• Rijscholen in heel Nederland
  • Heel hoog slagingpercentage
  • Beoordeeld met een   9,3

Kan jij ook niet wachten om voortaan die overvolle bus of trein over te slaan? Stap voor de deur in je auto, en rij binnen no-time naar school, je werk of een heerlijk dagje uit. Met het starten van rijlessen bij NXXT rijschool Wissekerke kan dit snel realiteit zijn. Bij NXXT rijschool Wissekerke zijn op dit moment geen wachttijden, dus jij kan al binnen enkele dagen starten met het volgen van de rijlessen! .

WAAROM NXXT RIJSCHOOL WISSEKERKE?

Rijles in Wissekerke volgen bij NXXT biedt jou veel voordelen, namelijk:

  • Gratis proefrijles; Jouw De eerste rijles die jij bij NXXT gaat volgen is een gratis proefles! Deze proefles is een goed moment om je toekomstige instructeur beter te leren kennen. Hij zal kijken hoe jij het autorijden ervaart, en een inschatting maken hoeveel lessen hij denkt dat je nodig hebt. Aan deze proefles zitten geen verplichtingen!
  • Geen wachttijden; Wil jij snel beginnen met lessen? Geen probleem! Bij een NXXT rijschool in Wissekerke zijn er op dit moment namelijk geen wachttijden. Start dezelfde week nog met het volgen van de rijlessen!.
  • Beste rij-instructeurs; NXXT Rijschool Wissekerke heeft voor jou de beste rijinstructeurs geselecteerd! Deze rijinstructeurs zitten vol deskundigheid en hebben vaak jarenlange ervaring in het vak! Zij helpen jou bij het behalen van je rijbewijs.
  • Slipcursus; Heb jij ook altijd al zo’n slipcursus willen volgen? Dan is dat nu mogelijk. NXXT biedt deze slipcursus aan tegen een actieprijs van slechts € 79,-

Rijles in Wissekerke

Woon jij in de omgeving van Wissekerke? Start dan nu met rijlessen bij NXXT rijschool Wissekerke. Tijdens deze rijlessen word je goed voorbereid om alle situaties deskundig en veilig aan te kunnen. De bijzondere verrichtingen, het rijden op de snelweg of het geven van voorrang op kruispunten; alle verkeerssituaties komen bij de rijlessen van NXXT aan bod! Het doel is om jou klaar te stomen voor je praktijkexamen, en onze instructeurs zetten alles op alles om jou hierbij te helpen!

Gratis proefles inplannen

We beginnen dus met een gratis proefles. Een proefles in Wissekerke plan je gemakkelijk in door het aanmeldformulier in te vullen. Wanneer wij jouw aanvraag in onze mailbox hebben zullen wij contact met jou opnemen om de proefles in te plannen. Wanneer je je vandaag nog aanmeldt, kun je waarschijnlijk volgende week al starten, want er zijn bij NXXT rijschool Wissekerke op dit moment geen wachttijden! In de proefles kijkt de instructeur hoe behendig je met de auto bent. Waarschijnlijk heb jij nog geen rijervaring, dus in het begin kan dit best een beetje lastig zijn. Gelukkig zijn onze instructeurs er om jou hier soepel doorheen te helpen. Na de rijles geeft de instructeur aan hoeveel je rijlessen je waarschijnlijk nodig hebt om het examen in één keer te halen.

rijschool wissekerke

Lespakketten van NXXT

NXXT heeft verschillende lespakketten samengesteld. NXXT heeft jarenlang ervaring in het geven van rijlessen, en in deze jaren hebben wij geleerd dat elke leerling het autorijden op zijn of haar eigen tempo onder de knie krijgt. Je kunt kiezen voor een spoedpakket, een klein lespakket of een uitgebreid lespakket. Bekijk onze lespakketten hier.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoord graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.

 

KRIJG MEER VRIJHEID MET NXXT RIJSCHOOL WISSEKERKE

WJe rijbewijs geeft je vrijheid, vrijheid in de zin van onafhankelijkheid, het vergroot de wereld voor je, dankzij je eigen mobiliteit. Jij kunt gaan en staan waar je maar wilt, en bent niet meer afhankelijk van overige vervoersmiddelen zoals bijvoorbeeld het openbaar vervoer. Tijdens de rijlessen in Wissekerke komen alle verkeerssituaties en bijzondere verrichtingen aan bod. Je leert de auto onder controle krijgen en de situaties op de weg in te schatten. Daarnaast worden de bijzondere verrichtingen uitvoerig geoefend, zodat dit voor jou geen probleem is tijdens het praktijkexamen of je tussentijdse toets. Zelfverzekerdheid is erg belangrijk bij het autorijden. Voel je je ergens nog niet zo zelfverzekerd over? Geef het dan aan bij je rijinstructeur! Hij zal jou hierbij helpen en ervoor zorgen dat jij zowel tijdens als na je praktijkexamen zelfverzekerd achter het stuur zit.

LEERZAME RIJLESSEN MET NXXT RIJSCHOOL WISSEKERKE

Onze rijinstructeurs hebben een passie voor hun vak. Zij halen er plezier en motivatie uit wanneer een leerling al binnen enkele maanden zijn rijbewijs binnen haalt. Rijles bij NXXT Rijschool Wissekerke zijn leerzaam, dat is natuurlijk het belangrijkste. Daarnaast vinden onze instructeurs het ook belangrijk dat jij met plezier in de auto zit. Dit zorgt ervoor dat jij plezier uit de rijlessen haalt, en dit bevordert de voortgang van jouw rijvaardigheid!.

THEORIE EN PRAKTIJK WORDT GECOMBINEERD DOOR NXXT RIJSCHOOL PURMEREND

NXXT heeft verschillende lespakketten samengesteld. NXXT heeft jarenlang ervaring in het Tijdens de rijlessen in Wissekerke is er veel focus om jouw skills achter het stuur te verbeteren. Wanneer de rijinstructeur het gevoel heeft dat jij de auto voldoende onder controle hebt, en goed om gaat met de situaties op de weg mag jij je praktijkexamen inplannen. Voordat jij je praktijkexamen mag afnemen, moet je je theoriediploma in bezit hebben. Veel van deze theorie kom je al mee in aanraking tijdens de lessen, maar ook thuis zal je hier nog aandacht aan moeten besteden. Om jou hierbij te helpen heeft NXXT een handige theoriebox samengesteld. Deze theoriebox geeft jou de mogelijkheid zowel online als offline te oefenen voor.

Twijfel je nog of wil je graag meer informatie? NXXT beantwoord graag al jouw vragen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de chat.