• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Kom jij ook rijlessen volgen bij onze rijschool in Berkel-Enschot? 10.000+ tevreden geslaagden gingen jou voor bij NXXT! Leerling Samantha vertelde over haar ervaring: “Goed geregelde lesplanning en kundige begeleiding. De lessen waren niet alleen heel leerzaam en goed begeleid, maar ook altijd gezellig.” Wil jij ook zo’n fijne ervaring? Volg dan een gratis proefles en ga snel van start met je rijlessen. Dan heb jij binnen no-time je rijbewijs op zak. Dat geeft jou de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil. Kan jij niet wachten? Ontdek hoe het precies werkt.

Vertrouw op onze deskundige instructeur

In Berkel-Enschot werkt instructeur Finus met veel plezier voor onze rijschool. Hij heeft passie voor zijn vak en dat merk je terug in de enthousiaste manier van lesgeven. Dankzij de ervaring en deskundigheid van Finus kun jij snel alle kneepjes van het autorijden onder de knie krijgen. Tijdens de rijlessen oefen je in de verschillende straten van Berkel-Enschot met de voorkomende verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Na voldoende rijlessen mag je ook op de snelweg gaan rijden. Je rijdt dan bijvoorbeeld naar Breda, Oosterhout, Vught, Eindhoven of Den Bosch. Dankzij de afwisselende omgeving kun jij veel ervaring opdoen.

Waarom NXXT rijschool Berkel-Enschot

  • Gratis proefles: Bij onze rijschool in Berkel-Enschot mag je altijd een gratis proefles volgen. Dit is jouw kans om vrijblijvend een rijles uit te proberen. Na de proefles weet je meteen of onze rijlessen iets voor jou zijn.
  • Geen wachttijden: Zie jij het helemaal zitten na je proefles? Dan kun je snel van start met de rijlessen bij NXXT rijschool Berkel-Enschot. Wij werken namelijk niet met wachttijden waardoor jij altijd snel aan de beurt bent.
  • Beste rijinstructeurs: Bij onze rijschool in Berkel-Enschot werkt een ervaren en deskundige rijinstructeur. Wij selecteren onze instructeurs op kennis en ervaring. Daardoor kun jij met een gerust gevoel in de lesauto stappen.
  • Slipcursus: Ben je geslaagd voor je examen? Dan mag je direct ook nog de slipcursus volgen bij onze rijschool in Berkel-Enschot. De kosten voor de slipcursus zijn slechts €79,- wanneer je jouw rijbewijs bij ons gehaald hebt.
  • Flexibele planning: Natuurlijk heb jij het al erg druk. Het plannen van rijlessen kan dan een uitdaging zijn. Daarom bieden we flexibele planningsopties aan, zodat je rijlessen kunt volgen wanneer het jou uitkomt. 
  • Moderne lesauto’s: Bij NXXT rijschool Berkel-Enschot maken we gebruik van moderne lesauto’s die aan alle veiligheidseisen voldoen. De auto’s zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en functies. Dit zorgt voor comfort en veiligheid tijdens je rijlessen. 

Rijles in Berkel-Enschot

Tijdens je rijlessen bij onze rijschool in Berkel-Enschot leer jij alle kneepjes van het autorijden. Je start natuurlijk bij de basis, namelijk het onder controle houden van de auto. Je leert alles over gas geven, sturen, schakelen en remmen. Al snel zul je merken dat jij de auto goed kunt bedienen. Dan wordt het tijd om deel te nemen aan het verkeer. Daar ga je oefenen met alle voorkomende situaties op de weg, de verkeersregels en de bijzondere verrichtingen. De bijzondere verrichtingen bestaan bijvoorbeeld uit achteruit rijden, keren in smalle straten, helling trekken en parkeren. Wanneer jij er klaar voor bent ga je ook de snelweg op. Daar leert onze instructeur jou alles over in- en uitvoegen, file rijden, ritsen, veilig inhalen en meer. Voor je het weet kun jij autorijden als de beste en ben je helemaal klaar voor je examen.

Tijd voor je examen!

Heb jij alle kneepjes van het autorijden onder de knie? Dan gaan we jouw rijexamen aanvragen. Zorg dat je het theorie-examen al behaald hebt, zodat je direct door kunt naar het rijexamen. Tijdens de rijlessen bereiden wij je goed voor op het examen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Wil je toch voor een extra goede voorbereiding gaan? Kies dan voor een tussentijdse toets. Dit is een soort oefenexamen waardoor je een goede indruk krijgt van het verloop van een examen. 

Klanttevredenheid staat voorop

Bij onze rijschool in Berkel-Enschot streven we naar maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs en daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool wordt hoog gewaardeerd vanwege onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid zijn voor ons van het grootste belang!

Gratis proefles inplannen

Denk jij erover om rijlessen te gaan volgen bij onze rijschool in Berkel-Enschot? Volg dan vrijblijvend een gratis proefles. Dit is de perfecte manier om eens een rijles uit te proberen. Geef je op via het handige aanmeldformulier. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak te maken. Dit kan vaak al binnen een week. Wanneer de proefles begint wordt je thuis opgehaald door onze instructeur. Tijdens de les kunnen jullie goed kennismaken met elkaar. Een goede klik met je instructeur is belangrijk om van je rijlessen een succes te maken. Daarnaast kun je goed opletten of je de aanwijzingen prettig vindt. Zie jij het helemaal zitten na je proefles? Bespreek dan direct welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Na het kiezen van een pakket kun je snel starten met je rijlessen.

Lespakketten bij NXXT

Bij NXXT rijschool Berkel-Enschot kun je kiezen uit veel verschillende lespakketten. Wij begrijpen dat iedere leerling op zijn eigen tempo en manier leert. Misschien wil jij heel snel gaan en voor ons spoed pakket kiezen. Het is ook mogelijk om juist alle tijd te nemen en gebruik te maken van een tussentijdse toets. Denk rustig na over het juiste lespakket voor jou. Door een goede keuze te maken ga je meteen goed van start met je rijlessen! Heb jij nog wat vragen voor ons? Neem gerust contact op met onze medewerkers. Zij geven jou graag alle informatie die je nodig hebt. Dan kun jij snel van start met je rijlessen.