• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Woon jij in Raalte en wil je leren autorijden als de beste? Dan ben je bij NXXT aan het juiste adres! Bij onze rijschool leer je snel én op een leuke manier autorijden. Onze enthousiaste instructeurs maken van iedere rijles een feestje. Dankzij de deskundige begeleiding ben jij in no-time klaar voor je examen. Voor je het weet rijd jij met een rijbewijs op zak het land rond! Geef je direct op voor onze rijlessen of volg eerst eens een gratis proefles. Wil je eerst meer informatie? Lees dan snel verder.

Met plezier rijlessen volgen 

In Raalte werken André en Luuk met veel plezier voor onze rijschool. Zij staan dagelijks klaar voor een heleboel verschillende leerlingen. Dankzij hun ervaring weten ze precies hoe jij het beste begeleid kan worden. Wanneer je start met de rijlessen leer je eerst om de auto onder controle te houden. Later ga je met de verkeersregels, situaties op de weg en bijzondere verrichtingen oefenen in de straten van Raalte. Heb jij het allemaal al goed onder de knie? Dan ga je tijdens de rijlessen ook de snelweg op. Je rijdt dan bijvoorbeeld naar Zwolle, Apeldoorn, Deventer of Almelo. De afwisselende rijlessen zorgen ervoor dat jij een top chauffeur wordt!

Waarom NXXT rijschool Raalte

  • Gratis proefles: Zijn de rijlessen bij onze rijschool in Raalte iets voor jou? Er is maar 1 manier om daarachter te komen: een gratis proefles! Volg de proefles geheel vrijblijvend en ervaar hoe onze rijlessen eraan toe gaan.
  • Geen wachttijden: Zie jij het helemaal zitten na je proefles? Goed nieuws, bij onze rijschool in Raalte werken wij namelijk niet met wachttijden. Dat betekent dat jij heel snel aan de beurt bent om te starten met je rijlessen.
  • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT rijschool Raalte werken alleen de allerbeste rijinstructeurs. Wij selecteren onze instructeurs op hun kennis en ervaring. Alles om ervoor te zorgen dat jij de beste rijlessen krijgt.
  • Slipcursus: Ben je geslaagd voor je examen bij onze rijschool in Raalte? Gefeliciteerd! Je mag ook nog eens onze slipcursus volgen voor slechts €79,-. Tijdens de cursus leer je allerlei vaardigheden die goed van pas komen op de weg.
  • Flexibele planning: Heb jij ook zo’n overvolle agenda? Geen probleem, we bieden altijd flexibele planningsopties aan. Bij NXXT volg je rijlessen wanneer het jou goed uitkomt. Zo zullen de rijlessen altijd goed in jouw agenda passen. 
  • Moderne lesvoertuigen: Al onze lesauto’s voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. Hierdoor kunnen onze leerlingen met een veilig gevoel onze rijlessen volgen. 

Rijles in Raalte

Wanneer je gaat leren autorijden komt daar veel bij kijken. Wij vertellen alvast wat je ongeveer kunt verwachten van de rijlessen. Wanneer je net begint leer je om de auto onder controle te houden. Denk aan gas geven, remmen, schakelen en sturen. Heb je dat onder de knie? Tijd voor de volgende stap: deelnemen aan het verkeer. In de straten van Raalte leer je omgaan met de verkeersregels en situaties op de weg. Ook ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen zoals achteruit rijden, omkeren, (file)parkeren en helling trekken. Als je er klaar voor bent ga je ook op de snelweg oefenen. Daar leert de instructeur jou alles over in- en uitvoegen, veilig inhalen, file rijden, ritsen en meer. Na de lessen bij onze rijschool in Raalte ben jij helemaal klaar voor je examen.

Het examen 

Als je genoeg rijlessen gevolgd hebt, is het tijd om examen te doen! Na het behalen van je theorie-examen kun je direct door met het examen. Je hoeft niet zenuwachtig te zijn, want wij zorgen dat je goed voorbereid bent. Ga je toch liever voor extra zekerheid? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zo weet je wat je ongeveer kunt verwachten. 

Tussentijdse toets

Wil jij graag extra goed voorbereid zijn? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zodat je weet hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. Deze toets biedt jou de mogelijkheid om je rijvaardigheden te testen en te verbeteren voordat je examen doet. Tijdens de tussentijdse toets wordt je beoordeeld op verschillende verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Dit geeft niet alleen inzicht in je vooruitgang, maar biedt ook de kans om eventuele zwakke punten aan te pakken. Na de tussentijdse toets weet je hoe het examen er ongeveer aan toe gaat. 

Goede reviews 

Bij onze rijschool in Raalte gaan we voor maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs. Daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid staan voorop! 

Gratis proefles inplannen

Wil jij eerst een rijles uitproberen? Dat kan bij NXXT rijschool Raalte gratis en vrijblijvend. Geef je op voor een proefles via ons aanmeldformulier. Wij nemen snel contact met jou op om een afspraak te maken voor de proefles. Dit is vaak al binnen een week mogelijk, op een moment dat het jou uitkomt. Als de proefles begint haalt de instructeur jou thuis op. Tijdens de proefles kun je ervaren hoe een rijles eraan toe gaat. Vind je de aanwijzingen begrijpelijk? Heb je een goede klik met je instructeur? Ben je op je gemak? Allemaal belangrijke dingen om jezelf af te vragen. Zit het na de proefles helemaal goed en kun je niet wachten om te starten met rijlessen? Bespreek dan direct met je instructeur welk rijlespakket het beste bij jou zou kunnen passen. Nadat je een pakket gekozen hebt, kun je snel van start met de rijlessen.

Lespakketten bij NXXT

Hoe zit dat precies met die lespakketten? Bij NXXT rijschool Raalte geloven wij dat iedere leerling op zijn eigen manier en tempo moet kunnen leren autorijden. Daarom is er voor iedereen een passend lespakket. Kies voor het start, actie, spoed, top of master pakket en ga al met een voorsprong van start met je rijlessen.

Meer weten?

Heb je nog vragen of weet je niet welk pakket je moet kiezen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor jou klaar en helpen je snel verder.