• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Woon jij in Schoonoord? Wij begrijpen wel dat je met veel plezier in deze mooie plaats in Drenthe woont. Maar het is ook wel eens leuk om de rest van Nederland te verkennen. Dat gaat nét wat makkelijker als je een rijbewijs hebt! Wil jij ook je rijbewijs halen? Dan ben je bij onze rijschool aan het juiste adres. Door onze leuke en leerzame rijlessen leer jij in no-time autorijden als de beste. Geef je direct op voor een gratis proefles of lees verder om meer te weten te komen.

In Schoonoord werken instructeurs Dirk, Wilfred, Otto, Emanuel en Evelien met veel plezier voor onze rijschool. Dagelijks gaan zij op pad met de lesauto’s om veel verschillende leerlingen een stapje dichter bij hun rijbewijs te helpen. Tijdens de rijlessen zul je merken dat je instructeur passie voor het vak heeft en met veel enthousiasme les geeft. Dit maakt de rijlessen net zo leuk als leerzaam! Wanneer je net begint met de lessen, oefen je eerst in de straten van Schoonoord. Je leert omgaan met de situaties op de weg en leert alles over de verkeersregels en bijzondere verrichtingen. Zodra jij er klaar voor bent ga je ook de snelweg op. Dan rijd je bijvoorbeeld naar Emmen, Hoogeveen of Assen.

Waarom NXXT rijschool Schoonoord

  • Gratis proefles: Hoe gaat een rijles precies? Dat is iets wat veel leerlingen zich afvragen voor ze beginnen met onze rijlessen. Goed nieuws, bij NXXT rijschool Schoonoord kun je vrijblijvend een gratis proefles volgen!
  • Geen wachttijden: Ben je na de proefles helemaal enthousiast en wil je direct starten met je rijlessen? Dat is geen enkel probleem. Bij onze rijschool in Schoonoord werken we niet met wachttijden waardoor je snel aan de beurt bent.
  • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT kun jij met een gerust gevoel in de lesauto stappen. Al onze instructeurs zijn geselecteerd op hun kennis en ervaring. Zo weet jij zeker dat je de allerbeste begeleiding krijgt tijdens je rijlessen.
  • Slipcursus: Ben je geslaagd? Gefeliciteerd! Je mag ook nog eens de slipcursus volgen bij onze rijschool in Schoonoord. Dit kost je slechts €79,- wanneer je bij ons rijlessen gevolgd hebt. Tijdens de cursus zul je veel handige vaardigheden leren.

Rijles in Schoonoord

Hoe zien de rijlessen bij NXXT rijschool Schoonoord er precies uit? Logisch dat jij daar nieuwsgierig naar bent. Wij vertellen alvast wat meer over de rijlessen. Natuurlijk begin je bij de basis: het onder controle houden van de auto. Je leert gas geven, remmen, schakelen en sturen. Als je er klaar voor bent mag je deelnemen aan het verkeer in Schoonoord. Je leert alles over de voorkomende verkeerssituaties, de verkeersregels en de bijzondere verrichtingen. Bijzondere verrichtingen? Daar bedoelen we bijvoorbeeld helling trekken, (file)parkeren, achteruit rijden of keren mee. Na voldoende lessen bij onze rijschool mag je ook de snelweg op. Daar leert onze instructeur jou alles over in- en uitvoegen, veilig inhalen, ritsen, file rijden en nog veel meer. Uiteindelijk is het tijd voor je examen. Spannend, maar wij weten zeker dat jij binnen de kortste keren met een rijbewijs op zak rondrijdt!

Gratis proefles inplannen

Klinkt een gratis proefles goed? Gebruik dan ons handige aanmeldformulier om je op te geven voor een proefles bij onze rijschool in Schoonoord. Zodra de proefles begint haalt de instructeur jou thuis op. Tijdens de rijles kunnen jullie goed kennismaken met elkaar. Een goede klik met je rijinstructeur is belangrijk om van je rijlessen een succes te kunnen maken. Tijdens de proefles ervaar jij hoe een autorijles eraan toe gaat. Let goed op of jij de aanwijzingen van de instructeur prettig en begrijpelijk vindt. Zit het helemaal goed? Bespreek dan na de proefles met de instructeur welk rijlespakket bij jou zou kunnen passen. Zodra jij een pakket gekozen hebt, kun je snel starten met de rijlessen bij onze rijschool in Schoonoord.

Lespakketten bij NXXT

Zoals je kunt lezen hebben we bij NXXT rijschool Schoonoord veel verschillende lespakketten. Door onze ervaring weten wij dat iedere leerling op zijn eigen manier en tempo leert. Daarom kun je bij ons altijd een lespakket kiezen wat bij jou past. Door op je eigen manier rijlessen te volgen ga jij als een speer! Heb jij nog wat vragen over onze rijschool in Schoonoord? Wil je overleggen over de lespakketten? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor jou klaar en helpen je graag snel verder. Dan kun jij binnen de kortste keren van start met je rijlessen!