• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Hoe vind je de beste rijschool in Reuver? Meer dan 10.000 tevreden geslaagden gingen jou voor bij NXXT! Wij zorgen voor rijlessen die net zo leuk als leerzaam zijn. Dankzij onze ervaren rijinstructeurs leer jij binnen no-time autorijden als de beste. Met een rijbewijs op zak kun je gaan en staan waar je maar wilt. Die vrijheid wil jij toch ook? Geef je meteen op voor onze rijlessen of volg vrijblijvend een gratis proefles. Wil je eerst meer weten? Lees dan snel verder.

In Reuver staan instructeurs Hen, Tovik, Ed en Leon elke dag met veel plezier klaar voor onze leerlingen. Dankzij de enthousiaste, deskundige en ervaren rijinstructeurs krijg jij snel alle kneepjes van het autorijden onder de knie. Als je net van start gaat leer je eerst om de auto onder controle te houden. Later ga je deelnemen aan het verkeer en leer je meer over de verkeersregels en bijzondere verrichtingen. Als jij er helemaal klaar voor bent mag je ook de snelweg op. Dan rijd je tijdens de lessen bijvoorbeeld naar Venlo, Roermond, Weert of Eindhoven. Voor je het weet heb jij een rijbewijs op zak!

Waarom NXXT rijschool Reuver

  • Gratis proefles: Twijfel jij of onze rijschool in Reuver iets voor jou is? Dan is onze gratis proefles perfect voor jou! Volg vrijblijvend een proefles en ervaar hoe onze rijlessen eraan toe gaan. Zo kun jij een weloverwogen keuze maken.
  • Geen wachttijden: Wil jij snel starten met je rijlessen? Dat kan bij NXXT rijschool Reuver. Wij werken namelijk niet met wachttijden. Dat zorgt ervoor dat je altijd snel aan de beurt zal zijn om te starten met rijlessen.
  • Beste rijinstructeurs: Wanneer je voor onze rijlessen kiest kun je rekenen op de allerbeste rijinstructeurs. Wij selecteren onze instructeurs op hun kennis, ervaring en enthousiasme. Zo weet jij zeker dat je de beste rijlessen krijgt.
  • Slipcursus: Geslaagd? Rijbewijs op zak? Gefeliciteerd! Je mag ook nog onze slipcursus volgen voor maar €79,-. Tijdens de cursus leer je veel handige vaardigheden die goed van pas zullen komen op de weg.

Rijles in Reuver

Ben je al benieuwd naar de rijlessen? Vraag je je af welke vaardigheden je zult leren? We kunnen alvast wat meer informatie geven over wat je kunt verwachten tijdens onze rijlessen. Wanneer je net begint bij onze rijschool in Reuver, ligt de focus op het beheersen van de auto. In de eerste lessen leer je gas geven, remmen, schakelen en sturen. Zodra je de auto goed onder controle hebt, krijg je de kans om deel te nemen aan het verkeer. In de straten van Reuver leer je alles over verkeersregels, veelvoorkomende situaties op de weg en de bijzondere verrichtingen. Hiermee bedoelen we bijvoorbeeld achteruitrijden, keren in smalle straten, helling trekken en (file)parkeren. Als je voldoende rijlessen hebt gevolgd, mag je ook de snelweg op. Daar leer je in- en uitvoegen, veilig inhalen, ritsen, rijden in files en nog veel meer. Voordat je het weet, ben je helemaal klaar voor je examen!

Gratis proefles inplannen

Het kiezen van een rijschool is geen eenvoudige taak. Daarom biedt NXXT rijschool Reuver altijd de mogelijkheid om een gratis proefles te volgen. Dit is de ideale gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met onze rijlessen. Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Samen plannen we dan een geschikte tijd voor de proefles, meestal binnen een week en op een moment dat het jou goed uitkomt. Tijdens de proefles zal de instructeur jou thuis ophalen en hebben jullie de gelegenheid om elkaar rustig te leren kennen. Het is belangrijk om een goede klik te hebben met je instructeur en dat je de aanwijzingen begrijpt en prettig vindt. Als alles goed bevalt, kun je na de proefles met je instructeur bespreken welk lespakket het beste bij jou past. Kies een pakket en begin snel met je rijlessen!

Lespakketten bij NXXT

Bij onze rijschool in Reuver heb je de keuze uit diverse lespakketten. Elke leerling heeft zijn eigen unieke leerstijl en tempo. Bij NXXT is het mogelijk om autorijden op jouw eigen manier te leren. Je kunt het lespakket kiezen dat het beste bij jou past, waardoor je al een voorsprong hebt bij het starten met je rijlessen. Als je vragen hebt of niet zeker weet welk lespakket je moet kiezen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je snel kunt beginnen met je rijlessen.