• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

Woon jij in het mooie Limburgse Merkelbeek? Wil jij met gemak de rest van Nederland en Europa kunnen verkennen? Volg dan rijlessen bij NXXT! Onze enthousiaste rijinstructeurs zorgen ervoor dat jij binnen no-time kunt autorijden als de beste. Voor je het weet slaag jij met vlag en wimpel voor je examen. Met een rijbewijs op zak krijg je de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt. Nooit meer wachten op de bus of trein. Klinkt goed, toch? Volg een gratis proefles of geef je direct op voor onze rijlessen. Wij vertellen graag hoe wij jou kunnen helpen.

Onze rijlessen zouden niet zo’n groot succes zijn zonder onze ervaren en deskundige rijinstructeurs. In Merkelbeek rijden Peter, Jos en Guido met veel plezier rond in de lesauto’s. Dagelijks helpen zij veel verschillende leerlingen een stapje dichter bij hun rijbewijs. Niet voor niets zijn er bij NXXT meer dan 10.000 tevreden geslaagden. Onze enthousiaste instructeurs zorgen voor leuke en leerzame rijlessen. Wanneer je net begint met de lessen oefen je in de straten van Merkelbeek. Wanneer je er klaar voor bent ga je ook de snelweg op. Dan rijd je bijvoorbeeld naar Heerlen, Maastricht of Geleen. Dankzij de afwisselende rijlessen bij NXXT rijschool Merkelbeek leer jij autorijden als de beste!

Waarom NXXT rijschool Merkelbeek

 • Gratis proefles: Twijfel jij of onze rijlessen iets voor jou zijn? Volg dan een gratis proefles. Bij onze rijschool in Merkelbeek is dat altijd vrijblijvend. Zo kun jij eens ervaren hoe een rijles in zijn werk gaat.
 • Geen wachttijden: Zie jij het helemaal zitten na je proefles? Dan kun je snel van start met je rijlessen. Bij onze rijschool in Merkelbeek werken we niet met wachttijden waardoor je altijd snel aan de beurt bent.
 • Beste rijinstructeurs: Bij onze rijschool in Merkelbeek werken alleen de allerbeste rijinstructeurs. Wij hebben onze instructeurs geselecteerd op hun kennis en ervaring. Dat zorgt ervoor dat jij met een gerust gevoel in de lesauto kunt stappen.
 • Slipcursus: Het is zo ver, je bent geslaagd voor je examen en hebt je rijbewijs op zak! Dan hebben wij nog een cadeautje voor jou. Voor slechts €79,- mag je onze slipcursus volgen. Daar leer je vaardigheden die goed van pas komen op de weg.

Rijles in Merkelbeek

Wat leer je nu eigenlijk allemaal tijdens je rijlessen bij onze rijschool in Merkelbeek? Wij vertellen het jou vast. Dan weet jij wat je kunt verwachten, wel zo prettig. Zodra je van start gaat met de rijlessen begin je met de basis. Je leert de stoel en spiegels juist instellen en de auto bedienen. Daar horen gas geven, remmen, schakelen en sturen bij. Als jij dat al best goed onder de knie hebt ga je oefenen in de verschillende straten van Merkelbeek. Daar leer je alles over verkeersregels en voorrangssituaties. Je gaat hier ook oefenen met de bijzondere verrichtingen. Daaronder vallen parkeren, achteruit rijden, fileparkeren, helling trekken en omkeren. Gaat dat ook al goed? Dan ga je tijdens de lessen ook op de snelweg rijden. Je leert daar goed het verkeer inschatten, in- en uitvoegen en veilig inhalen. Na onze rijlessen ben jij helemaal klaar voor je examen!

Gratis proefles inplannen

Zie jij het wel zitten om vrijblijvend een gratis proefles te volgen bij NXXT rijschool Merkelbeek? Volg dan ons stappenplan:

 • Stap 1: Meld je aan
  Geef je op via ons aanmeldformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een moment af te spreken voor de proefles. Dit kan vaak al binnen een week, op een dag en tijd dat het jou uitkomt.
 • Stap 2: Volg je gratis proefles
  Het is zo ver! De instructeur haalt jou thuis op voor de proefles. Tijdens de les kun je rustig kennismaken met elkaar. Een goede klik met je instructeur is belangrijk om van je rijlessen een succes te maken. Daarnaast kun je erop letten of je de aanwijzingen begrijpelijk en prettig vindt. Na de proefles weet jij precies hoe een rijles werkt.
 • Stap 3: Kies een lespakket en ga van start
  Na de proefles kun jij met de instructeur bespreken welk lespakket goed bij jou zou kunnen passen. Nadat je een lespakket gekozen hebt kun je snel starten met de rijlessen. Bij onze rijschool in Merkelbeek werken wij namelijk niet met wachttijden.

Lespakketten bij NXXT

Wanneer je rijlessen wilt gaan volgen bij onze rijschool in Merkelbeek is het belangrijk dat je eerst een lespakket kiest. Voor iedereen is er wel een passend lespakket. Daardoor kun jij op je eigen manier en tempo leren autorijden. Kies voor ons start, actie, top, spoed of master pakket en ga snel van start met je rijlessen. Heb je vragen of weet je niet welk lespakket bij jou past? Wij staan voor jou klaar. Neem gerust contact op met onze behulpzame medewerkers.