• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Het mooie Brabantse Eethen is een gezellig dorp, maar jij wilt vast ook wel eens verder weg reizen. Dat wordt een heel stuk makkelijker wanneer jij een rijbewijs op zak hebt. Dan krijg je de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt! Zeg maar dag tegen gemiste treinen en regenachtige bushaltes. Kan jij wel een rijbewijs gebruiken? Geen zorgen, bij NXXT rijschool Eethen ben je aan het juiste adres. Volg vrijblijvend een gratis proefles, geef je op voor onze rijlessen en slaag met vlag en wimpel voor je examen!

Wanneer je een rijles boekt bij onze rijschool in Eethen verschijnt Corné of Danny bij jou voor de deur. Stap maar in om alle kneepjes van het autorijden te leren. Onze instructeurs hebben veel kennis en ervaring waardoor ze precies weten hoe jij het beste begeleid kunt worden. Voor je het weet ga jij als een speer! Eerst ga je oefenen in de straten van Eethen. Hier leer je alles over de verkeersregels, situaties op de weg en de bijzondere verrichtingen. Als jij er klaar voor bent ga je ook op de snelweg oefenen. Je rijdt dan bijvoorbeeld naar Den Bosch, Tilburg, Breda of Rotterdam. Zo wordt jij in no-time een top chauffeur!

Waarom NXXT rijschool Eethen

  • Gratis proefles: Twijfel jij of onze rijschool in Eethen iets voor jou is? Geen zorgen, volg vrijblijvend een gratis proefles. Dit is de ideale kans om eens een rijles uit te proberen. Zo weet jij snel genoeg of NXXT de juiste rijschool voor jou is.
  • Geen wachttijden: Ben je enthousiast geworden van de proefles? Je hoeft in Eethen niet lang te wachten om van start te gaan met je rijlessen. Wij werken niet met wachttijden zodat jij altijd snel aan de beurt bent.
  • Beste rijinstructeurs: Jij kunt met een gerust hart in de lesauto stappen dankzij onze ervaren en deskundige rijinstructeurs. Alle instructeurs van NXXT worden geselecteerd op expertise en ervaring. Dat geeft een fijn gevoel toch?
  • Slipcursus: Heb jij je rijbewijs gehaald bij onze rijschool in Eethen? Goed nieuws, dan mag jij ook nog eens onze slipcursus volgen voor maar €79,-. Hier leer je allerlei handige vaardigheden die zeer goed van pas zullen komen op de weg.

Rijles in Eethen

Ga jij van start met rijlessen bij onze rijschool in Eethen? Dan zul je veel nieuwe dingen gaan leren. Geen zorgen, we pakken het stap voor stap aan. Natuurlijk start je bij de basis. Je leert de auto onder controle houden door gas te geven, te remmen, schakelen en sturen. Wanneer jij dit onder de knie hebt mag je deelnemen aan het verkeer. In de straten van Eethen ga je oefenen met de situaties op de weg, de verkeersregels en de bijzondere verrichtingen. Wat dat precies zijn? Denk bijvoorbeeld aan (file)parkeren, achteruit rijden, omkeren of helling trekken. Zodra jij er klaar voor bent ga je ook de snelweg op. Daar leer je onder andere in- en uitvoegen, veilig inhalen, file rijden, ritsen en meer. Voor je het weet ben jij helemaal klaar voor je examen.

Gratis proefles inplannen

Zie jij zo’n gratis proefles wel zitten? Geef je op via het aanmeldformulier en probeer vrijblijvend een rijles uit. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak te maken. Vaak kun je al binnen een week in de lesauto zitten, op een moment dat het jou uitkomt. Zodra de proefles begint haalt de instructeur jou thuis op. Tijdens de proefles kun je rustig kennismaken met de instructeur. Het is belangrijk dat jij op je gemak bent. Ook kun je ervaren of de manier van lesgeven iets voor jou is. Zit het helemaal goed? Bespreek dan met de instructeur welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Zodra je een pakket gekozen hebt kun je snel van start met de rijlessen bij onze rijschool in Eethen.

Lespakketten bij NXXT

Zoals je kon lezen werken wij met verschillende lespakketten. Je kunt kiezen uit ons start, actie, top, spoed of master pakket. Ga extra snel of neem juist alle tijd en maak gebruik van een tussentijdse toets. Voor iedereen is er een passend lespakket. Zodra jij een pakket gekozen hebt kun je snel van start met je rijlessen. Heb je vragen of kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen jou graag verder.