• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Kan jij niet wachten om te beginnen met autorijlessen? Dan ben je bij NXXT rijschool Hoevelaken aan het juiste adres. Lees maar eens wat leerling Dennis vertelde over ons: “Wat heb ik een top lessen gehad! Super leerzaam en een perfecte begeleiding. Zeker de ontspannen sfeer en de tijd die voor je genomen wordt heb ik zeer gewaardeerd. Al met al kan ik mijn rij-instructeur aan iedereen aanbevelen. Wat een top kerel!” Wil jij ook wel zo’n goede ervaring? Lees dan verder om alles te ontdekken over onze rijlessen.

Instructeurs Harro en Jac rijden dagelijks met veel plezier rond in Hoevelaken. Iedere dag hebben zij veel verschillende leerlingen in de lesauto. Door hun kennis en ervaring weten ze precies hoe jij het beste begeleid kan worden. Hun enthousiasme zorgt ervoor dat de lessen bij onze rijschool in Hoevelaken niet alleen leerzaam, maar ook leuk zijn. Bovendien is Hoevelaken een mooie Gelderse plaats om rijlessen te volgen. Tijdens de lessen rijd je door de verschillende mooie wijken. Wanneer je ook op de snelweg gaat oefenen rijd je bijvoorbeeld naar Soest, Baarn, Hilversum, Utrecht, Veenendaal, Barneveld, Nijkerk of Putten.

Waarom NXXT rijschool Hoevelaken

  • Gratis proefles; Wil jij starten met rijlessen bij onze rijschool in Hoevelaken? Dan mag je altijd eerst vrijblijvend een gratis proefles volgen. Dat is heel handig om erachter te komen of onze lessen iets voor jou zijn.
  • Geen wachttijden; Enthousiast geworden van de proefles? Dan snappen wij dat je snel wil starten met je rijlessen. Bij NXXT werken wij niet met wachttijden waardoor je snel aan de beurt bent.
  • Beste rijinstructeurs; Bij onze rijschool in Hoevelaken werken alleen de allerbeste rijinstructeurs. Wij selecteren onze instructeurs op deskundigheid en ervaring. Daardoor kan jij met een gerust gevoel in de lesauto stappen.
  • Slipcursus; Heb jij je rijbewijs op zak? Gefeliciteerd! Dan mag je direct onze slipcursus volgen voor maar €79,-. Daar leer je veel handige vaardigheden die goed van pas kunnen komen op de weg.

Rijles in Hoevelaken

Wat ga je allemaal leren tijdens je rijlessen bij onze rijschool in Hoevelaken? Wij snappen dat jij daar nieuwsgierig naar bent. Daarom hebben wij voor jou op een rijtje gezet wat je ongeveer kan verwachten tijdens je rijlessen:

  • De basis: Je leert eerst hoe je de stoel en spiegels op de juiste manier kan afstellen. Daarna leer je de auto onder controle te houden. Sturen, gas geven, remmen en schakelen horen daar allemaal bij. Wanneer dat goed gaat ben jij klaar voor de volgende stap!
  • Deelnemen aan het verkeer: Je mag nu deelnemen aan het verkeer en leert alles over de voorkomende verkeerssituaties en -regels. Ook ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen. Daaronder vallen bijvoorbeeld parkeren, achteruit rijden, keren en helling trekken.
  • Rijden op de snelweg: Wanneer jij er klaar voor bent mag je ook gaan oefenen op de snelweg. De instructeur leert jou alles over invoegen, inhalen, ritsen en file rijden.
  • En nog veel meer! Na onze rijlessen kan jij met een zelfverzekerd gevoel je examen tegemoet.

Gratis proefles inplannen

Wil jij ook wel gratis een vrijblijvende proefles volgen bij onze rijschool in Hoevelaken? Geef je dan op via het aanmeldformulier. Wij nemen dan snel contact met jou op. Het is vaak al mogelijk om binnen een week een afspraak te maken op een moment dat het jou uitkomt. Wanneer de proefles begint haalt de instructeur jou thuis op. Jullie kunnen eerst kennis maken met elkaar. Een goede klik met je instructeur helpt om van je rijlessen een succes te maken. Onze instructeur zal jou altijd op je gemak stellen. Tijdens de proefles kun je er op letten of je de manier van lesgeven prettig vindt. Zit dat allemaal wel goed? Bespreek dan meteen even met je instructeur welk rijlespakket bij jou zou kunnen passen. Zodra je een pakket gekozen hebt kun je snel van start met je rijlessen!

Lespakketten bij NXXT

Ben jij een snelle leerling en verwacht je maar weinig lessen nodig te hebben? Neem jij het liefst alle tijd en maak je graag gebruik van de tussentijdse toets? In alle gevallen is er een passend lespakket voor jou. Maak je keuze uit ons start, actie, top, spoed of master pakket en ga al meteen goed van start met je rijlessen. Iedereen leert op zijn eigen manier en tempo, bij NXXT rijschool hoevelaken begrijpen wij dat.

Wil je nog wat vragen stellen of even met ons overleggen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan graag voor jou klaar en helpen je zo snel mogelijk verder.