• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Stel je eens voor, je stapt voor de deur de auto in wanneer je maar wilt. Je rijdt lekker naar je werk, school of een leuk dagje uit via de route die jij kiest. Misschien stop je onderweg nog voor wat lekkers? Dat is de vrijheid die je krijgt wanneer je een rijbewijs op zak hebt. Jij kunt dan gaan en staan waar je maar wilt. Dat is nog eens wat anders dan in de regen staan wachten op de bus die ook nog eens vertraagd is. Zie jij dit ook wel zitten? Ontdek hoe je bij NXXT rijschool Vorden op een leuke manier je rijbewijs kunt halen.

Leuke en leerzame rijlessen

Bij onze rijschool in Vorden werkt instructeur Evert. Hij heeft veel plezier in zijn werk en dat merk je terug in de rijlessen. Op een enthousiaste manier worden alle aspecten van het autorijden uitgelegd. Dit zorgt ervoor dat jouw rijlessen zowel leuk als leerzaam zijn. Dankzij de kennis en ervaring van de instructeur leer jij snel. Voor je het weet heb jij alle kneepjes van het autorijden onder de knie. In de straten van Vorden is alle ruimte om te oefenen met de verkeersregels en bijzondere verrichtingen. Als jij genoeg rijlessen gevolgd hebt mag je ook de snelweg op. Dan rijd je bijvoorbeeld naar Doetinchem, Zutphen, Deventer, Haaksbergen, Arnhem of Apeldoorn. Door de veelzijdige omgeving leer jij autorijden als de beste!

Waarom NXXT rijschool Vorden

  • Gratis proefles: Wanneer je een goede rijschool zoekt is het belangrijk om eerst eens een rijles uit te proberen. In Vorden mag je altijd een gratis proefles volgen bij onze rijschool. Dit is een ideale kans om vrijblijvend te ontdekken of onze rijlessen iets voor jou zijn.
  • Geen wachttijden: Ben jij enthousiast na je proefles en wil je meteen starten met de rijlessen bij NXXT rijschool Vorden? Dan hebben wij goed nieuws, wij werken namelijk niet met wachttijden. Daardoor ben jij snel aan de beurt om van start te gaan met je rijlessen.
  • Beste rijinstructeurs: Bij onze rijschool in Vorden werken alleen de allerbeste rijinstructeurs. Wij selecteren onze instructeurs op hun kennis en ervaring. Daardoor kun jij met een gerust gevoel in de lesauto stappen.
  • Slipcursus: Geslaagd voor je rijbewijs? Dan mag je ook nog de slipcursus volgen bij onze rijschool in Vorden. Dit kost je dan slechts €79,-. Tijdens deze cursus leer je handige vaardigheden die goed van pas kunnen komen op de weg.
  • Flexibele planning: Heb jij het ook zo druk? Het inplannen van rijlessen kan dan lastig zijn. Daarom hebben we bij onze rijschool flexibele planningsopties, zodat je de rijlessen kunt volgen wanneer het jou uitkomt. 
  • Moderne lesvoertuigen: Bij onze rijschool in Vorden maken we gebruik van moderne lesvoertuigen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Ze zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en functies. Wel zo veilig! 

Rijles in Vorden

Tijdens je rijlessen bij onze rijschool in Vorden ga je veel nieuwe vaardigheden leren. Natuurlijk beginnen we altijd bij het begin, namelijk het onder controle houden van de auto. Je leert gas geven, sturen, remmen en schakelen. Wanneer je dat goed onder de knie hebt wordt het tijd om deel te nemen aan het verkeer. In de straten van Vorden leer je alles over de voorkomende situaties op de weg en de verkeersregels. Ook ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen zoals achteruit rijden, parkeren, helling trekken en keren in smalle straten. Zodra jij er klaar voor bent wordt het tijd om de snelweg op te gaan. Daar leert onze instructeur jou alles over in- en uitvoegen, file rijden, ritsen, veilig inhalen en meer. Na onze rijlessen ben jij klaar om met vlag en wimpel te slagen voor je examen!

Het rijexamen

Heb je genoeg rijlessen gevolgd bij NXXT rijschool Vorden? Dan is het tijd om examen te doen! Als je het theorie-examen al behaald hebt, kun je meteen door met het rijexamen. Je hoeft niet zenuwachtig te zijn, wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent. Het rijexamen begint met een voertuigcontrole, waarbij je moet laten zien of je de basisfuncties van de auto begrijpt. Daarna ga je de weg op en wordt je rijvaardigheid beoordeeld. Denk bijvoorbeeld aan het toepassen van verkeersregels, het nemen van beslissingen in het verkeer en het uitvoeren van de bijzondere verrichtingen. 

Eerst nog even oefenen?

Wil jij graag extra goed voorbereid zijn? Kies dan voor een tussentijdse toets bij onze rijschool. Dit is een soort oefenexamen, zodat je weet hoe het echte examen er ongeveer aan toe zal gaan. Deze toets biedt jou de mogelijkheid om je rijvaardigheden te testen en te verbeteren voordat je examen doet. Tijdens de tussentijdse toets wordt je beoordeeld op verschillende verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen. Dit geeft niet alleen inzicht in je vooruitgang, maar biedt ook de kans om eventuele zwakke punten aan te pakken. Bovendien weet je na de tussentijdse toets hoe het examen er ongeveer aan toe gaat, zodat je minder zenuwachtig hoeft te zijn. 

Goede reviews

Bij onze rijschool in Vorden streven we naar maximale klanttevredenheid. Onze tevreden leerlingen zijn onze beste ambassadeurs en daarom doen we er alles aan om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Onze rijschool heeft niet voor niets goede reviews. Dit komt door onze professionele aanpak, vriendelijke instructeurs en uitstekende service. Jij staat centraal bij NXXT!

Gratis proefles inplannen

Wil jij graag een gratis proefles volgen bij NXXT rijschool Vorden? De proefles is helemaal vrijblijvend. Geef je op via het aanmeldformulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak te maken. Vaak kunnen je al binnen een week de proefles volgen, op een moment dat het jou uitkomt. Zodra de proefles begint haalt de instructeur jou thuis op. Tijdens de les kun je goed kennismaken met elkaar. Het is belangrijk dat jij op je gemak bent bij de instructeur en de aanwijzingen begrijpelijk vindt. Na afloop van de proefles kun jij met de instructeur bespreken welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Zie jij het helemaal zitten en heb je een pakket uitgekozen? Dan kun je snel van start met je rijlessen bij onze rijschool in Vorden!

Lespakketten bij NXXT

Weet jij al welk lespakket je gaat kiezen? Iedereen leert op zijn eigen manier en tempo. Daarom hebben wij van NXXT rijschool Vorden voor iedere leerling een passend lespakket ontwikkeld. Ga bijvoorbeeld extra snel met ons spoed pakket of neem alle tijd met het master pakket. Lees rustig eens alle informatie door over onze lespakketten zodat je een goede keuze kunt maken. Dit zorgt ervoor dat jij al met een voorsprong van start gaat met je rijlessen.

Meer informatie

Heb je nog vragen over de lespakketten of wil je iets anders met ons bespreken? Neem gerust contact op, onze medewerkers staan klaar om jou verder te helpen.