• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

Yes, je bent eindelijk oud genoeg om je rijbewijs te gaan halen! Kun jij niet wachten om te beginnen? Het is belangrijk dat je een goede rijschool uitkiest met ervaren en deskundige rijinstructeurs. Bij NXXT zit dat wel goed! Kom rijlessen volgen in Zundert en leer in no-time autorijden als de beste. Met een rijbewijs op zak kun je gaan en staan waar je maar wilt. Klinkt goed, toch? Lees meer over onze rijlessen of boek direct een gratis proefles.

In Zundert rijden instructeurs Ronnie en John met veel plezier rond in de lesauto’s. Elke dag helpen zij veel verschillende leerlingen een stapje dichter bij hun rijbewijs. Dankzij het enthousiasme van de instructeurs wordt iedere rijles net zo leuk als leerzaam. Voor je het weet heb jij alle kneepjes van het autorijden onder de knie. Bij onze rijschool leer je alles over de verkeersregels, situaties op de weg en de bijzondere verrichtingen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan helling trekken, (file)parkeren, achteruit rijden en keren in smalle straten. Nadat je genoeg rijlessen gevolgd hebt mag je de snelweg op. Je rijdt dan bijvoorbeeld naar Breda, Roosendaal of Bergen op Zoom.

Waarom NXXT rijschool Zundert

 • Gratis proefles: Zou jij wel rijlessen willen gaan volgen bij onze rijschool in Zundert maar twijfel je nog een beetje? Volg dan vrijblijvend een gratis proefles. Dit is jouw kans om te ervaren hoe een rijles eraan toe gaat.
 • Geen wachttijden: Ben jij helemaal enthousiast na de proefles? Dan hebben wij goed nieuws, je kan snel van start met de rijlessen! Bij onze rijschool in Zundert werken wij namelijk niet met wachttijden.
 • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT rijschool Zundert werken alleen de allerbeste rijinstructeurs. Wij selecteren de instructeurs op hun kennis en ervaring. Dat zorgt ervoor dat jij met een gerust gevoel in de lesauto kunt stappen.
 • Slipcursus: Wanneer je rijlessen gevolgd hebt bij onze rijschool in Zundert zul je snel een rijbewijs op zak hebben. Als het zover is mag je ook nog eens onze slipcursus volgen voor slechts €79,-. Van deze cursus zul je veel opsteken!

Rijles in Zundert

Wat ga je allemaal leren tijdens je lessen bij onze rijschool in Zundert? Wij snappen dat jij daar nieuwsgierig naar bent. Je gaat zoveel leren dat het bijna niet op te noemen is. Toch vertellen wij jou alvast een aantal dingen die sowieso aan bod kunnen komen. Wanneer je begint met rijlessen start je natuurlijk met de basis. Je stelt je stoel en spiegels goed in en leert de auto bedienen. Daarbij horen gas geven, remmen, sturen en schakelen. Wanneer jij dat aardig onder de knie hebt, mag je ook gaan deelnemen aan het verkeer. Daar leer je alles over de voorkomende situaties, verkeersregels en bijzondere verrichtingen. De bijzondere verrichtingen bestaan bijvoorbeeld uit achteruit rijden, parkeren, helling trekken en keren. Wanneer je er klaar voor bent ga je ook de snelweg op. Daar leer je alles over invoegen, ritsen, file rijden, veilig inhalen en meer. Na onze rijlessen kun jij met een zelfverzekerd gevoel je examen tegemoet.

Gratis proefles inplannen

Zie jij het wel zitten om vrijblijvend een gratis proefles te volgen bij NXXT rijschool Zundert? Volg dan ons stappenplan:

 • Stap 1: Meld je aan
  Geef je op via ons aanmeldformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een moment af te spreken voor de proefles. Dit kan vaak al binnen een week, op een dag en tijd dat het jou uitkomt.
 • Stap 2: Volg je gratis proefles
  Het is zo ver! De instructeur haalt jou thuis op voor de proefles. Tijdens de les kun je rustig kennismaken met elkaar. Een goede klik met je instructeur is belangrijk om van je rijlessen een succes te maken. Daarnaast kun je erop letten of je de aanwijzingen begrijpelijk en prettig vindt. Na de proefles weet jij precies hoe een rijles werkt.
 • Stap 3: Kies een lespakket en ga van start
  Na de proefles kun jij met de instructeur bespreken welk lespakket goed bij jou zou kunnen passen. Nadat je een lespakket gekozen hebt kun je snel starten met de rijlessen. Bij onze rijschool in Zundert werken wij namelijk niet met wachttijden.

Lespakketten bij NXXT

Maak je keuze uit één van onze lespakketten. Iedere leerling leert op zijn eigen manier. Misschien ga jij graag heel snel en wil je zo snel mogelijk je examen doen? Doe jij liever rustig aan en maak je gebruik van een tussentijdse toets? Alles is mogelijk. Kies het lespakket wat bij jou past en ga al met een voorsprong van start met jouw rijlessen bij onze rijschool in Zundert. Wil je liever nog wat vragen stellen? Overleggen over de lespakketten? Wij staan graag voor jou klaar. Neem gerust contact met ons op, dan helpen we je snel verder.