• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Het is eindelijk zo ver. Jij mag je rijbewijs gaan halen! Kan jij niet wachten om te beginnen? Wij heten jou van harte welkom bij NXXT rijschool Terneuzen! Onze deskundige instructeurs weten door hun enthousiasme van elke rijles een feestje te maken. Door de leuke en leerzame lessen ga jij als een speer. Voor je het weet heb jij een rijbewijs op zak. Klinkt goed toch? Lees snel verder om alles te weten te komen over onze rijlessen!

De instructeur die jouw rijlessen in Terneuzen zal verzorgen is Mitchel! Met passie voor zijn werk rijdt hij dagelijks rond in de lesauto. Hij heeft ervaring met het begeleiden van veel verschillende leerlingen en weet daardoor precies wat jij nodig hebt in de lessen. Daarnaast kun je er zeker van zijn dat de lessen leuk en gezellig verlopen. Een prettige ervaring is ook een belangrijk onderdeel om van de rijlessen een succes te maken!

Terneuzen is een prachtige Zeeuwse plaats. Tijdens de rijlessen kom je door allerlei mooie wijken. Denk bijvoorbeeld aan Serlippens, Oude Vaart, Othene en de Binnenstad. Daar zal jij de eerste rijlessen volgen en met de bijzondere verrichtingen oefenen. In latere lessen ga je ook op de snelweg oefenen. De snelwegen leiden je tijdens de lessen naar plaatsen als Middelburg, Goes, Bergen op Zoom en Roosendaal. In deze omgeving vind je genoeg variatie om alle kneepjes van het autorijden te leren!

Waarom NXXT rijschool Terneuzen

  • Gratis proefles; Jij mag altijd eerst een gratis proefles volgen voor je met onze rijlessen begint. Wel zo fijn om het eerst een keer gratis uit te proberen!
  • Geen wachttijden; Ben jij enthousiast na je proefles? Dan mag je direct verder met je rijlessen! Bij onze rijschool in Terneuzen zijn geen wachttijden.
  • Beste rijinstructeurs; Bij NXXT werken alleen de beste rijinstructeurs. Wij selecteren de instructeurs op deskundigheid en ervaring. Daar kun jij op vertrouwen!
  • Slipcursus; Na het behalen van je rijbewijs heb je de mogelijkheid om onze slipcursus te volgen voor slechts €79,-! Zo’n cursus komt altijd van pas.

Rijscholen Terneuzen

Rijles in Terneuzen

Vraag jij je af hoe de rijlessen eigenlijk in hun werk gaan? Wij leggen het je uit! We beginnen natuurlijk bij de basis. Je leert de auto bedienen. Denk daarbij aan het instellen van de stoel en spiegels, remmen, gas geven en schakelen. Gaat dat al goed? Dan gaan we ook deelnemen aan het verkeer. Je leert omgaan met alle mogelijke situaties op de weg. Verkeersregels en voorrangssituaties herken jij na onze lessen meteen. In de verschillende mooie wijken van Terneuzen is alle ruimte om te gaan oefenen met de bijzondere verrichtingen. Je leert daarbij parkeren, achteruit rijden, omkeren en helling trekken als de beste! Als je dit allemaal goed onder de knie hebt ga je ook op de snelwegen oefenen. Daar leer je omgaan met de verkeerssituaties die daar voorkomen. Je leer het verkeer inschatten, veilig inhalen en in- en uitvoegen. Na de autorijlessen bij onze rijschool in Terneuzen ben jij helemaal klaar voor je examen!

Gratis proefles inplannen

Onze gratis proefles is een ideale kans voor jou! Jij kunt zonder verplichtingen een rijles uitproberen. Je maakt kennis met je rijinstructeur en kan eens zien of jullie een goede klik hebben. Dat is namelijk belangrijk om van de rijlessen een prettige ervaring te maken. Daarnaast moet je natuurlijk een goed gevoel hebben bij de begeleiding die onze instructeur jou biedt. Als jij de uitleg goed begrijpt en alle aanwijzingen makkelijk op kan volgen zit het goed! Na het opgeven voor de proefles hoef je niet lang te wachten. Je kan al binnen een week ingepland worden. Zie jij het na de proefles helemaal zitten om de lessen bij onze rijschool in Terneuzen te gaan volgen? Dan kan je direct beginnen! Wij begrijpen dat jij snel je rijbewijs wil halen. Gebruik ons aanmeldformulier om je aan te melden voor jouw gratis proefles.

Rijschool Helmond

Lespakketten bij NXXT

Bij NXXT bieden wij veel verschillende lespakketten aan. Onze ervaren instructeurs hebben gemerkt dat elke leerling op een andere manier leert. Daarom wilden wij iedereen ook een passend pakket kunnen bieden. Je kunt kiezen tussen ons start, actie, top, spoed of master pakket. Er zit altijd wel een pakket tussen wat bij jouw wensen past! Dat geeft jou meteen al een voorsprong, nog voor je begonnen bent met de lessen. Lees hier alle informatie over onze verschillende lespakketten. Wij heten je graag welkom bij onze rijschool in Terneuzen!

Wij helpen jou graag snel verder. Daarom mag jij altijd contact met ons opnemen! Stel bijvoorbeeld al je vragen of overleg even met ons om te bepalen welk lespakket bij jou past.