• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Kan jij niet wachten om te beginnen met autorijlessen? Of vind jij het stiekem erg spannend en twijfel jij of je al klaar bent voor rijlessen? In alle gevallen kun je terecht bij NXXT rijschool Sommelsdijk. Onze ervaren rijinstructeurs weten precies hoe jij het beste begeleid kunt worden. Ze maken van iedere rijles een leuke ervaring waar je met een positief gevoel op terugkijkt. Voor je het weet heb jij het autorijden onder de knie en ben je helemaal klaar voor je examen. Met een rijbewijs op zak kun je gaan en staan waar je maar wil! Wil jij dat ook? Ontdek hoe het werkt bij onze rijschool in Sommelsdijk.

In Sommelsdijk werken Hans, Gertjan, Boudewijn, Monique en Leen met veel plezier voor onze rijschool. Al onze instructeurs hebben passie voor hun vak en dat merk je terug in de rijlessen. Je zult merken dat er enthousiast uitleg wordt gegeven. Dit maakt de rijlessen net zo leuk als leerzaam. In Sommelsdijk is veel ruimte om te oefenen met allerlei voorkomende situaties op de weg. Zodra jij er klaar voor bent ga je ook de snelweg op en rijd je bijvoorbeeld naar Rotterdam, Dordrecht, Roosendaal of Bergen op Zoom. Voor je het weet kun jij autorijden als de beste en ben je helemaal klaar voor je examen!

Waarom NXXT rijschool Sommelsdijk

  • Gratis proefles: Twijfel je of NXXT rijschool Sommelsdijk iets voor jou is? Volg dan vrijblijvend een gratis proefles. Dit is een perfecte kans om eens te ervaren hoe een rijles er aan toe gaat.
  • Geen wachttijden: Wil jij na de proefles direct verder met onze rijlessen? Dat kan, wij werken niet met wachttijden bij onze rijschool in Sommelsdijk. Daardoor ben jij snel aan de beurt om te starten met je rijlessen.
  • Beste rijinstructeurs: Bij onze rijschool in Sommelsdijk werken alleen instructeurs met voldoende kennis en ervaring. Wij selecteren streng zodat jij les krijgt van de beste rijinstructeurs. Daardoor kun jij met een gerust hart in de lesauto stappen.
  • Slipcursus: Ben jij geslaagd voor je examen? Dan hebben wij een cadeautje voor je! Je mag ook nog onze slipcursus volgen voor slechts €79,-. Tijdens de slipcursus leer je veel handige vaardigheden die goed van pas zullen komen op de weg.

Rijles in Sommelsdijk

Tijdens je rijlessen bij onze rijschool in Sommelsdijk leer je precies wat er allemaal komt kijken bij autorijden. Wij zullen jou alvast wat onderwerpen die aan bod zullen komen verklappen. Je begint natuurlijk bij de basis. Je leert gas geven, remmen, schakelen en sturen. Wanneer jij de auto goed onder controle hebt wordt het tijd om deel te nemen aan het verkeer. Daar leer je omgaan met allerlei situaties op de weg. Ook ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen zoals achteruit rijden, parkeren, helling trekken en keren in smalle straten. Wanneer de instructeur ziet dat jij er klaar voor bent mag je ook de snelweg op. Daar leer je alles over in- en uitvoegen, ritsen, file rijden, veilig inhalen en meer. Op deze manier leer jij stap voor stap alles wat je moet weten. Na onze rijlessen ben jij helemaal klaar om met vlag en wimpel te slagen voor je examen.

Gratis proefles inplannen

Wil jij ook wel zo’n gratis proefles volgen bij onze rijschool in Sommelsdijk? Het is geheel vrijblijvend en een ideale kans om eens een rijles uit te proberen. Geef je op via ons handige aanmeldformulier. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak te maken voor de proefles. Vaak kun je al binnen een week in de lesauto zitten, op een moment dat het jou uitkomt. Wanneer de proefles begint haalt de instructeur jou thuis op. Je kunt tijdens de proefles goed kennismaken met elkaar. Het is belangrijk dat je een goede klik met je rijinstructeur hebt. Ook kun je goed opletten of je de aanwijzingen van de instructeur prettig en begrijpelijk vindt. Zit dat allemaal goed? Bespreek dan na de proefles welk lespakket geschikt zou kunnen zijn voor jou. Zodra je een pakket gekozen hebt kun je snel van start met je rijlessen!

Lespakketten bij NXXT

Bij NXXT rijschool Sommelsdijk kun je kiezen uit veel verschillende lespakketten. Wij begrijpen dat iedere leerling op zijn eigen tempo en manier leert. Misschien wil jij heel snel gaan en voor ons spoed pakket kiezen. Het is ook mogelijk om juist alle tijd te nemen en gebruik te maken van een tussentijdse toets. Denk rustig na over het juiste lespakket voor jou. Door een goede keuze te maken ga je meteen goed van start met je rijlessen! Heb jij nog wat vragen voor ons? Neem gerust contact op met onze medewerkers. Zij geven jou graag alle informatie die je nodig hebt. Dan kun jij snel van start met je rijlessen.