• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

Leerling Isa vertelde over NXXT: “Ondanks dat ik het autorijden heel spannend vond heeft de instructeur mij hier heel goed bij ondersteund. Ze probeerde mee te denken over hoe ze mij goed kon helpen. De rijlessen waren altijd heel gezellig. Maar er werd natuurlijk ook hard gewerkt om het rijden onder de knie te krijgen. Dit werd dan gedaan door middel van leuke opdrachten.” Wil jij ook zulke fijne rijlessen volgen? Wij helpen je graag! Onze instructeurs zorgen ervoor dat jij binnen no-time je rijbewijs op zak hebt. Een rijbewijs betekent vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil. Ontdek alles over onze rijschool in Stellendam en lees hoe wij jou verder kunnen helpen.

In Stellendam werken Hans, Monique, Leen, Erika en John met veel plezier voor onze rijschool. Je zult merken dat er enthousiast uitleg wordt gegeven waardoor de rijlessen zowel leuk als leerzaam zijn. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat jij alle kneepjes van het autorijden onder de knie krijgt. In de straten van Stellendam oefen je met de voorkomende situaties op de weg en de bijzondere verrichtingen. Als je voldoende rijlessen hebt gevolgd mag je ook op de snelweg rijden. Je rijdt dan bijvoorbeeld naar Rotterdam, Dordrecht, Roosendaal of Bergen op Zoom.

Waarom NXXT rijschool Stellendam

 • Gratis proefles: Twijfel jij of onze rijschool in Stellendam iets voor jou is? Goed nieuws, je mag altijd een gratis proefles volgen. Dat is de perfecte kans om eens te ervaren hoe een rijles er aan toe gaat.
 • Geen wachttijden: Is de gratis proefles jou goed bevallen? Dan begrijpen wij dat je snel wil starten met je rijlessen. Bij onze rijschool in Stellendam werken wij niet met wachttijden waardoor je snel aan de beurt bent.
 • Beste rijinstructeurs: De instructeurs van onze rijschool in Stellendam worden zorgvuldig geselecteerd op kennis en ervaring. Daardoor kun jij met een gerust gevoel in de lesauto stappen.
 • Slipcursus: Zodra jij je rijbewijs op zak hebt mag je ook nog onze slipcursus volgen voor slechts €79,-. Dankzij deze leuke en leerzame cursus doe je allerlei handige vaardigheden op die goed van pas komen op de weg.

Rijles in Stellendam

Tijdens de rijlessen bij onze rijschool in Stellendam leer jij allerlei verschillende vaardigheden. Uiteindelijk heb jij het autorijden perfect onder de knie en ben je helemaal klaar voor je examen. Maar we beginnen natuurlijk bij het begin. Je leert eerst om de auto onder controle te houden. Daar horen gas geven, remmen, sturen en schakelen allemaal bij. Wanneer dat goed gaat mag je deelnemen aan het verkeer. Daar leer je omgaan met alle voorkomende situaties op de weg. Ook ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen zoals achteruit rijden, parkeren, helling trekken en keren in smalle straten. Als je genoeg lessen hebt gevolgd mag je ook de snelweg op. Je leert daar onder andere in- en uitvoegen, file rijden, ritsen en veilig inhalen. Na de lessen bij onze rijschool in Stellendam ben jij helemaal klaar voor je examen!

Gratis proefles inplannen

Zie jij het wel zitten om vrijblijvend een gratis proefles te volgen bij NXXT rijschool Stellendam? Volg dan ons stappenplan:

 • Stap 1: Meld je aan
  Geef je op via ons aanmeldformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een moment af te spreken voor de proefles. Dit kan vaak al binnen een week, op een dag en tijd dat het jou uitkomt.
 • Stap 2: Volg je gratis proefles
  Het is zo ver! De instructeur haalt jou thuis op voor de proefles. Tijdens de les kun je rustig kennismaken met elkaar. Een goede klik met je instructeur is belangrijk om van je rijlessen een succes te maken. Daarnaast kun je erop letten of je de aanwijzingen begrijpelijk en prettig vindt. Na de proefles weet jij precies hoe een rijles werkt.
 • Stap 3: Kies een lespakket en ga van start
  Na de proefles kun jij met de instructeur bespreken welk lespakket goed bij jou zou kunnen passen. Nadat je een lespakket gekozen hebt kun je snel starten met de rijlessen. Bij onze rijschool in Stellendam werken wij namelijk niet met wachttijden.

Lespakketten bij NXXT

Weet jij al welk lespakket je gaat kiezen? Iedereen leert op zijn eigen manier en tempo. Daarom hebben wij van NXXT rijschool Stellendam voor iedere leerling een passend lespakket ontwikkeld. Ga bijvoorbeeld extra snel met ons spoed pakket of neem alle tijd met het master pakket. Lees rustig eens alle informatie door over onze lespakketten zodat je een goede keuze kunt maken. Dit zorgt ervoor dat jij al met een voorsprong van start gaat met je rijlessen. Heb je nog vragen over de lespakketten of wil je iets anders met ons bespreken? Neem gerust contact op, onze medewerkers staan klaar om jou verder te helpen.