Klanten beoordelen ons met een 9,0!
Hoog slagingspercentage
Gratis herexamen
10.000+ tevreden geslaagden
Grootste rijschool van Nederland!

Wil jij je rijbewijs halen in Noord-Brabant? Kies dan voor onze rijschool in Rijsbergen. NXXT biedt rijlessen aan door heel Nederland. Ook in Rijsbergen hebben wij een rijschool. Schrijf je direct in bij onze rijschool in Rijsbergen en begin met rijlessen wanneer jij dat wilt!

Rijschool NXXT Rijsbergen

De cursist staat centraal bij NXXT. Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij het autorijden. Daarom heb je een vaste rijinstructeur. Onze instructeur in Rijsbergen heet Daniël Jansen. Daniël heeft jarenlange ervaring met het geven van rijlessen en is gespecialiseerd in het coachen bij faalangst.

Als je een proefles rijdt bij Daniël Jansen, zal hij kijken welk pakket bij jou past. Efficiënte lessen zorgen ervoor dat je snel je roze pasje te pakken hebt!

Proefles inplannen bij NXXT Rijsbergen

Een proefles plan je gemakkelijk in door het formulier op deze pagina in te vullen. De collega's van NXXT nemen contact met je op om de proefles in te plannen op het moment dat jou het beste uitkomt. Wanneer de proefles is ingepland komt Daniël je voor de deur ophalen. Wil je meer weten over de mogelijkheden die NXXT jou biedt in Rijsbergen? Neem contact met ons op of maak direct een afspraak voor jouw eerste rijles!