• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Daar sta je weer in de regen te wachten op de bus, en vervolgens mis je ook nog eens de trein… Dat moet toch anders kunnen? Wanneer jij je rijbewijs haalt is deze ellende verleden tijd! Je krijgt dan de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wil. Je stapt voor de deur je auto in en gaat lekker op weg naar school, je werk of een leuk uitje. Wil jij dat ook? Kies voor rijlessen bij NXXT! 10.000+ tevreden geslaagden gingen jou voor. Lees alles over onze rijschool in Wissekerke en meld je direct aan.

In Wissekerke rijden instructeurs Mitchel, Tim, Wesley en Michiel dagelijks met veel plezier rond in de lesauto. Dankzij hun enthousiasme zijn de rijlessen bij onze rijschool zowel leuk als leerzaam. Daarnaast zorgt de ervaring en deskundigheid van onze instructeurs ervoor dat jij leert autorijden als de beste. Voor je het weet slaag jij met vlag en wimpel voor je examen. In de straten van het mooie Zeeuwse Wissekerke kun je goed oefenen met de verkeersregels en bijzondere verrichtingen. Wanneer jij er klaar voor bent mag je ook de snelweg op. Dan rijd je naar plaatsen als Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen of Etten-Leur.

Waarom NXXT rijschool Wissekerke

  • Gratis proefles: Bij onze rijschool in Wissekerke mag je altijd een gratis proefles volgen. Dat is een ideale kans om eens te ervaren of onze rijlessen iets voor jou zijn.
  • Geen wachttijden: Ben jij enthousiast geworden van de proefles? Dan hoef je niet lang te wachten om te starten met je rijlessen. Bij NXXT rijschool Wissekerke werken wij namelijk niet met wachttijden.
  • Beste rijinstructeurs: Bij onze rijschool in Wissekerke werken alleen de allerbeste rijinstructeurs. Wij selecteren de instructeurs op hun kennis en ervaring zodat jij met een gerust gevoel in de lesauto kan stappen.
  • Slipcursus: Heb jij je rijbewijs op zak? Gefeliciteerd! Dan mag je ook nog de slipcursus volgen bij onze rijschool in Wissekerke, voor slechts €79,-. Je leert er veel handige vaardigheden die goed van pas komen op de weg.

Rijles in Wissekerke

Tijdens de rijlessen bij onze rijschool in Wissekerke leer jij veel verschillende vaardigheden. Uiteindelijk heb jij het autorijden perfect onder de knie en ben je helemaal klaar voor je examen. Maar we beginnen natuurlijk bij het begin. Je leert eerst om de auto onder controle te houden. Daar horen gas geven, remmen, sturen en schakelen allemaal bij. Wanneer dat goed gaat mag je deelnemen aan het verkeer. Daar leer je omgaan met alle voorkomende situaties op de weg. Ook ga je oefenen met de bijzondere verrichtingen zoals achteruit rijden, parkeren, helling trekken en keren in smalle straten. Als je genoeg lessen hebt gevolgd mag je ook de snelweg op. Je leert daar onder andere in- en uitvoegen, file rijden, ritsen en veilig inhalen. Na de lessen bij onze rijschool in Wissekerke ben jij helemaal klaar om met vlag en wimpel te slagen voor je examen!

Gratis proefles inplannen

Zie jij zo’n gratis proefles bij NXXT rijschool Wissekerke ook wel zitten? Meld je dan eenvoudig aan via het handige aanmeldformulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak te maken voor de proefles. Vaak kan dat al binnen een week, op een moment dat het jou uitkomt. De instructeur haalt jou thuis op zodra de proefles begint. Tijdens de proefles kun je ervaren of onze rijlessen iets voor jou zijn. Een goede klik met je instructeur is belangrijk en het is de bedoeling dat je de aanwijzingen prettig vindt. Zie jij het wel zitten? Bespreek dan na de proefles meteen welk lespakket bij jou zou kunnen passen. Nadat je een pakket gekozen hebt kun je snel starten met de rijlessen bij onze rijschool in Wissekerke.

Lespakketten bij NXXT

Bij NXXT rijschool Wissekerke hebben we niet voor niets veel verschillende lespakketten. Iedere leerling leert op zijn eigen manier en tempo. Daarom is het belangrijk dat je een lespakket kiest wat goed bij jou past. Dan leer jij met plezier autorijden en zul je zien dat je als een speer gaat. Weet je niet precies welk lespakket je moet kiezen of heb je andere vragen voor ons? Neem gerust contact op. Wij staan voor jou klaar en helpen jou graag verder. Zien we jou binnenkort terug bij onze rijschool in Wissekerke?