• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Het is eindelijk zo ver. Jij mag je rijbewijs gaan halen! Kan jij niet wachten om te beginnen? Wij heten jou van harte welkom bij NXXT rijschool Terneuzen! Onze deskundige instructeurs weten door hun enthousiasme van elke rijles een feestje te maken. Door de leuke en leerzame lessen ga jij als een speer. Voor je het weet heb jij een rijbewijs op zak. Klinkt goed, toch? Lees snel verder om alles te weten te komen over onze rijlessen!

De beste rijinstructeurs

De instructeurs die jouw rijlessen in Terneuzen zullen verzorgen zijn Gert Jan, Louis en Frank! Met passie voor zijn werk rijdt hij dagelijks rond in de lesauto. Hij heeft ervaring met het begeleiden van veel verschillende leerlingen en weet daardoor precies wat jij nodig hebt in de lessen. Daarnaast kun je er zeker van zijn dat de lessen leuk en gezellig verlopen. Een prettige ervaring is ook een belangrijk onderdeel om van de rijlessen een succes te maken!

Leer autorijden als de beste 

Terneuzen is een prachtige Zeeuwse plaats. Tijdens de rijlessen bij onze rijschool kom je door allerlei mooie wijken. Denk bijvoorbeeld aan Serlippens, Oude Vaart, Othene en de Binnenstad. Daar zal jij de eerste rijlessen volgen en met de bijzondere verrichtingen oefenen. In latere lessen ga je ook op de snelweg oefenen. De snelwegen leiden je tijdens de lessen naar plaatsen als Middelburg, Goes, Bergen op Zoom en Roosendaal. In deze omgeving vind je genoeg variatie om alle kneepjes van het autorijden te leren!

Waarom NXXT rijschool Terneuzen

  • Gratis proefles: Jij mag altijd eerst een gratis proefles volgen voor je met onze rijlessen begint. Wel zo fijn om het eerst een keer gratis uit te proberen!
  • Geen wachttijden: Ben jij enthousiast na je proefles? Dan mag je direct verder met je rijlessen! Bij onze rijschool in Terneuzen zijn geen wachttijden.
  • Beste rijinstructeurs: Bij NXXT werken alleen de beste rijinstructeurs. Wij selecteren de instructeurs op deskundigheid en ervaring. Daar kun jij op vertrouwen!
  • Slipcursus: Na het behalen van je rijbewijs heb je de mogelijkheid om onze slipcursus te volgen voor slechts €79,-! Zo’n cursus komt altijd van pas.
  • Flexibele planning: Heb jij het altijd druk? Geeft niets, we bieden altijd flexibele planningsopties aan. Bij NXXT volg je rijlessen wanneer het jou uitkomt.
  • Moderne lesvoertuigen: Al onze lesauto’s voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. Wel zo veilig!  

Rijscholen Terneuzen

Rijles in Terneuzen

Vraag jij je af hoe de rijlessen eigenlijk in hun werk gaan? Wij leggen het je uit! We beginnen natuurlijk bij de basis. Je leert de auto bedienen. Denk daarbij aan het instellen van de stoel en spiegels, remmen, gas geven en schakelen. Gaat dat al goed? Dan gaan we ook deelnemen aan het verkeer. Je leert omgaan met alle mogelijke situaties op de weg. Verkeersregels en voorrangssituaties herken jij na onze lessen meteen. In de verschillende mooie wijken van Terneuzen is alle ruimte om te gaan oefenen met de bijzondere verrichtingen. Je leert daarbij parkeren, achteruit rijden, omkeren en helling trekken als de beste! Als je dit allemaal goed onder de knie hebt ga je ook op de snelwegen oefenen. Daar leer je omgaan met de verkeerssituaties die daar voorkomen. Je leert het verkeer inschatten, veilig inhalen en in- en uitvoegen. Na de autorijlessen bij onze rijschool in Terneuzen ben jij helemaal klaar voor je examen!

Tijd voor je rijexamen

Na voldoende rijlessen kunnen we je rijexamen gaan aanvragen. Zorg dat je het theorie-examen al behaald hebt, zodat je direct door kunt. Tijdens de rijlessen bereiden wij je goed voor op het examen, zodat je niet zenuwachtig hoeft te zijn. Wil je toch extra goed voorbereid zijn? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, waardoor je weet wat je ongeveer kunt verwachten tijdens het echte examen. 

Tussentijdse toets

Wil jij graag extra goed voorbereid zijn? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool in Terneuzen. Dit is een soort oefenexamen, zodat je weet hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. Deze toets biedt jou de mogelijkheid om je rijvaardigheden te testen en te verbeteren voordat je examen doet. Tijdens de tussentijdse toets wordt je beoordeeld op verschillende verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Dit geeft niet alleen inzicht in je vooruitgang, maar biedt ook de kans om eventuele zwakke punten aan te pakken. Na de tussentijdse toets weet je hoe het examen er ongeveer aan toe gaat. 

Tevreden leerlingen

Bij onze rijschool in Terneuzen streven we naar maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs en daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jouw succes en tevredenheid staan voorop!

Gratis proefles inplannen

De gratis proefles bij onze rijschool is een ideale kans voor jou! Jij kunt zonder verplichtingen een rijles uitproberen. Je maakt kennis met je rijinstructeur en kan eens zien of jullie een goede klik hebben. Dat is namelijk belangrijk om van de rijlessen een prettige ervaring te maken. Daarnaast moet je natuurlijk een goed gevoel hebben bij de begeleiding die onze instructeur jou biedt. Als jij de uitleg goed begrijpt en alle aanwijzingen makkelijk op kan volgen, zit het goed! Na het opgeven voor de proefles hoef je niet lang te wachten. Je kan al binnen een week ingepland worden. Zie jij het na de proefles helemaal zitten om de lessen bij onze rijschool in Terneuzen te gaan volgen? Dan kan je direct beginnen! Wij begrijpen dat jij snel je rijbewijs wil halen. Gebruik ons aanmeldformulier om je aan te melden voor jouw gratis proefles.

Lespakketten bij NXXT

Bij NXXT bieden wij veel verschillende lespakketten aan. Onze ervaren instructeurs hebben gemerkt dat elke leerling op een andere manier leert. Daarom wilden wij iedereen ook een passend pakket kunnen bieden. Je kunt kiezen tussen ons start, actie, top, spoed of master pakket. Er zit altijd wel een pakket tussen wat bij jouw wensen past! Dat geeft jou meteen al een voorsprong, nog voor je begonnen bent met de lessen. Lees hier alle informatie over onze verschillende lespakketten. Wij heten je graag welkom bij onze rijschool in Terneuzen!

Meer weten? 

Wij helpen jou graag snel verder. Daarom mag jij altijd contact met ons opnemen! Stel bijvoorbeeld al je vragen of overleg even met ons om te bepalen welk lespakket bij jou past.