een kijkje bij al onze lespakketten!

Heb jij vragen of wil je even overleggen over de lespakketten? Neem gerust contact met ons op. Wij staan graag voor jou klaar en helpen je snel verder.