• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Hoe vind je de beste rijschool in Reuver? Meer dan 10.000 tevreden geslaagden gingen jou voor bij NXXT! Wij zorgen voor rijlessen die net zo leuk als leerzaam zijn. Dankzij onze ervaren rijinstructeurs leer jij binnen no-time autorijden als de beste. Met een rijbewijs op zak kun je gaan en staan waar je maar wilt. Die vrijheid wil jij toch ook? Geef je meteen op voor onze rijlessen of volg vrijblijvend een gratis proefles. Wil je eerst meer weten? Lees dan snel verder.

De leukste rijlessen

In Reuver staan instructeurs Hen, Tovik, Ed en Leon elke dag met veel plezier klaar voor onze leerlingen. Dankzij de enthousiaste, deskundige en ervaren rijinstructeurs krijg jij snel alle kneepjes van het autorijden onder de knie. Als je net van start gaat leer je eerst om de auto onder controle te houden. Later ga je deelnemen aan het verkeer en leer je meer over de verkeersregels en bijzondere verrichtingen. Als jij er helemaal klaar voor bent mag je ook de snelweg op. Dan rijd je tijdens de lessen bijvoorbeeld naar Venlo, Roermond, Weert of Eindhoven. Voor je het weet heb jij een rijbewijs op zak!

Waarom NXXT rijschool Reuver

  • Gratis proefles: Twijfel jij of onze rijschool in Reuver iets voor jou is? Dan is onze gratis proefles perfect voor jou! Volg vrijblijvend een proefles en ervaar hoe onze rijlessen eraan toe gaan. Zo kun jij een weloverwogen keuze maken.
  • Geen wachttijden: Wil jij snel starten met je rijlessen? Dat kan bij NXXT rijschool Reuver. Wij werken namelijk niet met wachttijden. Dat zorgt ervoor dat je altijd snel aan de beurt zal zijn om te starten met rijlessen.
  • Beste rijinstructeurs: Wanneer je voor onze rijlessen kiest kun je rekenen op de allerbeste rijinstructeurs. Wij selecteren onze instructeurs op hun kennis, ervaring en enthousiasme. Zo weet jij zeker dat je de beste rijlessen krijgt.
  • Slipcursus: Geslaagd? Rijbewijs op zak? Gefeliciteerd! Je mag ook nog onze slipcursus volgen voor maar €79,-. Tijdens de cursus leer je veel handige vaardigheden die goed van pas zullen komen op de weg.
  • Moderne lesvoertuigen: Al onze lesauto’s voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. Dat geeft onze leerlingen een veilig gevoel tijdens de rijlessen. 
  • Flexibele planning: Heb jij ook zo’n overvolle agenda? Geen probleem, we bieden altijd flexibele planningsopties aan. Bij NXXT volg je rijlessen wanneer het jou goed uitkomt. Zo zullen de rijlessen altijd goed in jouw agenda passen. 

Rijles in Reuver

Ben je al benieuwd naar de rijlessen? Vraag je je af welke vaardigheden je zult leren? We kunnen alvast wat meer informatie geven over wat je kunt verwachten tijdens onze rijlessen. Wanneer je net begint bij onze rijschool in Reuver, ligt de focus op het beheersen van de auto. In de eerste lessen leer je gas geven, remmen, schakelen en sturen. Zodra je de auto goed onder controle hebt, krijg je de kans om deel te nemen aan het verkeer. In de straten van Reuver leer je alles over verkeersregels, veelvoorkomende situaties op de weg en de bijzondere verrichtingen. Hiermee bedoelen we bijvoorbeeld achteruitrijden, keren in smalle straten, helling trekken en (file)parkeren. Als je voldoende rijlessen hebt gevolgd, mag je ook de snelweg op. Daar leer je in- en uitvoegen, veilig inhalen, ritsen, rijden in files en nog veel meer. Voordat je het weet, ben je helemaal klaar voor je examen!

Tijd voor het examen

Op het moment dat jij het autorijden goed onder de knie hebt, is het tijd voor je examen. Zorg dat je het theorie-examen al behaald hebt, zodat je in één keer door kunt naar je rijexamen. Tijdens de rijlessen bereiden de instructeurs je goed voor op het examen, zodat je niet zenuwachtig hoeft te zijn. Wil je toch extra goed voorbereid zijn? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, wat voor veel leerlingen prettig kan zijn. 

De tussentijdse toets

Ga je graag voor extra zekerheid? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zodat je weet hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. Deze toets biedt jou de mogelijkheid om je rijvaardigheden te testen en te verbeteren voordat je examen doet. Tijdens de tussentijdse toets wordt je beoordeeld op diverse verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Dit geeft niet alleen inzicht in je vooruitgang, maar biedt ook de kans om eventuele zwakke punten aan te pakken. Bovendien geeft de tussentijdse toets jou een voorproefje van de examenervaring, wat kan helpen om zenuwen te verminderen. 

Tevreden leerlingen

Bij onze rijschool in Reuver gaan we voor maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs. Daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid staan voorop! 

Gratis proefles inplannen

Het kiezen van een rijschool is geen eenvoudige taak. Daarom biedt NXXT rijschool Reuver altijd de mogelijkheid om een gratis proefles te volgen. Dit is de ideale gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met onze rijlessen. Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Samen plannen we dan een geschikte tijd voor de proefles, meestal binnen een week en op een moment dat het jou goed uitkomt. Tijdens de proefles zal de instructeur jou thuis ophalen en hebben jullie de gelegenheid om elkaar rustig te leren kennen. Het is belangrijk om een goede klik te hebben met je instructeur en dat je de aanwijzingen begrijpt en prettig vindt. Als alles goed bevalt, kun je na de proefles met je instructeur bespreken welk lespakket het beste bij jou past. Kies een pakket en begin snel met je rijlessen!

Lespakketten bij NXXT

Bij onze rijschool in Reuver heb je de keuze uit diverse lespakketten. Elke leerling heeft zijn eigen unieke leerstijl en tempo. Bij NXXT is het mogelijk om autorijden op jouw eigen manier te leren. Je kunt het lespakket kiezen dat het beste bij jou past, waardoor je al een voorsprong hebt bij het starten met je rijlessen.

Meer weten?

Als je vragen hebt of niet zeker weet welk lespakket je moet kiezen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je snel kunt beginnen met je rijlessen.