• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Het is zo ver, je mag beginnen met rijlessen! Bij NXXT rijschool Abbenes begrijpen we dat je snel jouw rijbewijs wilt halen. Daarom verzekeren wij je van een deskundige instructeur. Jouw instructeur begeleidt je op een professionele manier en helpt je om te slagen voor jouw examen. Je rijlessen moeten natuurlijk leuk zijn! Daarom zorgt jouw instructeur voor een prettige ervaring. Als je er voor kiest om te gaan lessen bij NXXT kun je, voor je het weet, zelf op pad met de auto.

De rijlessen in Abbenes worden gegeven door Menno. Menno is onze instructeur in de regio Noordwijk, Haarlem, Abbenes en Haarlemmermeer. Hij is zeer deskundig en enthousiast. Lessen bij Menno staat dan ook garant voor een leuke tijd. Hij leert je alles wat je moet weten om vol vertrouwen je praktijkexamen in te gaan. De omgeving van Abbenes leent zich goed voor het volgen van rijlessen. Zo vind je er de landelijke wegen in en rondom het dorp waar je kennis zal maken met verschillende verkeerssituaties en zul je later ook gaan oefenen op de snelwegen rondom Abbenes. Zodra je hier aan toe bent kun je ook steeds meer uitdaging zoeken in nabijgelegen plaatsen zoals Hoofddorp en Haarlem. Zo kun je geleidelijk meer gevoel krijgen met de auto.

WAAROM NXXT RIJSCHOOL ABBENES?

  • Gratis proefles; Je mag bij ons altijd starten met een gratis proefles. Voelt het goed? Start dan meteen met je rijlessen bij NXXT rijschool Abbenes!
  • Geen wachttijden; Bij NXXT rijschool Abbenes zijn geen wachttijden, je kunt dus heel snel van start gaan.
  • Beste rijinstructeurs; Wij werken niet zomaar met elke rijinstructeur. Onze instructeurs zijn zorgvuldig geselecteerd waardoor je zeker bent van kwaliteit.
  • Slipcursus; Na het behalen van jouw rijbewijs mag je meteen door met de slipcursus bij onze rijschool in Abbenes. Lijkt dit jou wat? Boek dan alvast je slipcursus voor slechts €79,-

Rijles in Abbenes

Tijdens je rijlessen in en rondom Abbenes kom je alles te weten wat je nodig hebt. Je begint met de controle over de auto. Sturen, gas geven, remmen en schakelen komen allemaal aan bod. In de wijken van Abbenes kun je vervolgens perfect oefenen met de bijzondere verrichtingen. Daar is er genoeg ruimte om te oefenen met achteruit rijden, parkeren, helling trekken en straatje keren. Lukt dat al goed? Dan ga je ook oefenen op de snelweg. Daar leer je het verkeer inschatten en omgaan met alle voorkomende verkeerssituaties. Veilig inhalen en in- en uitvoegen zijn bijvoorbeeld belangrijke onderwerpen. Na de lessen ben je perfect voorbereid op jouw praktijk examen!

Gratis proefles inplannen

Gebruik ons aanmeldformulier om je aan te melden voor onze gratis proefles! Onze leerlingen ervaren dat als een ideale kans om te zien hoe een rijles werkt. Je maakt kennis met jouw instructeur. Een goede klik is belangrijk om goed te kunnen leren van de instructeur. Daarnaast kun je mooi ervaren hoe een rijles gaat en of jij het prettig vindt om onze lessen te volgen. Zie jij het na de proefles helemaal zitten om met onze lessen verder te gaan? Dan kan dat direct! Er zijn geen wachttijden.

Lespakketten bij NXXT

Onze instructeurs hebben ervaren dat alle leerlingen op een andere manier leren. Sommigen leren snel, anderen hebben wat meer tijd nodig. Daarom hebben wij van NXXT rijschool Abbenes verschillende lespakketten samengesteld voor jou. Wij hebben een start pakket, actie pakket, top pakket, spoed pakket en master pakket. Lees alles over onze verschillende lespakketten. Heb je nog vragen over onze rijlessen?

Wil je hulp bij het kiezen van het juiste lespakket? Neem contact met ons op! Dan helpen wij je snel verder.