• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Woon jij in Wamel en zoek je de allerbeste rijschool bij jou in de buurt? Zoek dan niet verder, want NXXT staat voor jou klaar! Bij ons kun je rekenen op leerzame rijlessen van ervaren rijinstructeurs. Bovendien maken we van iedere rijles iets leuks. Zo kun jij met plezier leren autorijden. Voor je het weet heb je het helemaal onder de knie en slaag jij met vlag en wimpel voor je examen. Met een rijbewijs op zak krijg je veel vrijheid, dat wil jij toch ook? Lees verder of geef je direct op voor een gratis proefles.

Bij onze rijschool in Wamel werken enthousiaste rijinstructeurs die jou met veel plezier begeleiden. Met iedere les kom je een stapje dichter bij je rijbewijs. Je zult merken dat er naast serieuze zaken ook ruimte is voor een praatje of grapje. Dat zorgt ervoor dat jij helemaal op je gemak zult zijn in de lesauto. Tijdens je eerste rijlessen oefen je in de straten van Wamel met de verkeersregels, situaties op de weg en bijzondere verrichtingen. Zodra jij er klaar voor bent mag je ook de snelweg op. Je rijdt dan bijvoorbeeld naar Ede, Arnhem, Nijmegen of Den Bosch. Na de lessen bij onze rijschool kun jij alles aan!

Waarom NXXT rijschool Wamel

  • Gratis proefles: Wij begrijpen wel dat het lastig is om een rijschool uit te kiezen. Daarom mag je in Wamel altijd vrijblijvend een proefles volgen, helemaal gratis! Na de proefles weet je hoe onze rijlessen eraan toe gaan en kun je een goede keuze maken.
  • Geen wachttijden: Zie jij het helemaal zitten om onze rijlessen te gaan volgen? Goed nieuws, bij onze rijschool in Wamel werken we niet met wachttijden. Dat betekent dat jij altijd snel aan de beurt zal zijn om te starten met je rijlessen.
  • Beste rijinstructeurs: Wij garanderen dat je rijles zult krijgen van de allerbeste rijinstructeurs. Onze instructeurs hebben allemaal veel ervaring en zijn deskundig in hun vak. Je kunt erop rekenen dat je de beste begeleiding zult krijgen.
  • Slipcursus: Het is gelukt, je hebt je examen afgerond en je rijbewijs op zak. Gefeliciteerd! Je mag ook nog eens de slipcursus volgen bij onze rijschool in Wamel. Dit kost jou na het volgen van onze rijlessen slechts €79,-. Doen!

Rijscholen Wamel

Rijles in Wamel

Tijdens de rijlessen ga je een heleboel nieuwe dingen leren. Jij vraagt je vast af wat er allemaal aan bod komt. Natuurlijk begin je bij de basis: het onder controle houden van de auto. Je leert gas geven, remmen, schakelen en sturen. Wanneer dat goed gaat mag je ook deelnemen aan het verkeer. In de straten van Wamel leer je alles over de verkeersregels en situaties op de weg. Ook ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan achteruit rijden, (file)parkeren, helling trekken of keren in smalle straten. Heb jij het allemaal goed onder de knie? Dan wordt het tijd voor de snelweg. Onze instructeur leert jou alles over in- en uitvoegen, veilig inhalen, ritsen, file rijden en nog veel meer. Na de lessen bij onze rijschool in Wamel ben jij een top chauffeur!

Gratis proefles inplannen

Wil jij wel een gratis proefles volgen bij onze rijschool in Wamel? Geef je snel op via het aanmeldformulier! Wij nemen dan snel contact met jou op om een afspraak te maken voor de proefles. Vaak zal dit al binnen een week mogelijk zijn. Wanneer het zo ver is, komt de instructeur jou thuis ophalen. Tijdens de proefles kunnen jullie rustig kennismaken met elkaar. Een goede klik met je instructeur is belangrijk om van je rijlessen een succes te maken. Daarnaast kun je ervaren of je de aanwijzingen begrijpelijk en prettig vindt. Zit het helemaal goed? Bespreek dan na afloop van de proefles met je instructeur welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Na het kiezen van een lespakket kun je snel van start met de rijlessen.

Lespakketten bij NXXT

Iedere leerling is uniek en leert op zijn eigen manier en tempo. Bij NXXT rijschool Wamel begrijpen wij dat. Daarom hebben we veel verschillende lespakketten waar je uit kunt kiezen. Ga bijvoorbeeld extra snel met het spoed pakket of neem juist alle tijd en maak gebruik van een tussentijdse toets. Bekijk alle mogelijkheden op je gemak en kies het lespakket dat bij jou past. Heb je nog vragen of kom je er niet helemaal uit? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder!