• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Het is zo ver, je mag beginnen met rijlessen! Bij NXXT rijschool Abbenes begrijpen we dat je snel jouw rijbewijs wilt halen. Daarom verzekeren wij je van een deskundige instructeur. Jouw instructeur begeleidt je op een professionele manier en helpt je om te slagen voor jouw examen. Je rijlessen moeten natuurlijk leuk zijn! Daarom zorgt jouw instructeur voor een prettige ervaring. Als je ervoor kiest om te gaan lessen bij NXXT kun je, voor je het weet, zelf op pad met de auto.

Deskundige en enthousiaste instructeur

De rijlessen in Abbenes worden gegeven door Menno. Menno is ook instructeur in de regio Noordwijk, Haarlem en Haarlemmermeer. Hij is zeer deskundig en enthousiast. Lessen bij Menno staat dan ook garant voor een leuke tijd. Hij leert je alles wat je moet weten om vol vertrouwen je praktijkexamen in te gaan. De omgeving van Abbenes leent zich goed voor het volgen van rijlessen. Zo vind je er de landelijke wegen in en rondom het dorp waar je kennis zal maken met verschillende verkeerssituaties en zul je later ook gaan oefenen op de snelwegen rondom Abbenes. Zodra je hier aan toe bent, kan je ook steeds meer uitdaging zoeken in nabijgelegen plaatsen zoals Hoofddorp en Haarlem. Zo kun je geleidelijk meer gevoel krijgen met de auto.

WAAROM NXXT RIJSCHOOL ABBENES?

  • Gratis proefles: Je mag bij ons altijd starten met een gratis proefles. Voelt het goed? Start dan meteen met je rijlessen bij NXXT rijschool Abbenes!
  • Geen wachttijden: Bij NXXT rijschool Abbenes zijn geen wachttijden, je kunt dus heel snel van start gaan.
  • Beste rijinstructeurs; Wij werken niet zomaar met elke rijinstructeur. Onze instructeurs zijn zorgvuldig geselecteerd waardoor je zeker bent van kwaliteit.
  • Slipcursus: Na het behalen van jouw rijbewijs mag je meteen door met de slipcursus bij onze rijschool in Abbenes. Lijkt dit jou wat? Boek dan alvast je slipcursus voor slechts €79,-
  • Flexibele planning: Lijkt het jou lastig om rijlessen te plannen door je drukke agenda? Hier hebben wij een oplossing voor. Wij bieden namelijk flexibele planningsopties aan, zodat je de mogelijkheid hebt om de rijlessen te volgen wanneer het jou uitkomt. 
  • Moderne lesvoertuigen: Bij onze rijschool maken we gebruik van moderne lesvoertuigen en ze voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Ze zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en functies. 

Rijles in Abbenes

Tijdens je lessen bij onze rijschool in Abbenes kom je alles te weten wat je nodig hebt. Je begint met de controle over de auto. Sturen, gas geven, remmen en schakelen komen allemaal aan bod. In de wijken van Abbenes kun je vervolgens perfect oefenen met de bijzondere verrichtingen. Daar is er genoeg ruimte om te oefenen met achteruit rijden, parkeren, helling trekken en straatje keren. Lukt dat al goed? Dan ga je ook oefenen op de snelweg. Daar leer je het verkeer inschatten en omgaan met alle voorkomende verkeerssituaties. Veilig inhalen en in- en uitvoegen zijn bijvoorbeeld belangrijke onderwerpen. Na de lessen ben je perfect voorbereid op jouw praktijk examen!

Tijd voor het examen

Op het moment dat jij het autorijden goed onder de knie hebt, is het tijd voor je examen. Zorg dat je het theorie-examen al behaald hebt, zodat je in één keer door kunt naar je rijexamen. Tijdens de rijlessen bereiden de instructeurs je goed voor op het examen, zodat je niet zenuwachtig hoeft te zijn. Wil je toch extra goed voorbereid zijn? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, wat voor veel leerlingen prettig kan zijn. 

De tussentijdse toets

Ga je graag voor extra zekerheid? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zodat je weet hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. Deze toets biedt jou de mogelijkheid om je rijvaardigheden te testen en te verbeteren voordat je examen doet. Tijdens de tussentijdse toets wordt je beoordeeld op diverse verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Dit geeft niet alleen inzicht in je vooruitgang, maar biedt ook de kans om eventuele zwakke punten aan te pakken. Bovendien geeft de tussentijdse toets jou een voorproefje van de examenervaring, wat kan helpen om zenuwen te verminderen. 

Tevreden leerlingen

Bij onze rijschool in Abbenes streven we naar maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs en daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Dankzij onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service heeft onze rijschool niet voor niets goede reviews. Jouw succes en tevredenheid staan voorop!

Gratis proefles inplannen

Gebruik ons aanmeldformulier om je aan te melden voor onze gratis proefles! Onze leerlingen ervaren dat als een ideale kans om te zien hoe een rijles werkt. Je maakt kennis met jouw instructeur. Een goede klik is belangrijk om goed te kunnen leren van de instructeur. Daarnaast kun je mooi ervaren hoe een rijles gaat en of jij het prettig vindt om onze lessen te volgen. Zie jij het na de proefles helemaal zitten om met onze lessen verder te gaan? Dan kan dat direct! Er zijn geen wachttijden.

Lespakketten bij NXXT

Onze instructeurs hebben ervaren dat alle leerlingen op een andere manier leren. Sommigen leren snel, anderen hebben wat meer tijd nodig. Daarom hebben wij van NXXT rijschool Abbenes verschillende lespakketten samengesteld voor jou. Wij hebben een start pakket, actie pakket, top pakket, spoed pakket en master pakket. Lees alles over onze verschillende lespakketten.

Zoek contact met ons

Heb je nog vragen over onze rijlessen? Wil je hulp bij het kiezen van het juiste lespakket? Neem contact met ons op! Dan helpen wij je snel verder.