• Rijscholen in heel Nederland
 • Heel hoog slagingpercentage
 • Beoordeeld met een   9,3

Het mooie Friese Tzummarum ligt niet ver van de Waddenzee. Het kan soms dus best ver reizen zijn naar andere plaatsen in Nederland. Woon jij in Tzummarum? Dan is een rijbewijs precies wat je nodig hebt! Volg de leuke en leerzame rijlessen bij onze rijschool zodat jij het autorijden snel onder de knie krijgt. Voor je het weet heb jij een rijbewijs op zak en kun je gaan en staan waar je maar wilt. Die vrijheid is toch heerlijk? Geef je meteen op voor de rijlessen van NXXT of volg een gratis proefles.

In Tzummarum werken instructeurs Jos, Jeroen en Wendy dagelijks met veel plezier voor onze rijschool. Bij NXXT werken alleen ervaren en deskundige rijinstructeurs die bovendien van iedere rijles iets leuks maken. Zo kun jij op een fijne en vertrouwde manier leren autorijden. Tijdens de eerste lessen zul je in rustige straten van Tzummarum oefenen. Je leert alles over de verkeersregels, situaties op de weg en de bijzondere verrichtingen. Later mag je ook de snelweg op. Dan rijd je tijdens de lessen bijvoorbeeld naar Leeuwarden, Drachten, Sneek of Heerenveen.

Waarom NXXT rijschool Tzummarum

 • Gratis proefles: Wil jij eerst een rijles uitproberen? Geen enkel probleem. Bij NXXT rijschool Tzummarum mag je altijd een gratis proefles volgen. Dit is jouw kans om vrijblijvend te ervaren hoe een rijles eraan toe gaat.
 • Geen wachttijden: Zie jij het helemaal zitten na het volgen van de gratis proefles? Goed nieuws, bij onze rijschool in Tzummarum kun je altijd snel van start met de rijlessen. Wij werken namelijk niet met wachttijden!
 • Beste rijinstructeurs: Wij werken alleen met de allerbeste rijinstructeurs. De instructeurs zijn geselecteerd op hun kennis en ervaring. Zo kun jij met een gerust gevoel in de lesauto stappen.
 • Slipcursus: Ben je geslaagd en heb jij een rijbewijs op zak? Gefeliciteerd! Je mag ook nog eens een slipcursus volgen bij onze rijschool in Tzummarum. Na het volgen van onze rijlessen kost de cursus jou slechts €79,-.

Rijles in Tzummarum

Je bent eruit, je gaat rijlessen volgen bij onze rijschool in Tzummarum. Leuk! Wij ontmoeten jou graag in de lesauto. Maar wat ga je precies leren? Wij begrijpen dat jij daar nieuwsgierig naar bent. Daarom vertellen we alvast de belangrijkste punten die aan bod zullen komen. Je begint natuurlijk bij de basis. Je leert de auto onder controle te houden door middel van gas geven, remmen, schakelen en sturen. Als je er klaar voor bent, mag je deelnemen aan het verkeer. Daar leer je alles over de situaties op de weg en de verkeersregels. Ook ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen zoals achteruit rijden, (file)parkeren, keren in smalle straten en helling trekken. Uiteindelijk mag je ook de snelweg op. Daar leert de instructeur jou alles over in- en uitvoegen, veilig in halen, ritsen, file rijden en nog veel meer. Voor je het weet slaag jij met vlag en wimpel voor je examen!

Gratis proefles inplannen

Zie jij het wel zitten om vrijblijvend een gratis proefles te volgen bij NXXT rijschool Tzummarum? Volg dan ons stappenplan:

 • Stap 1: Meld je aan
  Geef je op via ons aanmeldformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een moment af te spreken voor de proefles. Dit kan vaak al binnen een week, op een dag en tijd dat het jou uitkomt.
 • Stap 2: Volg je gratis proefles
  Het is zo ver! De instructeur haalt jou thuis op voor de proefles. Tijdens de les kun je rustig kennismaken met elkaar. Een goede klik met je instructeur is belangrijk om van je rijlessen een succes te maken. Daarnaast kun je erop letten of je de aanwijzingen begrijpelijk en prettig vindt. Na de proefles weet jij precies hoe een rijles werkt.
 • Stap 3: Kies een lespakket en ga van start
  Na de proefles kun jij met de instructeur bespreken welk lespakket goed bij jou zou kunnen passen. Nadat je een lespakket gekozen hebt kun je snel starten met de rijlessen. Bij onze rijschool in Tzummarum werken wij namelijk niet met wachttijden.

Lespakketten bij NXXT

Weet jij al welk lespakket je gaat kiezen? Iedereen leert op zijn eigen manier en tempo. Daarom hebben wij van NXXT rijschool Tzummarum voor iedere leerling een passend lespakket ontwikkeld. Ga bijvoorbeeld extra snel met ons spoed pakket of neem alle tijd met het master pakket. Lees rustig eens alle informatie door over onze lespakketten zodat je een goede keuze kunt maken. Dit zorgt ervoor dat jij al met een voorsprong van start gaat met je rijlessen. Heb je nog vragen over onze rijschool in Tzummarum? Neem gerust contact op met onze medewerkers. Zij staan voor jou klaar en helpen je verder met tips en advies.