• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Sta jij ook te springen om je rijbewijs te halen? Met rijles van NXXT rijschool Nieuwe-Tonge en omgeving haal jij op een efficiënte manier je rijbewijs. In de regio Nieuwe-Tonge zijn meerdere rijscholen van NXXT waaruit je kan kiezen. De Rijinstructeur van NXXT zijn deskundig en zitten bovendien vol enthousiasme. Jouw tijd tijdens het rijlessen bij NXXT zal daarom gegarandeerd een plezierige en leuke tijd zijn.

 

WAAROM NXXT RIJSCHOOL NIEUWE-TONGE? 

Rijles in Nieuwe-Tonge volgen bij NXXT heeft veel voordelen te bieden, namelijk:

  • Gratis proefrijles; Tijdens de eerste gratis proefrijles maakt de rijinstructeur een schatting hoeveel lessen jij nodig gaat hebben. De instructeur zal kijken hoe jij op zijn aanwijzingen reageert en hoe jij het rijden in een auto beleeft.
  • Geen wachttijden; Kan jij ook niet wachten om je rijbewijs op te halen! Geen zorgen! Er zijn geen wachttijden bij NXXT rijschool Nieuwe-Tonge.
  • Beste rij-instructeurs;  De rijinstructeurs van NXXT rijschool Nieuwe-Tonge zijn de beste van het land! Vol overgaven zetten zij zich in om jou zo snel mogelijk je rijbewijs te laten halen.
  • Slipcursus; Als klap op de vuurpijl biedt NXXT ook nog mooie extra voordelen aan. Voor € 79,- kun jij nu een slipcursus volgen bij NXXT! Reserveer nu een slipcursus via NXXT.

Rijles in Nieuwe-Tonge

De regio Middelburg is een uitstekende regio om te leren autorijden. Tijdens de lessen krijg jij van de instructeur de juiste instructies om veilig de weg op te kunnen met de auto. Je trotseert zowel dorpsweggetjes als snelwegen. Ook wordt voorbereid op alle bijzondere verrichtingen, denk hierbij aan; (file)parkeren, omkeren en de hellingproef. De rijlessen zijn bedoeld om jou zo optimaal voor te bereiden op je praktijkexamen, en om ervoor te zorgen dat jij je veilig voelt in de auto na het behalen van je rijbewijs. Ook als jij alleen de weg op gaat. Jij bent tenslotte degene die achter het stuur gaat zitten en met een glimlach de bushalte voorbijrijdt.

Gratis proefles inplannen

Rijlessen met NXXT start je altijd met een gratis proefles. Via het aanmeldformulier kan jij jezelf aanmelden voor deze gratis les. Wanneer de aanvraag bij ons binnen is, zal ons kantoor contact met je opnemen. Zij kunnen voor jou een proefles inplannen bij één van de instructeurs van NXXT rijschool Nieuwe-Tonge. Omdat er bij de rijschool in Nieuwe-Tonge geen wachttijden zijn kun jij dezelfde week nog instappen bij de rijinstructeur! Tijdens de proefles zal de instructeur opletten hoe jij met situaties in het verkeer omgaat en of jij al rijervaring hebt. Door de ervaring die onze instructeurs hebben zullen zij na de proefles kunnen vertellen hoeveel lessen ze verwachten dat jij nodig hebt om je rijbewijs in één poging te halen.

Rijschool Nieuwe-Tonge

Lespakketten bij NXXT

Omdat iedere leerling zijn rijbewijs in zijn eigen tempo haalt, biedt NXXT verschillende pakketten aan. Er is een spoedpakket beschikbaar voor als jij je rijbewijs éxtra snel wilt halen. Daarnaast kun je kiezen uit een uitgebreid lespakket, of juist het kleine lespakket. Voor een volledig overzicht van onze lespakketten kun je hier terecht.

Twijfel jij nou nog steeds of je een cursus bij NXXT wil starten, of heb je gewoon nog enkele vragen voor ons? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Je kunt dit doen via het contactformulier of via de chat op de website van NXXT.

Geef jezelf de vrijheid die je verdient

NXXT gelooft erin dat het behalen van je rijbewijs zorgt voor vrijheid. Met het behalen van je rijbewijs kun je gaan en staan waar en wanneer je maar wilt, je bent nooit meer afhankelijk van het openbaar vervoer. Hoe lekker is het om droog in te auto te zitten, in plaats van door de regelen lopen naar de bushalte! Wacht dus niet langer, en start je rijlessen bij NXXT Nieuwe-Tonge.

Zelfverzekerdheid achter het stuur door de gevarieerde lessen

Voordat jij je praktijkexamen kan doen, met je eerst je theorie-examen halen. De voorbereiding die nodig is voor dit examen kan jij op verschillende manieren invullen: je kunt de stof leren uit het theorieboek, je kunt verschillende oefeningen maken of je kan een dagcursus doen. Echter, de beste manier om te leren autorijden is toch echt het in praktijk brengen. Tijdens de rijlessen van NXXT rijschool Nieuwe-Tonge wordt geleerde stof uit de theorie gecombineerd met leuke lessen in de praktijk. Op deze manier zorgt NXXT ervoor dat de rijlessen leerzaam én leuk zijn.

Een goede combinatie van theorie en praktijk

Gedurende de rijlessen die je volgt in Nieuwe-Tonge ligt de focus op het verbeteren van je rijvaardigheid en het behalen van je praktijkexamen. De geleerde theorie wordt besproken met je instructeur, aan de hand van verkeerssituaties zal jouw instructeur hier verder op in gaan. Later zal je zien dat de geleerde theorie terugkomt in de praktijk. Snap jij bepaalde stof uit de theorie niet? Geen zorgen! Jouw instructeur staat altijd klaar om te helpen.

Heb jij nog vragen over rijlessen bij NXXT rijschool Nieuwe-Tonge? Stel deze dan direct! Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of de chat.