• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Woon jij in Werkendam en ben je het helemaal zat om op de bus en trein te moeten wachten? Dan staat NXXT voor jou klaar! Bij onze rijschool leer je in no-time autorijden. Dankzij de leuke en leerzame rijlessen heb jij snel je rijbewijs op zak. Weet je wat dat betekent? Je krijgt de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt! Lees meer over onze rijlessen of geef je direct op voor een gratis proefles.

In Werkendam staat instructeur Jos vol enthousiasme klaar om jou rijles te geven. Dankzij de enthousiaste manier van lesgeven zijn de rijlessen bij onze rijschool net zo leuk als leerzaam. Bovendien is Jos deskundig en ervaren, waardoor hij precies weet hoe jij het beste begeleid kan worden. Voor je het weet heb jij het autorijden onder de knie en ben je klaar voor je examen! Als je net begint met de rijlessen start je natuurlijk in de straten van Werkendam. Daar oefen je met de verkeersregels, situaties op de weg en de bijzondere verrichtingen. Als je er klaar voor bent ga je de snelweg op. Dan rijd je tijdens de lessen bijvoorbeeld naar Rotterdam, Breda, Roosendaal of Tilburg.

Waarom NXXT rijschool Werkendam

  • Gratis proefles: Twijfel jij of onze rijlessen iets voor jou zijn? Volg dan vrijblijvend een gratis proefles. Tijdens de proefles kun je ervaren hoe onze rijlessen eraan toe gaan en of dit aan je verwachtingen voldoet.
  • Geen wachttijden: Wil je na de proefles snel van start bij onze rijschool in Werkendam? Dat kan! Wij werken namelijk niet met wachttijden waardoor onze nieuwe leerlingen altijd snel aan de beurt zijn.
  • Beste rijinstructeurs: Wanneer je rijlessen gaat volgen bij NXXT rijschool Werkendam kun je rekenen op de allerbeste begeleiding. Wij selecteren al onze instructeurs op hun kennis, ervaring en enthousiasme.
  • Slipcursus: Ben je geslaagd voor je examen? Gefeliciteerd! Dan mag je ook nog onze slipcursus volgen voor slechts €79,-. Tijdens de cursus leer je allerlei handige vaardigheden die goed van pas komen op de weg.

Rijles in Werkendam

Wat leer je eigenlijk allemaal bij onze rijschool in Werkendam? Wanneer je begint met de rijlessen start je natuurlijk bij de basis. Je leert gas geven, remmen, schakelen en sturen. Op die manier leer je de auto onder controle te houden. Wanneer je dat onder de knie hebt, mag je deelnemen aan het verkeer. Daar leer je alles over de verkeersregels en voorkomende situaties op de weg. Ook ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen, zoals achteruit rijden, keren, helling trekken en (file)parkeren. Wanneer je voldoende rijlessen gevolgd hebt, mag je ook de snelweg op. Daar leer je alles over in- en uitvoegen, veilig inhalen, file rijden, ritsen en meer. Voor je het weet ben je klaar voor je examen!

Gratis proefles inplannen

Klinkt een gratis proefles goed? Gebruik dan ons handige aanmeldformulier om je op te geven voor een proefles bij onze rijschool in Werkendam. Zodra de proefles begint haalt de instructeur jou thuis op. Tijdens de rijles kunnen jullie goed kennismaken met elkaar. Een goede klik met je rijinstructeur is belangrijk om van je rijlessen een succes te kunnen maken. Tijdens de proefles ervaar jij hoe een autorijles eraan toe gaat. Let goed op of jij de aanwijzingen van de instructeur prettig en begrijpelijk vindt. Zit het helemaal goed? Bespreek dan na de proefles met de instructeur welk rijlespakket bij jou zou kunnen passen. Zodra jij een pakket gekozen hebt, kun je snel starten met de rijlessen bij onze rijschool in Schoonoord.

Lespakketten bij NXXT

Bij onze rijschool in Werkendam heb je verschillende opties wat betreft lespakketten. Elke leerling heeft zijn eigen unieke manier van leren en tempo. Bij NXXT is het mogelijk om op jouw eigen manier te leren autorijden. Je kunt het lespakket kiezen dat het beste bij jou past, zodat je al een voorsprong hebt wanneer je begint met je rijlessen. Als je vragen hebt of twijfelt welk lespakket je moet kiezen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om je te helpen en ervoor te zorgen dat je snel kunt starten met je rijlessen.