• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Kun jij niet wachten om met de auto te gaan en staan waar je maar wilt? Dan sta jij vast te trappelen om van start te gaan met rijlessen. Maar waar vind je de beste rijschool? NXXT staat graag voor jou klaar in Made! Leerling Romy vertelde over ons: “Ik ben heel erg tevreden over mijn rijlessen en mijn instructeur. Fijne lessen waarin ik mij op mijn gemak voelde en toch, na al lang te proberen bij een andere rijschool, mijn rijbewijs hier heb weten te behalen. Dankjewel NXXT!” Wil jij ook zo’n goede ervaring? Volg een gratis proefles of geef je direct op voor onze rijlessen.

Leuke en deskundige instructeurs

In het Brabantse Made werken instructeurs Alfons en Glenn met veel plezier voor onze rijschool. Zij rijden dagelijks rond in de lesauto’s en helpen veel verschillende leerlingen. Dankzij de deskundige en ervaren instructeurs leer jij in no-time autorijden als de beste. Bovendien maakt je instructeur van iedere rijles iets leuks dankzij de enthousiaste manier van lesgeven. Wanneer je net van start gaat, oefen je in de straten van Made met de verkeersregels, situaties op de weg en de bijzondere verrichtingen. Als je er klaar voor bent ga je ook de snelweg op en rijd je bijvoorbeeld naar Dordrecht, Breda, Roosendaal of Tilburg. Met onze afwisselende rijlessen ben jij snel klaar voor je examen!

Waarom NXXT rijschool Made

  • Gratis proefles: Hoe gaat een rijles precies? Dat is iets wat veel leerlingen zich afvragen voor ze beginnen met onze rijlessen. Goed nieuws, bij NXXT rijschool Made kun je vrijblijvend een gratis proefles volgen!
  • Geen wachttijden: Ben je na de proefles helemaal enthousiast en wil je direct starten met je rijlessen? Dat is geen enkel probleem. Bij onze rijschool in Made werken we niet met wachttijden waardoor je snel aan de beurt bent.
  • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT kun jij met een gerust gevoel in de lesauto stappen. Al onze instructeurs zijn geselecteerd op hun kennis en ervaring. Zo weet jij zeker dat je de allerbeste begeleiding krijgt tijdens je rijlessen.
  • Slipcursus: Ben je geslaagd? Gefeliciteerd! Je mag ook nog eens de slipcursus volgen bij onze rijschool in Made. Dit kost je slechts €79,- wanneer je bij ons rijlessen gevolgd hebt. Tijdens de cursus zul je veel handige vaardigheden leren.
  • Flexibele planning: Is jouw agenda al veel te vol? Het inplannen van rijlessen kan dan lastig zijn. Daarom hebben we bij onze rijschool flexibele planningsopties. Zo kun jij altijd rijlessen volgen wanneer het jou uitkomt. 
  • Moderne lesvoertuigen: Bij onze rijschool in Made maken we gebruik van moderne lesvoertuigen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Ze zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en functies. Dat geeft een veilig gevoel. 

Rijles in Made

Je bent eruit, je gaat rijlessen volgen bij onze rijschool in Made. Leuk! Wij ontmoeten jou graag in de lesauto. Maar wat ga je precies leren? Wij begrijpen dat jij daar nieuwsgierig naar bent. Daarom vertellen we alvast de belangrijkste punten die aan bod zullen komen. Je begint natuurlijk bij de basis. Je leert de auto onder controle te houden door middel van gas geven, remmen, schakelen en sturen. Als je er klaar voor bent, mag je deelnemen aan het verkeer. Daar leer je alles over de situaties op de weg en de verkeersregels. Ook ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen zoals achteruit rijden, (file)parkeren, keren in smalle straten en helling trekken. Uiteindelijk mag je ook de snelweg op. Daar leert de instructeur jou alles over in- en uitvoegen, veilig in halen, ritsen, file rijden en nog veel meer. Voor je het weet slaag jij met vlag en wimpel voor je examen!

Het rijexamen

Heb je genoeg rijlessen gevolgd bij NXXT rijschool Made? Dan is het tijd voor je examen! Als je het theorie-examen al behaald hebt, kun je meteen door met het rijexamen. Je hoeft je geen zorgen te maken, want wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent. Het rijexamen begint met een voertuigcontrole, waarbij je moet laten zien of je de basisfuncties van de auto begrijpt. Daarna ga je de weg op en wordt je rijvaardigheid beoordeeld. Denk bijvoorbeeld aan het toepassen van verkeersregels, het nemen van beslissingen in het verkeer en het uitvoeren van de bijzondere verrichtingen. 

Tussentijdse toets

Wil jij graag extra goed voorbereid zijn? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zodat je weet hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. Deze toets biedt jou de mogelijkheid om je rijvaardigheden te testen en te verbeteren voordat je examen doet. Tijdens de tussentijdse toets wordt je beoordeeld op verschillende verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Dit geeft niet alleen inzicht in je vooruitgang, maar biedt ook de kans om eventuele zwakke punten aan te pakken. Na de tussentijdse toets weet je hoe het examen er ongeveer aan toe gaat. 

Goede reviews 

Bij onze rijschool in Made streven we naar maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs en daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jij staat centraal bij NXXT! 

Gratis proefles inplannen

Klinkt een gratis proefles jou als muziek in de oren? Gebruik dan ons handige aanmeldformulier om je op te geven voor een proefles bij onze rijschool in Made. Zodra de proefles begint haalt de instructeur jou thuis op. Tijdens de rijles kunnen jullie goed kennismaken met elkaar. Een goede klik met je rijinstructeur is belangrijk om van je rijlessen een succes te kunnen maken. Tijdens de proefles ervaar jij hoe een autorijles eraan toe gaat. Let goed op of jij de aanwijzingen van de instructeur prettig en begrijpelijk vindt. Zit het helemaal goed? Bespreek dan na de proefles met de instructeur welk rijlespakket bij jou zou kunnen passen. Zodra jij een pakket gekozen hebt, kun je snel starten met de rijlessen bij onze rijschool in Made.

Lespakketten bij NXXT

Maak je keuze uit één van onze lespakketten. Iedere leerling leert op zijn eigen manier. Misschien ga jij graag heel snel en wil je zo snel mogelijk je examen doen? Doe jij liever rustig aan en maak je gebruik van een tussentijdse toets? Alles is mogelijk. Kies het lespakket wat bij jou past en ga al met een voorsprong van start met jouw rijlessen bij onze rijschool in Made.

Heb je vragen?

Wil je liever nog wat vragen stellen? Overleggen over de lespakketten? Wij staan graag voor jou klaar. Neem gerust contact met ons op, dan helpen we je snel verder.