• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Ben jij van plan om je rijbewijs te halen? Dan ben je bij NXXT aan het juiste adres! Wanneer jij kiest voor het volgen van rijlessen bij NXXT rijschool Wezep kies je voor kwaliteit! In de regio Wezep zijn meerdere rijscholen van NXXT waar jij uit kan kiezen. De rijinstructeurs die NXXT voor jou uitgekozen heeft zijn deskundig en hebben veel ervaring in het vak. Met het starten van rijlessen bij NXXT rijschool Wezep kies jij voor een snelle, goedkope en bovendien leuke manier om jouw rijbewijs binnen te halen!

 

WAAROM NXXT RIJSCHOOL WEZEP? 

Rijles in Wezep volgen bij NXXT biedt jou veel voordelen, namelijk:

  • Gratis proefrijles; om te beginnen start jij met het volgen van een proefrijles. Tijdens deze proefles krijg jij de kans je instructeur beter te leren kennen. Andersom zal hij ook kijken naar hoe jij het autorijden tijdens je eerste les ervaart. Aan de hand hiervan zal hij een inschatting maken hoeveel lessen hij denkt dat jij nodig hebt.
  • Geen wachttijden; Geen wachttijden; NXXT Rijschool Wezep gaat zoals gezegd alleen voor het beste! Daarom dat het voor jou de beste rijinstructeurs heeft geselecteerd. Kwaliteit staat immers hoog in het vaandel bij NXXT.
  • Beste rij-instructeurs; Heb jij nou ook altijd al een slipcursus willen volgen? Tijdens deze slipcursus leer je de auto te beheersen in verschillende gevaarlijke situaties op de weg. Reserveer via NXXT direct je slipcursus. Nu voor slechts € 79,-.

Rijles in Wezep

In en rondom Wezep liggen uitstekende wegen om het autorijden snel onder de knie te krijgen. Tijdens de rijlessen word je goed voorbereid op jouw praktijkexamen. Tijdens de eerste paar rijlessen leer je vooral de auto te beheersen. Je zal beginnen met rijden op de rustige dorpsweggetjes in en rondom Wezep. Wanneer jij de auto eenmaal genoeg onder controle hebt, ga je de drukkere (snel)wegen op.

Gratis proefles inplannen

Hiervoor hebben we het al kort gehad over de gratis proefles die NXXT jou aanbiedt. Door het aanmeldformulier op onze website in te vullen plan je gemakkelijk een proefles in. Wanneer wij jouw aanvraag ontvangen hebben, zullen we contact met je opnemen om de proefles in te plannen. Doordat er bij NXXT rijschool Wezep geen wachttijden zijn, kun je al binnen enkele dagen starten met het volgen van rijlessen! Tijdens de proefrijles leer jij je instructeur kennen, en kijkt hij wat jouw huidige rij skills zijn. Na de proefles zal er een inschatting worden gemaakt hoeveel lessen jij nodig gaat hebben om je rijbewijs te gaan halen.

rijschool wezep

Lespakketten bij NXXT

Voor iedere leerling heeft NXXT een geschikt lespakket samengesteld om zijn of haar rijbewijs te gaan halen. Je kunt onder andere kiezen voor een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket. Via deze pagina kan jij de beschikbare lespakketten bekijken.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoord graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.

VRIJHEID MET JE RIJBEWIJS

Wij beseffen dat het behalen van je rijbewijs een grote investering is van zowel je tijd als je geld. Toch is het goed om je op de voordelen te focussen die het behalen van je rijbewijs jou allemaal bezorgd. Met het behalen van je rijbewijs koop je namelijk een hoop vrijheid voor jezelf in. Jij zal nooit meer hoeven te wachten op het openbaar vervoer, maar stapt gewoon voor je deur in de auto wanneer je naar bijvoorbeeld school, werk of een terras gaat. Jij kan vaarwel zeggen tegen het openbaar vervoer, en overvolle bussen, metro’s en treinen zijn voorgoed verleden tijd! Zeg nou eerlijk, dat klinkt toch fantastisch?!

DE RIJSCHOOL IN WEZEP

Wanneer jij start met het volgen van rijlessen bij NXXT rijschool Wezep wordt per les bekeken wat jouw voortgang is. In de eerste lessen leer jij de auto onder controle te krijgen. Hierna zal je de drukkere (snel)wegen in en rondom Wezep op gaan. Op deze wegen leer jij omgaan met de verschillende situaties die zich op de weg afspelen. In het begin zal er veel op je afkomen, hier zijn onze instructeurs voor om jou in de eerste weken soepel doorheen te begeleiden.

VEEL OEFENEN VOOR HET PRAKTIJKEXAMEN

Tijdens het praktijkexamen wordt er ook gekeken in hoeverre jij de bijzondere verrichtingen beheerst. Hier wordt tijdens de rijlessen van de rijschool in Wezep dan ook veel aandacht aan besteedt. Tijdens het praktijkexamen zal de examinator kijken of jij met veel zelfvertrouwen achter het stuur zit. De ervaren instructeur van NXXT rijschool Wezep gaat dan ook actief met jou aan de slag zodat jij alle onderdelen van het autorijden met een grote zelfverzekerdheid kan uitvoeren. Wanneer hij denkt dat dit het geval is, kan jij je praktijkexamen inplannen!

Heb je nog vragen over rijlessen in Wezep? Of wil je meer informatie ontvangen over NXXT Rijschool Wezep? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of de chat.