• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

Ben jij het zat om steeds op die overvolle bus te moeten wachten? Krijg meer vrijheid en haal je rijbewijs bij NXXT Numansdorp. Wanneer de rijinstructeur je thuis ophaalt zal deze ervoor zorgen dat jij op je gemak bent. Daardoor kan jij ontspannen aan je rijlessen beginnen. Door hun ervaring weten onze rijinstructeurs precies hoe ze je het beste kunnen begeleiden. Daarnaast is er altijd ruimte voor een gezellig praatje. Voor je het weet ga jij als een speer en heb je een rijbewijs op zak. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

Leuke en leerzame rijlessen

Wanneer jij je auto rijlessen gaat volgen bij onze rijschool in Numansdorp zal onze rijinstructeur Sonja je met veel plezier helpen bij het volgen van jouw rijlessen. Wanneer je door de straten van Numansdorp rijdt, heb je voldoende ruimte om te oefenen met verschillende verkeerssituaties en om te oefenen met bijzondere verrichtingen. Wanneer je dit voldoende beheerst, zul je ook op de snelweg gaan oefenen. Zo kom je langs de mooiste plekjes in de Hoeksche Waard en rij je vervolgens door naar bijvoorbeeld Roosendaal, Dordrecht, Den Haag of Rotterdam.

WAAROM NXXT RIJSCHOOL NUMANSDORP?

 • Gratis proefles: Zie jij een gratis proefles bij onze rijschool in Numansdorp wel zitten? Dat kan geheel vrijblijvend. Een mooie kans om eens een rijles te proberen.
 • Geen wachttijden: Ben jij helemaal enthousiast na je proefles? Dan hoef je niet lang te wachten en mag je snel beginnen met je rijlessen. Geen wachttijden!
 • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT rijschool Numansdorp werken alleen de allerbeste instructeurs. Wij selecteren de instructeurs op hun kennis, ervaring en enthousiasme.
 • Slipcursus: Wanneer jij je rijbewijs op zak hebt mag je ook nog onze slipcursus volgen voor maar €79,-. Daar leer jij vaardigheden die goed van pas komen!
 • Flexibele planning: Heb jij het ook zo druk? Het inplannen van rijlessen kan dan lastig zijn. Daarom hebben we bij onze rijschool flexibele planningsopties, zodat je de rijlessen kunt volgen wanneer het jou uitkomt. 
 • Moderne lesvoertuigen: Bij onze rijschool in Numansdorp maken we gebruik van moderne lesvoertuigen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Ze zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en functies. Wel zo veilig! 

Rijscholen Numansdorp

Rijles in Numansdorp

Tijdens de rijlessen bij onze rijschool in Numansdorp ga jij veel verschillende dingen leren. Wij snappen dat jij nieuwsgierig bent. Daarom vertellen wij jou alvast een aantal dingen die je kan verwachten. Wanneer je begint met de rijlessen start je met de basis. Je leert gas geven, remmen, schakelen en sturen. Wanneer jij de auto goed onder controle hebt mag je ook deelnemen aan het verkeer. Daar leer je alles over de voorkomende verkeerssituaties en geldende regels. In de verschillende wijken van Numansdorp en omgeving leer je ook de bijzondere verrichtingen uitvoeren. Denk daarbij aan achteruit rijden, parkeren, helling trekken en omkeren. Wanneer je er klaar voor bent mag je op de snelweg gaan oefenen. Daar leer je alles over file rijden, in- en uitvoegen, veilig inhalen, ritsen, en nog veel meer. Na de lessen bij onze rijschool in Numansdorp ben jij helemaal klaar voor je examen.

Het rijexamen

Heb je genoeg rijlessen gevolgd bij NXXT rijschool Appingedam? Dan is het tijd om examen te doen! Als je het theorie-examen al behaald hebt, kun je meteen door met het rijexamen. Je hoeft niet zenuwachtig te zijn, wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent. Het rijexamen begint met een voertuigcontrole, waarbij je moet laten zien of je de basisfuncties van de auto begrijpt. Daarna ga je de weg op en wordt je rijvaardigheid beoordeeld. Denk bijvoorbeeld aan het toepassen van verkeersregels, het nemen van beslissingen in het verkeer en het uitvoeren van de bijzondere verrichtingen. 

Eerst nog even oefenen?

Wil jij graag extra goed voorbereid zijn? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zodat je weet hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. Deze toets biedt jou de mogelijkheid om je rijvaardigheden te testen en te verbeteren voordat je examen doet. Tijdens de tussentijdse toets wordt je beoordeeld op verschillende verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Dit geeft niet alleen inzicht in je vooruitgang, maar biedt ook de kans om eventuele zwakke punten aan te pakken. Bovendien weet je na de tussentijdse toets hoe het examen er ongeveer aan toe gaat, zodat je minder zenuwachtig hoeft te zijn. 

Goede reviews

Bij onze rijschool in Numansdorp streven we naar maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs en daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jij staat centraal bij NXXT!

Gratis proefles inplannen

Zie jij het wel zitten om gratis en vrijblijvend een proefles te volgen? Volg ons stappenplan:

 • Gebruik ons aanmeldformulier om je op te geven voor de proefles bij onze rijschool in Numansdorp. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Er kan, vaak al binnen een week, een afspraak gemaakt worden op een moment dat het jou uitkomt.
 • Wanneer de proefles begint haalt onze instructeur jou thuis op. Jullie kunnen eens kennismaken met elkaar. Een goede klik tussen leerling en instructeur helpt om van je rijlessen een succes te maken. Onze instructeur zal jou altijd op je gemak stellen.
 • Vind je proefles helemaal top? Bespreek dan achteraf direct met de instructeur welk rijlespakket bij jou zou kunnen passen. Wanneer je een pakket gekozen hebt, kun je snel starten met de rijlessen. Je hoeft nooit lang te wachten bij NXXT.

Lespakketten bij NXXT

Bij onze rijschool in Numansdorp kun je kiezen uit verschillende lespakketten. Bijvoorbeeld ons start, actie, top, spoed of master pakket. Kies het pakket wat bij jou past zodat je al met een voorsprong van start kunt gaan met je rijlessen. Wij begrijpen dat iedere leerling uniek is en op zijn eigen manier en tempo leert. Daarom is er voor iedereen wel een passend pakket.

Meer weten?

Wil jij graag met ons overleggen of wat vragen stellen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar en helpen je snel verder.