• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Ben jij op zoek naar de allerbeste rijschool van Nieuwe-Tonge? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Bij NXXT kun je terecht voor leuke en leerzame rijlessen van deskundige rijinstructeurs. Zij zorgen ervoor dat jij binnen no-time je rijbewijs haalt. Dat geeft jou de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil. Nooit meer op de bus wachten, dat wil jij toch ook? Lees verder en ontdek alles over onze rijschool in Nieuwe-Tonge. Wij zien jou graag terug in de lesauto!

Bij NXXT rijschool Nieuwe-Tonge kun je rijles krijgen van Hans, Gertjan, Monique of Leen. Zij doen dit werk met veel plezier en dat merk jij terug in de rijlessen. Alle kneepjes van het autorijden worden op een enthousiaste manier aan jou uitgelegd. Onze instructeurs zorgen ervoor dat de rijlessen net zo leuk als leerzaam zijn. In Nieuwe-Tonge oefen je in rustige straten met de verkeersregels en bijzondere verrichtingen. Wanneer jij er klaar voor bent ga je ook de snelweg op. Dan rijd je bijvoorbeeld naar RotterdamDordrechtRoosendaal of Bergen op Zoom. Door de rijlessen van een onze ervaren instructeurs heb jij het autorijden snel onder de knie.

Waarom NXXT rijschool Nieuwe-Tonge

  • Gratis proefles: Wij begrijpen dat de keuze voor een rijschool lastig is. Je wilt zeker zijn van een goede beslissing. Daarom mag je in Nieuwe-Tonge altijd een gratis proefles volgen. Dit is jouw kans om vrijblijvend een rijles uit te proberen.
  • Geen wachttijden: Ben je enthousiast geworden van de proefles? Dan wil je natuurlijk meteen starten met je rijlessen. Goed nieuws, bij onze rijschool in Nieuwe-Tonge werken wij niet met wachttijden. Daardoor kun jij snel van start!
  • Beste rijinstructeurs: Bij onze rijschool in Nieuwe-Tonge werken niet zomaar rijinstructeurs. Wij selecteren de instructeurs op hun kennis en ervaring. Dat zorgt ervoor dat jij met een gerust gevoel in de lesauto kunt stappen.
  • Slipcursus: Ben jij geslaagd voor je examen? Met je rijbewijs op zak mag je ook nog onze slipcursus volgen voor slechts €79,-. Tijdens deze cursus leer je allerlei vaardigheden die erg goed van pas zullen komen op de weg.

Rijles in Nieuwe-Tonge

Tijdens de rijlessen bij onze rijschool in Nieuwe-Tonge leer jij veel verschillende vaardigheden. Uiteindelijk heb jij het autorijden perfect onder de knie en ben je helemaal klaar voor je examen. Maar we beginnen natuurlijk bij het begin. Je leert eerst om de auto onder controle te houden. Daar horen gas geven, remmen, sturen en schakelen allemaal bij. Wanneer dat goed gaat mag je deelnemen aan het verkeer. Daar leer je omgaan met alle voorkomende situaties op de weg. Ook ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen zoals achteruit rijden, parkeren, helling trekken en keren in smalle straten. Als je genoeg lessen hebt gevolgd mag je ook de snelweg op. Je leert daar onder andere in- en uitvoegen, file rijden, ritsen en veilig inhalen. Na de lessen bij onze rijschool in Nieuwe-Tonge ben jij helemaal klaar om met vlag en wimpel te slagen voor je examen!

Gratis proefles inplannen

Klinkt een gratis proefles goed? Gebruik dan ons handige aanmeldformulier om je op te geven voor een proefles bij onze rijschool in Nieuwe-Tonge. Zodra de proefles begint haalt de instructeur jou thuis op. Tijdens de rijles kunnen jullie goed kennismaken met elkaar. Een goede klik met je rijinstructeur is belangrijk om van je rijlessen een succes te kunnen maken. Tijdens de proefles ervaar jij hoe een autorijles eraan toe gaat. Let goed op of jij de aanwijzingen van de instructeur prettig en begrijpelijk vindt. Zit het helemaal goed? Bespreek dan na de proefles met de instructeur welk rijlespakket bij jou zou kunnen passen. Zodra jij een pakket gekozen hebt kun je snel starten met de rijlessen bij onze rijschool in Nieuwe-Tonge.

Lespakketten bij NXXT

Zoals je kunt lezen hebben we bij NXXT rijschool Nieuwe-Tonge veel verschillende lespakketten. Door onze ervaring weten wij dat iedere leerling op zijn eigen manier en tempo leert. Daarom kun je bij ons altijd een lespakket kiezen wat bij jou past. Door op je eigen manier rijlessen te volgen ga jij als een speer! Heb jij nog wat vragen over onze rijschool in Nieuwe-Tonge? Wil je overleggen over de lespakketten? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor jou klaar en helpen je graag snel verder. Dan kun jij binnen de kortste keren van start met je rijlessen!